Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

No właśnie Saruto miało już dawno być...
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Pewnie pojawi się wieczorem z aktualizacją PSNa...a niestety wieczorem nie mam czasu i wolałbym żeby pojawiło się TERAZ Pzdr

Komentarz

Można już jeździć na nowej trasie online. Trasa dłuuuga (dzień i noc), nawet trochę urozmaicona (nie tylko równa jak deska, odcinki nachylone w dół i w górę), aby zaliczyć czas okrążenia trzeba pokonać w sumie dwa pełne okrążenia, więc nawet jadąc seryjnym F40 zajmuję trochę czasu. Osiągi F40 są zbliżone do rzeczywistości (322 km/h na płaskim w stosunku do 324 km/h wg producenta). Liczyłem jeszcze na taki smaczek typu jazda z wysuniętymi reflektorami wpływa na prędkość max ale niestety tego nie doświadczyłem

Komentarz

DLC już jest!

Komentarz

Zamieszczone przez ConradooPL
            DLC już jest!
            to trzeba kupić
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja jak odzyskam konsole kupuje i kiere podłączam, nie powiem dwa tygodnie przerwy dobrze robi, bo jakoś ciśnień nie mam już na GT5.
              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold
              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                DLC już jest!
                to trzeba kupić
                To mi zafunduj

Komentarz

Jest dobrze. Tendencja wzwyżkowa, co dlc to coraz więcej nowych samochodów (pierwszego dlc nie liczę). V12 Vantage fajny, ale chcemy więcej, bo tylko dwa astony w salonie, bieda trochę.

Komentarz

Oficjalne polskie ceny? PS3 Site podało 22 zł za Car Pack 3 a 12 zł za Route X, prawda to?

Komentarz

22 za auta, 14 za tor.
                      Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Dzięki :wink:

Komentarz

A ja w sumie jestem zawiedziony możliwościami jakie niesie nowa trasa. Pomiar osiągów jest świetny ale tylko w głównym trybie. Ani online ani w trybie dla dwóch graczy nie można ustawić wyścigu typu drag na 400 m - tylko co najmniej jedno pełne okrążenie. Pomijam że w trybie dla dwóch graczy na podzielonym ekranie dalej nie usunięto błędu ponieważ drugi gracz wciąż nie widzi prędkościomierza!! Poza tym w ramach wyścigu na tej trasie gracze nie startują z jednej linii tylko jest ten handicap jak na normalnych trasach. Pomału już mnie to irytuje, gra jest poprawiana od roku a dalej rozgrywkę psuje się błahymi błędami. Trzy pasy a nie można ustawić aby wszyscy startowali z jednej linii!! Zatem uważam, że ta nowa trasa powinna być bezpłatna (albo za symboliczną złotówkę) ponieważ możliwość sprawdzania osiągów była od zawsze w serii GT. Podsumowując DLC z autami porządne, DLC z trasą niedopracowane - czas myśleć o Xboksie;P

A największą frajdą dzisiejszego dnia i tak było zakupienie GT2, odpalenie jej na PS3, ściągnięcie save ze wszystkim trasami i przypomnienie sobie jak wiele fajnych tras i aut dalej brakuje w GT5

Komentarz

ja kupiłem tylko pakiet aut ... drag jest dla dzieci, a ściganie się na 30 km owalu brzmi równie atrakcyjnie jak zaproszenie na degustacje serów w odludnej miejscowości 180km od domu u małżeństwa z 50 letni stażem. Z ciekawości przejechałem się tylko parę metrów na trasie (dzięki uprzejmości Kmiecia który ją udostępnił), ale po rozpędzeniu Red Bulla do 519 km/h, zacząłem się zastanawiać "co ja pacze" i opuściłem pokój.
                            Krótko mówiąc, te 12 PLN było by lepiej zainwestowane nawet jakbym je zgubił.

PS: Autka spoko... fajnie, że cenę dostosowali do "polskich" warunków
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                              ja kupiłem tylko pakiet aut ... drag jest dla dzieci,
                              Nie chodzi o wyścig sprzed świateł dla gówniarzy, tylko o możliwość porównania bezpośredniego kilku aut na prostym odcinku 1 km czy 10 km (np Viper, Corvette, Ford GT - bez tuningu, wszyscy z jednej linii) co zwiększyłoby użyteczności tej trasy, a tak to niedopracowany dodatek.

Komentarz

Zamieszczone przez kowalikPL
                                Zamieszczone przez saruto
                                DLC już jest!
                                to trzeba kupić
                                To mi zafunduj
                                Trzeba było się kobietą urodzić

Też kupiłem tylko auta
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl