A tam nie wiem po co pakować kasę w grę, która i tak znudzi nam się za jakiś rok a dokładniej wtedy kiedy wyjdzie kolejna odsłona tejże gry... Lecz nie jestem przeciwny DLC bo jest to całkiem pomysłowe i sam rozważam czyby go nie wykupić tylko po to aby pojeździć sobie Aventadorem ale mniejsza o to. Mogliby też dać chociaż jakieś jedno auto za darmo ale oby nie kolejna wersja GT-R bo jak na nie patrzę to. Dla przykładu GT-R Black Mask to zwykły GT-R z częściami zamiennymi nie znaleźli zderzaków w odpowiednim kolorze i wrzucili karbonowe czy tam czarne...
Czy jest tutaj ktoś kto chciałby pisać o tych nowinkach na portalu? przydaloby sie nam coś takiego. W zamian użtkownik otrzyma status 'redaktor'. Napiszcie mi PW jeśli ktoś z was jest zainteresowany.
A tam nie wiem po co pakować kasę w grę, która i tak znudzi nam się za jakiś rok a dokładniej wtedy kiedy wyjdzie kolejna odsłona tejże gry
Myślisz, że jak wyjdzie PS4, to każdy będzie miał tak na "pierdnięcie" wydać poważną kasę na nową konsolę? Nie sądzę... Poza tym ile czasu GT5 jest już na rynku i jak widać ani trochę się nie nudzi.
Czy jest tutaj ktoś kto chciałby pisać o tych nowinkach na portalu? przydałoby się nam coś takiego. W zamian użtkownik otrzyma status 'redaktor'. Napiszcie mi PW jeśli ktoś z was jest zainteresowany.
heh mogę pisać na temat nowych DLC i bez statusu redaktor. Informacje najszybciej można uzyskać na gtplanet (sprawdzając główną stronę i forum), poza tym jeszcze twitter (z profilem KAZa i znajomością japońskiego). Narazie nie ma konkretnej daty kolejnego DLC (powinno się ukazać w marcu/kwietniu, być może wraz z marcowym updatem z photo mode).
A co do nowego DLC do Forzy: konkretny bez zbędnych pierdół, tak jak cała lista aut w tej grze.
Poza tym DLC go GT5 powinny ukazywać się częściej (jeśli GT6 nie wyjdzie na PS3) np. co miesiąc, bo tak obawiam się, że dostaniemy jeszcze góra 2-3 dodatki po kilka aut (w których pewnie znajdzie się jakieś MINI) i koniec.
A tak w ogóle to pojawiło się dziś info dotyczące kolejnego DLC do ...... Forza 4 Dostaną 30 modeli PORSCHE (nie RUF)
A tam nie wiem po co pakować kasę w grę, która i tak znudzi nam się za jakiś rok a dokładniej wtedy kiedy wyjdzie kolejna odsłona tejże gry
Myślisz, że jak wyjdzie PS4, to każdy będzie miał tak na "pierdnięcie" wydać poważną kasę na nową konsolę? Nie sądzę... Poza tym ile czasu GT5 jest już na rynku i jak widać ani trochę się nie nudzi.
No to fakt w chwili obecnej nie mogę pozwolić sobie na X boxa, nie mówiąc jak wyjdzie PS4 to cena bankowo będzie zaporowa, pamiętam początki prawie po 3 tys. PS3 było. Mi osobiście GT5 się znudziło już, ale jak ktoś ma zapał to rok czasu nie znudzi się, mniej więcej bez oporowego katowania tyle potrzeba na przejście gry.
Co do DLC, oby słabsze nie wychodziły, ale i tak je pewnie zakupię aby mieć wszystkie samochody i wszystkie możliwe dodatki, ot tak
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Nic się nie martw zareklamują ją na targach Gaming i w Ameryce w jeden dzień zejdzie z parę tysięcy a może i paręnaście sztuk tak samo będzie w Japonii. W Polsce to oczywiste, że nie wszyscy od razu kupią sobie PS4 bo wiadomo cena będzie konkretna a u nas z robotą krucho...
W Grecji dostają premie 200$ za samo mycie rąk i 300$ za punktualność...
Osobiście nie miałbym nic przeciwko. Kolejny z moich ulubionych torów do kolekcji. Pierw Spa, a teraz może będzie Bathurst, kto wie co dalej? :mrgreen:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Taaa... bathurst pamiętam jeszcze z czasów Toca RD i powiem szczerze bardzo przyjemnie się jeździło. Mam nadzieję że to prawdziwe zamierzenia PD
Choć do pełni szczęscia brakuje takich torów jak Brands Hatch, Silverstone Hockenheim itd. ale miejmy nadzieję że i na tych kiedys pojeździmy w GT5
Komentarz