Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Płatne BR-Z i kolejny GT-R. To już nawet nie jest śmieszne.

Komentarz

Choć jestem fanem GTR-a to tym razem już moje nerwy puściły Pomijam już fakt że to n-ty GTR ale przecież to jest kopia GT-R N24 Schulze Motor Sports, który dostaliśmy rok temu za darmo. Po drugie primo - skoro GT86 i bliźniaczy Scion też były za free to do cholery dlaczego mamy płacić za to samo auto tylko ze znaczkiem Subaru Przegięcie, PD uprawia jakiś sobie tylko zrozumiały rodzaj kabaretu. Jedynie ta Honda jest jakimś powiewem świeżości, pierwszym po 9 miesiącach od ostatniego ciekawego DLC z samochodami. Żenua pełną gębą...

Komentarz

I tak to "ku-pi-cie" Haha, chyba rozumiem ten kabaret PD xD

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          Choć jestem fanem GTR-a to tym razem już moje nerwy puściły Pomijam już fakt że to n-ty GTR ale przecież to jest kopia GT-R N24 Schulze Motor Sports, który dostaliśmy rok temu za darmo. Po drugie primo - skoro GT86 i bliźniaczy Scion też były za free to do cholery dlaczego mamy płacić za to samo auto tylko ze znaczkiem Subaru Przegięcie, PD uprawia jakiś sobie tylko zrozumiały rodzaj kabaretu. Jedynie ta Honda jest jakimś powiewem świeżości, pierwszym po 9 miesiącach od ostatniego ciekawego DLC z samochodami. Żenua pełną gębą...

W sumie dobrze piszesz, polać mu... i tak pewnie zakupię
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Subaru jest płatne może tym bardziej dlatego, że Scion i Toyota były bezpłatne (czyli płacisz raz za trzy bliźniacze auta).

I w sumie wyjdzie na to, że żadnego auta nie dostaliśmy za darmo (za drugieo schultze trzeba płacić), jak na razie poza naklejkami z GT Academy

Patrząc na DLC do GT5 bardzo obawiam się o listę aut w GT6. Nie widać aby coś zmieniło się w kwestii myślenia PD (dalej dostajemy duplikaty aut pod inną marką i kolejne zbędne GT-R).

Sama lista aut w GT5 to ok. 1100 pozycji z czego ponad 800 to standardy, auta z GT4 wszystkie z przełomu wieku (np mercedesy, bmw, audi itp). Z premium aut kompletnie nowych w serii jest na oko może z 60 (nie liczę nascarów i GT500) reszta to wersje premium z GT4). W zasadzie brak aut powyżej 2008 r.(Forza ma aktualny line-up praktycznie wszystkich pospolitych marek - mercedes, audi, bmw, peugot, renault itp plus oczywiście modele starsze) i w takim tempie pracy PD wątpię aby dodało dużą i zróżnicowaną liczbę nowych aut w GT6 (gdyby mieli ich masę to było by to odczuwalne w postaci DLC do GT5, tym bardziej jeśli nowa część miałaby wyjść już na PS4).

Komentarz

Po co się wysilać, skoro GT ma monopol na "dobrą grę wyścigową" na PS3? Większość i tak to kupi, a kilku "krzykaczy" niezadowolonych z kolejnego GT-Ra zawsze się znajdzie.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                I tak to "ku-pi-cie" Haha, chyba rozumiem ten kabaret PD xD

To chyba jak ci ludzie, co kupują iphony i ten cały inny iSprzęt?
                narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Po co się wysilać, skoro GT ma monopol na "dobrą grę wyścigową" na PS3? Większość i tak to kupi, a kilku "krzykaczy" niezadowolonych z kolejnego GT-Ra zawsze się znajdzie.
                  Po to aby uniknąć tego, że przy nowym rozdaniu (kolejnej generacji konsol) część dotychczasowych klientów wybierze ofertę konsoli od konkurencji, proste prawa rynku, jeśli PD nie zacznie się do nich stosować to za jakiś czas może się obudzić z ręką w nocniku.

Komentarz

W standardowych jak jest 800 aut, to oznacza, że musi także być wiele nowych, na przykład Jaguar XFR '10, poza tym Subaru trochę się różni od Toyoty i Sciona, nie tylko znaczkiem ale także kształtem grilla.
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                      W standardowych jak jest 800 aut, to oznacza, że musi także być wiele nowych, na przykład Jaguar XFR '10, poza tym Subaru trochę się różni od Toyoty i Sciona, nie tylko znaczkiem ale także kształtem grilla.
                      właśnie nowe standardy w stosunku do GT4 to tylko ten Jaguar, Veyron i dwa razy Countach. Ponadto nie ma żadnych innych standardów z rocznika 2005 i wyżej (po wydaniu GT4)

Poza tym szukanie różnic pomiędzy BRZ, GT86, a FRS to szukanie na siłę jakichkolwiek plusów, a w zasadzie to przejaw rozpaczy

Komentarz

Ja myślę, że oprócz znaczka, grilla i kół BRZ, GT86 i FRS mogą się różnić ustawieniami zawieszenia itp.
                        Podobno ma być BRZ STI DDDDD
                        Zapraszam tutaj.

Komentarz

Z PS3Site.pl (Link do newsa)

Jeśli zaś chodzi o łatkę, przyniesie ona ze sobą następujące poprawki:

1. W menu sieciowego wyścigu pojawi się opcja "Wyłącz kolizje".
                          2. ID graczy będą pokazywane nad prowadzonymi przez nich samochodami, w trakcie oglądania trwających w Sieci wyścigów.
                          3. Reakcja pedału sprzęgła w kierownicach "G25 Racing Wheel", "G27 Racing Wheel", "T500RS" oraz "TH8RS" została skorygowana.
                          4. Tempo zużycia opon w wyścigach wytrzymałościowych zostało spowolnione (nie dotyczy formuł).
                          5. Wartość oporu powiterza podczas wprowadzania zmian w ustawieniach aerodynamiki została zwiększona.
                          6. Autopilot został dostosowany do unikania kolizji na torze Tsukuba.
                          7. Zmieniono nieco charakterystykę sterowania, po zmianie wysokości zawieszenia.
                          GT5 - 100%
                          GT6 - 100%
                          GTS - 100%
                          GT7 - 100%

Komentarz

Co mnie najbardziej interesuje w tym patchu i chętnie sprawdzę, to punkt 4, 5 i 7. A w szczególności punkt 7 dotyczący zawieszenia pojazdu.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                              właśnie nowe standardy w stosunku do GT4 to tylko ten Jaguar, Veyron i dwa razy Countach. Ponadto nie ma żadnych innych standardów z rocznika 2005 i wyżej (po wydaniu GT4)
                              Jest jeszcze Mazda Furai i Lexus IS 200 GT-1 Race Car.

BTW. Czas sprzedać konsolę.

Komentarz

Ale to jest dziwne, w grze pokazuje mi już 3 nowe auta DLC, tyle że nie mogę ich znaleźć na PS Store.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X