Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyÅ›cigi

Zamieszczone przez osa54
    Zamieszczone przez Hachiroku
    Do tego tne pierwsza szykane
    teraz tez tak robie... zreszta druga i ostatnia tez tak tne xD
    A druga w jaki sposob, omijasz przeszkody? :mrgreen: Ostatnia tez tne rzecz jasna Swoja droga to chyba jeszcze w zadnym Gran Turismo nie bylo tak latwego sposobu na kase... Wlasnie zdobylem trofeum "Multimilioner"

Komentarz

chyba jeszcze w zadnym Gran Turismo nie bylo tak latwego sposobu na kase.
      O ile mnie pamieć nie myli to w GT4 był jakiś wyścig w którym wygrywałeś wóz, który można było sprzedać za 500 000 cr i to wielokrotnie. A w GT4 wozy były tańsze niż w GT5.

Sasek - widziałem jak dobrze jeździsz online, stąd moje pytanie: sprawdzałeś którymi Ferrari bez tuningu jesteś w stanie wygrać na La Sarthe? Opony sportowe miękkie, tak jak przeciwnicy.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
        Sasek - widziałem jak dobrze jeździsz online, stąd moje pytanie: sprawdzałeś którymi Ferrari bez tuningu jesteś w stanie wygrać na La Sarthe? Opony sportowe miękkie, tak jak przeciwnicy.
        Bez tuningu będzie słabszy niż część przeciwników. Da się słyszeć po dźwięku z rur wydechowych, że przeciwnicy mają wozy przerobione/podrasowane. Niepodrasowanym to chyba tylko Enzo i Italią da się wygrać. Może i Scuderią. Ja zawsze tuninguję do dolnego progu PO, jaki jest przedstawiony w opisie wyścigów.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Za to w Rzymie można wygrać z Enzo używając nietuningowanego 512BB, pod warunkiem że mamy opony wyścigowe miękkie. Ciekawy wyścig - na prostej Enzo jest bezkonkurencyjne, trzeba walczyć o utrzymanie 1 pozycji :-)

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
            ja ten wyscig traktuje tylko i wylacznie jako sposob na latwe siano
            A kto by nie traktował
            Ja zbieram kaski a pieniÄ…dze to tylko dodatek do nich
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
              chyba jeszcze w zadnym Gran Turismo nie bylo tak latwego sposobu na kase.
              O ile mnie pamieć nie myli to w GT4 był jakiś wyścig w którym wygrywałeś wóz, który można było sprzedać za 500 000 cr i to wielokrotnie. A w GT4 wozy były tańsze niż w GT5.
              Deutsche Turning Car Maistershaft, czy jakos tak, to masz na mysli? Wygrywalo sie CLK GTR Race Car za ponad 700k i troche kasy za turniej, wychodzil niecaly milion za to. Co nie zmienia faktu, ze na B-Specu jechalo sie to jakies 15 minut Chociaz mozesz miec racje, ze roznie to moze wyjsc gdyby juz zaczac porownywac.

Zamieszczone przez saruto
              Ja zbieram kaski a pieniÄ…dze to tylko dodatek do nich
              Mnie wlasnie wkurza, ze to kaski sa za pierwsze miejsce, a nie lakiery

Komentarz

Mnie wlasnie wkurza, ze to kaski sa za pierwsze miejsce, a nie lakiery
                To zajmuj drugie miejsca i będziesz miał lakier. :wink:

Komentarz

na la sarthe wygrałem mocno dłubniętym 599 na sportowych miekkich - niestety na tym torze bez tuningu Enzo jest poza zasięgiem reszty aut.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Deutsche Turning Car Maistershaft, czy jakos tak, to masz na mysli? Wygrywalo sie CLK GTR Race Car za ponad 700k i troche kasy za turniej, wychodzil niecaly milion za to.
                    Ja zawsze wolałem drugi rajd w Special Conditions (Capri Rally). 10k za dwa odcinki + 265k za Toyotę RSC Rally Car :wink:
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

A druga w jaki sposob, omijasz przeszkody?
                      No na prostej Mulsane (ta najdluzsza) masz dwie szykane... dojazd do pierwszej, prawy pas, wpadasz na pelnej predkosci w piasek, redukcja o dwa biegi i na czworce wylatujesz na prosta... dojazd do drugiej szykany ta sama spiewka tylko ze po lewej stronie

Komentarz

Zamieszczone przez osa54
                        A druga w jaki sposob, omijasz przeszkody?
                        No na prostej Mulsane (ta najdluzsza) masz dwie szykane... dojazd do pierwszej, prawy pas, wpadasz na pelnej predkosci w piasek, redukcja o dwa biegi i na czworce wylatujesz na prosta... dojazd do drugiej szykany ta sama spiewka tylko ze po lewej stronie
                        Bez kitu, juz tez to ogarnalem zaraz jak napisalem tego posta z pytaniem :mrgreen: Raz mi sie nawet udalo zamknac w 3:15 bodajze.

Komentarz

na La Sarthe to mozna tez offroad uskutecznic, przesło w płocie sie zapodziało

swoja droga skoro da sie wjechac w las to moze by Dziewczyny tam czekały, troche przyjemnosci i kierowcy sie nalezy, nawet temu wirtualnemu )) mam nadzieje ze nigdy nikt na takie głupstwo nie wpadnie bo by byl niezly rympał
                          co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Zamieszczone przez ptasiu
                            na La Sarthe to mozna tez offroad uskutecznic, przesło w płocie sie zapodziało

swoja droga skoro da sie wjechac w las to moze by Dziewczyny tam czekały, troche przyjemnosci i kierowcy sie nalezy, nawet temu wirtualnemu )) mam nadzieje ze nigdy nikt na takie głupstwo nie wpadnie bo by byl niezly rympał
                            Co Ty bredzisz?

Komentarz

kolego w ktoryms miejscu, w kazdym badz razie po lewej stronie brakuje jednego przesla w plocie czy barierkach i jak sie tam troche pomeczysz to wpadniesz za plot, ot takie male niedociagniecie )

pomeczysz czyt. gaz do dechy i usilnie w te puste miejsce to wbijasz sie za plot
                              co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Ta,... tylko po co

Komentarz

PracujÄ™...
                                X