Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Najlepsze jest to, że do poprzednich zawodów sezonowych podwoili nagrody. Po przejechaniu w zawodach sezonowych A-spec nr na torze Nurburgring można w ciągu sześciu i pół minuty otrzymać 2 miliony kasiory!
    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Samochody NASCAR 570 PO: Próba czasowa Spa Francorchamps

Okres dostępności: 07.02.2013 04:00 - 21.02.2013 04:00
      Złoto: Cr.250 000 Srebro: Cr.150 000 Brąz: Cr.100 000

Próba czasowa na torze Spa Francorchamps dla samochodów wyścigowych NASCAR do 570 PO. Dozwolone są opony wyścigowe/twarde lub gorsze.

Samochody drogowe z lat 80. 400 PO: Próba czasowa Tsukuba Circuit

Ta próba czasowa odbywa się na torze Tsukuba Circuit samochodami drogowymi produkowanymi w latach 80., o osiągach do 400 PO. Dozwolone są opony komfortowe/średnie lub gorsze.

Samochody wyścigowe: Próba driftu Twin Ring Motegi Road Course

Ta próba driftu odbywa się na torze Twin Ring Motegi Road Course samochodami wyścigowymi. Nie obowiązują żadne ograniczenia dotyczące tuningu, ale dozwolone są wyłącznie opony komfortowe/miękkie lub gorsze.

Samochody drogowe z lat 80.: Próba driftu High Speed Ring / odwr.

Ta próba driftu odbywa się na torze High Speed Ring samochodami drogowymi z lat 80. Nie obowiązują żadne ograniczenia dotyczące tuningu, ale dozwolone są wyłącznie opony komfortowe/miękkie lub gorsze.
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Wybaczcie mi odkop ale muszę napisać. Czy wy też macie problem z przejechaniem Twing Ring Subarą? Nie wiem czy to kwestia tego, że jadę tor pierwszy raz czy tego, że mój skill nie jest genialny (gram na padzie).

PS Dziwi was fakt, że rekord online (wczoraj) miał gość o nicku Danilo_Cheater lub coś w ten deseń? xD

Komentarz

Zrobiłem chyba 1:35:91 22B bez specjalnego setupowania. Tor nie jest dla mnie trudny, bo pamiętam go z GT4, ale z 3-4 potrzebowałem, żeby złoto zrobić.

Bardzo dużo czasu możesz zyskać tej szykanie http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... P74U#t=30s
          Musisz ją przejechać na pełnym gazie maksymalnie ścinając (ale nie wszystkimi kołami po trawie). Ten wcześniejszy lewy zakręt lepiej przejechać wolniej, ale lepiej się ustawić do wejścia w szykane. Subaru są 4x4, więc lepiej w ostrzejsze nawroty wejść nieco wolniej i opóźnić skręt, aby przejechać przez apex już na pełnym gazie. Jak ogarniasz ustawienia to lepiej sobie ustawić auto tak, aby było nadsterowne na wejściu w winkiel.

Komentarz

Nie wie ktoś czy w najbliższym czasie ma się pojawić Spa Francorchamps w zawodach sezonowych? ;x

Komentarz

Sorry za stary odkop, ale 30 stron nie udało mi się przeczytać, a nie znalazłem tego co chciałem
              Otóż dopiero jakiś czas temu dorwałem GT5 i jeżdżę teraz zawody sezonowe i zaczynam od najstarszego dostepnego czyli Wyzwanie online nr 1 A-spec
              400 wygrałem Starym Galantem prosto ze sklepu(nawet oleju nie wymieniłem)
              500 Shelby serie 1
              650 dupa... edit: Nomad Diablo
              Mclaren i Zonda są dla mnie jak narazie nie do dogonienia, Ostatnio Calibrą je goniłem ale dużo za wolno.
              So... czym dam rade ich wyprzedzić? samochody klasy JGTC(supra NSX) po tunningu dadzą rade czy nie?

Komentarz

Ja na A-Spec 650 dawałem radę dogonić wszystkich Zondą R, Hondą Weider, wyścigowym Fordem GT i innymi o osiągach niemal równych 650, ale tylko wtedy, gdy miałem opony wyścigowe miękkie.
                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

O co kaman na Tsukubie z takimi czasami typu Fiat 500 i VW ok 40 s.?
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Pewnie jakieś hybrydy

Komentarz

Zaraz będzie taki syf jak w TDU 2

Komentarz

Nie było zondy ani Mclarena, był tylko ford GT i udało mi się wygrać przy pomocy Nomada Diabo
                        620PO najlepsze opony i wygrałem HPA Golfa, którego wcześniej wygrałem w wyścigach tuning x)

pora na 2 A-spec
                        400 Kusabi seryjny
                        500 Camoro IROC po lekkiej przeróbce

Komentarz

Witam. Mam problem z zaliczeniem wyścigu w dziale "Zawody Sezonowe" Chodzi o wyścigi dla samochodów kompaktowych. Ograniczenie do 400 PO. Turniej składa się z pięciu tras z czego zaliczyłem cztery. Pozostał do zaliczenia tor Eifel. Za bardzo nie kumam jakim samochodem jechać tą trasę. Straty do odrobienia w trakcie pięciu okrążeń to niespełna minuta. Trasę wcześniej kiedy jechałem niemiecką trasę, także miałem do odrobienia minutę czasu, ale trasa jest długa, co nie co idzie ciąć więc zaliczyłem ją, ale z zapasem sekundy. Jakim samochodem jechać trasę Eifel ???

Komentarz

Podeszłem do tego z dwieście może razy różnymi samochodami na różnych ustawieniach, w końcu zliczyłem tą trasę Lotusem Elise 111R

Komentarz

Siemaneczko mam problem z kilkoma wyścigami w sezonowym mianowicie z:
                              1. Festiwal supersamochodów 620 PO
                              2. Mistrzostwa francuskie 450 PO
                              3. Mistrzostwa kalsycznych MC 500 PO
                              4. Puchar lekkich K 355 PO
                              Prosiłbym o pomoc bo probowałem różnymi autami ale lipa. Czym wy kończyliście te zawody?

Komentarz

Pracuję...
                              X