Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Zamieszczone przez Sqad
    Ta,... tylko po co
    No toż pisał, że w poszukiwaniu wirtualnych TIRówek :mrgreen:
    Tylko gorzej jak wirtualny alfons odwali łeb wirtualnemu kierowcy i będzie koniec kariery

Komentarz

rotfl. i własnie po to wszyscy dążymy do tego by miec jak najszybsze i najbardziej sterowne auta co by uciec przed kolesiem w futrze w od P.I.M.P-owanym aucie buahahha

swoja droga to przed chwila zrobilem MINOLTA swoj zyciowy czas na Nordschleife 5:46 bez wspomagaczy i na padzie
      co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Nowe zawody sezonowe: The “World Compact Car” series:
        Samochód do 450PO i mniej niż 4200mm długości.

Rome City (5 laps, 356,100 Cr.)
        Grand Valley East Reverse (5 laps, 384,000 Cr.)
        Cape Ring Outside (3 laps, 403,200 Cr.)
        Tokyo Route 246 (3 laps, 395,100 Cr.)
        Tokyo bay (Kart) 107A (5 laps, 406,800 Cr.)

Wygląda na to, że nadal najlepiej płatne jest jedno okrążenie w Ferrari na La Sarthe.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

No wreszcie! Już nie mogę się doczekać żeby wykupić salon kolekcjonerski :-)

Sasek - nie mogę uwierzyć, że liczyłeś na jeszcze lepiej płatne wyścigi. Choć jakby nie patrzeć trzeba 40 razy wygrać żeby kupić najdroższy wóz w grze...

Ja jestem zadowolony - będzie można testować słabsze wozy i jednocześnie kosić hajs. Gdyby tylko model jazdy był identyczny jak online, to byłbym w siódmym niebie!

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
            Sasek - nie mogę uwierzyć, że liczyłeś na jeszcze lepiej płatne wyścigi. Choć jakby nie patrzeć trzeba 40 razy wygrać żeby kupić najdroższy wóz w grze...
            Nie liczyłem na lepiej płatne. Można to uznać za notkę dla tych co farmią, że nadal najlepiej płatne jest ten wyścig w Ferrari. Mi ten wyścig się już znudził, dobrze, że coś nowego w końcu. Szkoda, że tak mało tych wyścigów. Wolałbym aby dawali po minimum 10 takich.

Komentarz

nowe drifty na złoto, nowy wyscig na ... jutro zagram w niego
              co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Postawiłem sobie wyzwanie: zająć pierwsze miejsce w zawodach seryjnym samochodem do 380 PO (opony sportowe twarde, jak pozostałe auta). Nie tuninguję zawieszenia ani dyferencjału i biegów.

Na razie w Rzymie i Grand Valley mam złoto. Wynalazłem ciekawy wóz - stara Meganka z 2000 roku. Nawet nie musiałem turbiny zakładać - sportowy filtr powietrza i wydech plus silnik 2.0 i porobiłem pozostałe kompakty.

Najtrudniejszy jest moim zdaniem Tokyo bay - na razie jestem trzeci.

Komentarz

Zwróciliście uwagę na próbę czasową Nascar? Czas pierwszej osoby jest równy coś koło 18 sekund, jakieś przekłamanie chyba bo przejechać ten tor w tym czasie raczej nie możliwe?
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                    Zwróciliście uwagę na próbę czasową Nascar? Czas pierwszej osoby jest równy coś koło 18 sekund, jakieś przekłamanie chyba bo przejechać ten tor w tym czasie raczej nie możliwe?
                    Dlatego ja właśnie zacząłem sobie odpuszczać próby czasowe. Robię je tylko do złota a dalej sobie odpuszczam, z tego względu, że właśnie oszukują. Znajdą sobie jakiś bug na torze i potem takie super czasy kręcą. Tak jak to było kiedyś na Nurbie gdzie zwykłą osobówką zrobił czas którego Red Bullem Vettela byłoby problem pobić...

Komentarz

przez HAJ$u » Pt lip 29, 2011 11:13 am

Ja zauważyłem że w tych wyścigach on-line (nie pamiętam nazwy) gdzie jedziemy subaru impreza (z przymusu) na pierwszym "mierzeniu czasu" mam ponad 50s. czasu do nadrobienia i max jestem 3....
                      Ps. A i chciałem dodać że na starcie mam o ok. 40s. różnicy mniej - dosłownie w 20s. on robi 40 :mrgreen:

Komentarz

Wygląda na to, że łatwe farmienie się skończyło:
                        http://eu.gran-turismo.com/gb/products/gt5/event/ - kliknięcie na dany event otworzy jego dane
                        Zmieniony został price list. Tak mówi strona GT5, ja niestety nie mogę sprawdzić czy obecne wygrane pieniężne są prawdziwe.

Komentarz

Na stronie zawsze były ceny niższe niż w grze po zmianach. A jak jest do końca naprawdę to dowiem się jak odpalę grę, ale raczej tego nie zmienili.

Komentarz

ważne że są nowe zawody

Zamieszczone przez http://eu.gran-turismo.com
                            NR-A Roadster Cup

These are racing events for the Mazda MX-5/Miata. Special prizes will be awarded to those placing in 3rd or higher.
                            Period of Availability 2011/08/04 04:00 -
                            NR-A Roadster Cup: Tsukuba Circuit / 5 Laps
                            NR-A Roadster Cup: Autumn Ring Mini / 8 Laps
                            NR-A Roadster Cup: Trial Mountain Circuit / 5 Laps
                            NR-A Roadster Cup: Clubman Stage/Route 5 Reverse / 5 Laps
                            NR-A Roadster Cup: Eifel (Kart) 108A / 5 Laps
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Sasek nie strasz - za najnowsze sezonowe płacą do 450 tysięcy za wyścig.

A teraz pytanie. Czy macie wrażenie że po tych wszystkich patchach AI jest jakby lepsze? Gram w GT5 od dnia premiery, w trybie A-spec można było wygrywać bez wysiłku wozami o porównywalnej mocy, o ile nie wyleciało się z trasy. A w tych sezonowych jest jakby trudniej. Te Mazdy sterowane przez AI mają chyba z 390 PO, a żeby wygrać muszę wziąć co najmniej 420 PO. Przy 410 PO jestem zazwyczaj drugi. Chyba poszukam jakiś setupów na zagranicznych forach...

Komentarz

Gdybyśmy startowali w tych wyścigach z pól startowych to bez problemu byś ich objechał. Nie lubię systemu startu z biegu w zawodach sezonowych i jeszcze ten odstęp od pierwszego. Nie tak powinien wyglądać wyścig.

Komentarz

Pracuję...
                                X