I kosztuje w używanych ~4 000 000Cr.
Raz ją widziałem, ale oczywiście nie dysponowałem taką gotówką i auto przepadło.
A też bym chciał zrobić event z tym związany.
U mnie kosztował ponad 4800000Cr. ale nie miałem tyle kasy i muszę polować dalej
Można ale tylko jednorazowo dobrze chłopak kombinuje, może znajdzie się ktoś kto sprzedał przypadkiem i trudno mu znaleźć ponownie.
A nie chciałby się ktoś pozbyć np. RUF 3400S '00, RUF CTR2 '96 lub RUF RGT '00? mam parcie na Porsche. Poza tym poszukuję Suprę RZ i...Fiata Punto (nadal).
2xBuick Special'62 oddam obojętne za co
Quattro '82
te buicki da sie zgarnac za darmo (prawie na samym poczatku)
No i
Napisałem ze oddam obojętne za co bo mam takie 3.
Matus
Dość często mam na giełdzie RUF'y, teraz np jest Yellow bird'87 za 177 519, jak coś to mogę kupić i sie wymienić za coś. A z tym Fiatem to chodzi Ci o Punto Abarth'00, mam takie jedno, jak znajdę 2 to Ci kupie bo drogie az tak to nie bylo chyba.
Dokładnie o tego Punto chodzi Wg mygranturismo.net cena to około 30.000 Cr, czyli przystępny. Jedyne co mnie powstrzymuję, to fakt, że jeszcze ani razu go nie wypatrzyłem na giełdzie :wink: jak na złość. Jak mógłbyś mieć na uwadze, że go poszukuję to byłbym bardzo wdzięczny
Kiedyś widziałem Yellowbirda, ale cena była spora Ale jeżeli akurat o RUF'y to najbardziej zależy mi na tych z 97 i 00
Można ale tylko jednorazowo dobrze chłopak kombinuje, może znajdzie się ktoś kto sprzedał przypadkiem i trudno mu znaleźć ponownie.
A nie chciałby się ktoś pozbyć np. RUF 3400S '00, RUF CTR2 '96 lub RUF RGT '00? mam parcie na Porsche. Poza tym poszukuję Suprę RZ i...Fiata Punto (nadal).
Chyba zależy Ci na nich tak jak mnie niestety tutaj nikt nie pomógł mi ich zdobyć ale znalazłem je już wszystkie i jest opcja jak przejadę parę wyścigów tymi samochodami to mi się pokażą w używanych i wtedy kupię bo mam troszkę kasy ale... jak zależy Ci na nich tak bardzo to pewnie wiesz że nie wymienią ich za byle co
Suprę RZ także mam
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Komentarz