Ja mam już 32 poziom A-Spec, ale dopiero 3 Endurance zaliczone :mrgreen:. Za 4h Nurburgring sie zabiore jutro, potem Suzuka i roadstery
Roadstery najnudniejsze jak na razie. Ja się zbieram na Tsukube 9 godzin, ale jakoś nie potrafię Nurburgring 4 godziny na razie najlepszy z pierwszej 6-ki jak dla mnie.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Roadstery najnudniejsze jak na razie. Ja się zbieram na Tsukube 9 godzin, ale jakoś nie potrafię Nurburgring 4 godziny na razie najlepszy z pierwszej 6-ki jak dla mnie.
Mam takie same odczucia i wiele razy próbowałem podejść do tej Tsukuby 9 ale zawsze przypominało mi się 4h Roadsterów. Za to Nurburgring 4h to robiłem 4 razy i chętnie powtórzę to w przyszłości.
Ja jechałem już Tsukube 9h dwa razy i już więcej nie pojadę, wolę nabić to na zawodach specjalnych. Nurburgring był najlepszy z pierwszych siedmiu wyścigów.
Za mną suzuka 1000km.
Czas jazdy 5:58:03 i 8 okrążeń przewagi w Nissanie Xanavi Nismo '08 z salonu bez dodatkowych ulepszeń.
Teraz Nurburgring !
Po roadsterach na Tsakubie źle mi się robi na samą myśl o 9ciu godzinach które będe musiał tam spędzić. Twórcy gry mogli nie powtarzać tras i zamiast 9h tsakuby dać coś innego, na przykład Monze
Nurburgring zaliczony . Ale nudne to będzie dopiero LM . Nie zrozumcie mnie źle, lubie ten tor, ale jego specyfikacja niezbyt sprzyja takim wyścigom- prawie cały tor to proste i kilka zakrętów
Komentarz