Cześć. Czy ktoś ma ochotę i możliwość pożyczyć coś dobrego i pewnego na A-SPEC Historic Racing Car Cup? Oczywiście NATYCHMIAST po przejechaniu oddam! Rozumiem, że nie ilość moich pucharków świadczy o uczciwości ale to jedyne czym mogę potwierdzić, że ODDAM auto. Oczywiście potem zamieszczę tu wpis i ID osoby, która mi pożyczy (jeśli będzie tego chciała). Dziękuję.
Ponawiam prośbę, bo kolega, który tutaj zaoferował Jaguara XJ13 Race Car '66 po tuningu chyba mało słowny, a kilka razy dziennie go prosić to trochę żenada. Potrzebuję dosłownie na JEDEN wyścig, bo Toyotą 7 Race Car nie daję rady na tym 2 torze...
Witam potrzebuje Alfa Romeo GT z 2004 roku, może będzie ktoś tak miły i mi pożyczy na chwile??? Proszę wysyłać zaproszenia na PSN luxus19. pozdrawiam
Witam Poszukuje Forda Mustanga Fastback Taki Jak Na Zdjeciu. Bardzo Mi Na Nim Zalezy Poniewaz Kocham To Auto Od Dziecka a Po 2 Jestem Kolekcjonerem Amerykanskich Muscle w GT5
Jestem w Stanie Oddac Zanie Bardzo Wartosciowe Auta
Pelna Nazwa Samochodu To: Ford Mustang GT Fastback '68
Zalezy Mi Na Tym Aby Byl w Wersji Stock Czyli Bez Tuningu
Witam Poszukuje Forda Mustanga Fastback Taki Jak Na Zdjeciu. Bardzo Mi Na Nim Zalezy Poniewaz Kocham To Auto Od Dziecka a Po 2 Jestem Kolekcjonerem Amerykanskich Muscle w GT5
Czekam Na Propozycje
Pokaż mi to palcem gdzie jest takie auto na liście bo chcę uwierzyć że śnię.
Czekam Na Propozycje
Bez urazy kolego ale biorąc pod uwagę ten link http://www.mygranturismo.net/carlist.php?make=32 gdzie jest opisane kazde autko itp Twojego tam nie ma. Sam na nie polowałem no ale chyba niestety musimy obejść się smakiem No chyba że masz lepsze źródło to przywróć nasze nadzieje
Pozdrawiam
A widzisz mój drogi kolego to nie Ford Mustang jak Ci sie wydaje a Shelby GT 350 R '65 który jest dostępny w grze i potwierdza to stonka : http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=844 oraz widziałem go wiele razy na giełdzie do kupienia za właśnie 72 tysiące kredytów z hakiem
Pozdrawiam
Ciekawe ile trzeba jeszcze czekać na moderatorów którzy wlepią nam bany lub warny za używanie niecenzuralnych słów i upomną tych idiotów...GTC schodzi na psy...wiem że nikt mnie tutaj nie trzyma siłą ale z początku było tutaj normalniej.
Kolego Quatro Dzieki za Wyprowadzenie Mnie z Bledu
P.S. A Jednak Skopiuje Ci Liste Tutaj Auta Na Wymiane:
- Acura NSX '91 ( z Wyscigowym Modem ) (P) *NOWA* (Zajeta Juz)
- Nissan Silvia Spec-R Aero S15 ( Z Wyscigowym Modem, Dodatkowo Tuningowana i Ustawiona Pod Drift [Sam ustawialem Kilka godz i jest naprawde swietna] ) (P)
- Dome - Zero Concept '78 (S)
Komentarz