Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

biorąc pod uwagę czas powstawania GT5 to kolejna część raczej nie pojawi się wcześniej niż w 2014 r. (wtedy już nowe generacje konsol albo powstaną albo będą zapowiedziane - więc GT6 byłoby dobrym tytułem startowym). Co do MINI nie miałbym żalu gdyby paczki zawierały po 10 aut i w tym jedno MINI a nie po cztery lub sześć i w każdym MINI hehe. Faktem jest, że Forza dostaję ciekawsze auta w DLC.

Komentarz

A tam na darmo to wasze całe gadanie - przecież i tak wiadomo że pod koniec 2012r będzie koniec świata

Komentarz

Tak, tak na pewno ;-) Jak donosi kwietniowy numer (dlatego nie jestem pewien czy jest to prawda) PSX Extreme #176. W Forzie Motorsport 4 jak donoszą ma pojawić się kolejne DLC o nazwie Porsche Expansion Pack zawierający 30 różnych modeli Porsche, a w GT to co?

Komentarz

O Porsche Packu do FM4 była mowa już na początku marca:
          http://forzamotorsport.net/en-us/porsch ... _announce/
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

To będzie ten Passat TDI w końcu czy nie? O tego zależy, czy kupię DLC
            narancs alternativa

Komentarz

Kaz obiecał mi osobiście PRL-Pack.
              38 przeróżnych wersji wszystkich polskich aut, w tym Fiat 125p jako sedan i karetka, przed i po liftowy, Maluch z chromami, po lifcie deski, bis i elegant, Polonez Borewicz, Caro i Atu, 3 Syreny w tym i Bosto, 2 Warszawy, oraz kilka aut Skoda, Zastawy, Łady, Fiat 126, Ritmo, Dacia i jako lvl 24 Stratopolonez.

Pakiet ma też zawierać 2 tory. Drogowy tor Kielce i dawną obwodnicę Wrocławia. Tor poznań nie zgodził się sprzedać licencji, ale nadal walczą o tor kartingowy w Gostyniu i Wyrazów
              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Wyścigi ze średnią prędkością 70 km/h mnie nie interesują.
                narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                  Kaz obiecał mi osobiście PRL-Pack.
                  38 przeróżnych wersji wszystkich polskich aut, w tym Fiat 125p jako sedan i karetka, przed i po liftowy, Maluch z chromami, po lifcie deski, bis i elegant, Polonez Borewicz, Caro i Atu, 3 Syreny w tym i Bosto, 2 Warszawy, oraz kilka aut Skoda, Zastawy, Łady, Fiat 126, Ritmo, Dacia i jako lvl 24 Stratopolonez.

Pakiet ma też zawierać 2 tory. Drogowy tor Kielce i dawną obwodnicę Wrocławia. Tor poznań nie zgodził się sprzedać licencji, ale nadal walczą o tor kartingowy w Gostyniu i Wyrazów
                  Widzę, że zabawa w nocy była przednia i właściwie ciągnie się do dziś, a myśmy wczoraj na ciebie czekali...

Komentarz

^^^
                    E tam. Ja bym się nie obraził gdyby PD dorzuciło jakiś tor uliczny usadowiony w Warszawie, Krakowie, czy takim Gdansku. Nawet już sobie obmyśliłem jakby taka pętla miała wyglądać.

Komentarz

Automotodrom Brno niech dorzucą, mega tor. No i co by nie wyszło to zakupię aby mieć ten komplet już
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Ja bym chętnie się pościgał na A4, nie ma co :-)

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
                          Droga wolna, chociaż nie, 9 zet za bramkę trzeba zapłacić. Uznajmy w takim razie że to koszt DLC

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                            Zamieszczone przez Impact
                            Droga wolna, chociaż nie, 9 zet za bramkę trzeba zapłacić. Uznajmy w takim razie że to koszt DLC
                            Po pierwsze: chodziło mi o Gran Turismo
                            Po drugie: w GT nie zatrzymałbym się na bramkach tylko przeleciał na wprost jak w Grand Theft Auto
                            Po trzecie: Czyli żeby mieć A4 w GT5 muszę kupić DLC na bramkach?

Komentarz

Niech w DLC walną coś takiego Ciekawe jak by się tym czymś latało w GT5
                              [youtube:2wqjx90q]http://www.youtube.com/watch?v=2pcRRk0msas&feature=related[/youtube:2wqjx90q]
                              Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Clarkson ostatnio jeździł Brutusem w TG. Podejrzewam, że jeździłoby się tym podobnie jak Tank Carem Jay'a Leno.
                                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X