Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

O dzięki, noo nieźle, nieźle ;D
    1.830.000 Cr.
    7.538.812 exp.

Komentarz

Ale mi chodziło o 4h

Komentarz

aha ;d No ale i tak było warto się dowiedzieć ile można na tym zarobić ;P

Komentarz

A jak tam wasze ps3jki? Jakies zwiechy czy ylod ,mieliscie??

Komentarz

Ja daje jej odpocząć po trzech dniach działa. Do tej pory nie miałem żadnych problemów.
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez spychu1920
              a u mnie jest cos nie tak z ps3. ostatnio jak wlaczylem ja na 24h wyscig to pod koniec wyscigu cos szwankowalo, czasem mrygal obraz i dzwiek, nie wiem czego to wina, watpie zeby sie przegrzewala po wlaczeniu i wylaczeniu juz bylo ok. moze to kwestia gran turismo ze sie sypie
              A spec= 37 lvl
              B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez spychu1920
                Moja śmiga jak marzenie. A jak komuś się grzeje to za kilkadziesiąt złociszy można podstawki z chłodzącymi wentylatorami kupić, ponoć pomaga starszym modelom i jest wręcz polecana przez graczy GT5.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Właśnie w tym trybie zauważyłem dziwną rzecz. Jak pierwszy wyścig wytrzymałościowy jechałem Formułą, to zachowywała mi się inaczej niż zwykle. Znacznie częściej mi kręciła bączki.
                  Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

FAKKK, w tych wyścigach powinni wprowadzić jakieś zabezpieczenie przed niechcianymi restartami wyścigów...
                    Jadę sobie Indianapolis 500mil, jestem prz 50lapsie, włączam pauzę i niechcący joyem chyba w lewo przesunąłem i zamiast wyłączyć pauzę rozpocząłem wyścig od nowa..
                    Swoją drogą kto wymyślił 200okrążeń po owalu????!!!!!

Komentarz

Też tak raz miałem od tego czasu patrzę dwa razy nim zacznę jechać dalej.
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jestem w trakcie Suzuki 1000.. mam na razie z 95 okrążeń i już dawno mam dość. :mrgreen: Jadę NSX Takata Dome i z moich obliczeń wynika, że jeszcze ze 3 godziny sobie pojade, w dodatku znowu mi się na torze rozpadało, choć raz już zdążyło wyschnąć do sucha..
                        ogólnie z tym deszczem troche dziwnie. Jedziesz na slickach, zaczyna lekko padać to powinna być jakaś reakcja, a ja w tym czasie wykręcałem rekordy okrążeń.. zjechałem po nowe wyścigowe miękkie, przejechałem cały stint i cały ten czas lekko padało i dopiero jak zjechałem znowu to tor zrobił się lekko mokry i musiałem zmienić na przejściowe.. powinno być chyba trochę bardziej realistycznie, większa reakcja na nawet mały deszcz.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Te 200 okrążeń po ovalu to robią w wyścigach NASCAR. Są 500 milowe wyścigi w tej serii. A ten akurat jest w porządku bo szybko exp można na nim nabić jak się posiada Red Bulla X2010 Jak dobrze ci pójdzie to nieco ponad 2 godziny będziesz jechał. :mrgreen:
                          Mój B-Spec już 6 raz jedzie. Do tego 30 poziomu za duża przepaść jest. Przydałoby się więcej odmienności w tym trybie. Na A-Spec poziom szybciej wszedł dzięki wyzwaniu Vettela. Ale nie potrafię ogarnąć Suzuki... Na 2ch pierwszym mam złoto, a na srebro na Suzuce brakuje mi 2 sekund...
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            Jestem w trakcie Suzuki 1000.. mam na razie z 95 okrążeń i już dawno mam dość. :mrgreen: Jadę NSX Takata Dome i z moich obliczeń wynika, że jeszcze ze 3 godziny sobie pojade, w dodatku znowu mi się na torze rozpadało, choć raz już zdążyło wyschnąć do sucha..
                            ogólnie z tym deszczem troche dziwnie. Jedziesz na slickach, zaczyna lekko padać to powinna być jakaś reakcja, a ja w tym czasie wykręcałem rekordy okrążeń.. zjechałem po nowe wyścigowe miękkie, przejechałem cały stint i cały ten czas lekko padało i dopiero jak zjechałem znowu to tor zrobił się lekko mokry i musiałem zmienić na przejściowe.. powinno być chyba trochę bardziej realistycznie, większa reakcja na nawet mały deszcz.
                            Nie do końca masz rację. Bo w wyścigach jest tak, że jak jedziesz na miękkich i lekko kropki to zawodnicy kręcą dobre czasy. Gdybyś jechał na twardych to powinno być gorzej, mnie obróciło RedBullem jak trenowałem w LeMans, natomiast na miękkiej mieszance nie miałem takich problemów. Powiem szczerze, że jest to dość dobrze odwzorowane do realiów jakie panują w wyścigach.
                            To, że kropi nie oznacza od razu zmiany opon na przejściowe.
                            Poza tym masz farta, bo na Suzuka 1000 trzy razy lał mi deszcz przez cały wyścig
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

A u mnie na suzuce jak na złość przez cały wyścig ani kropli deszczu ...
                              Dzisiaj jechałem 4h Nurburgring i naprawdę najlepszy wyścig w serii. Wybrałem do jazy Audi R8 LMS ale było zbyt łatwo, dwa okrążenia przewagi jadąc na luzie i po przygodzie z paliwem.
                              Jutro mam zamiar przejechać znowu ale czymś słabszym, może BMW M5 ?

Komentarz

A powiedzcie, jak sobie wyobrażacie jechać przez 24 godziny? Trzeba będzie poświęcić kilka dni na przejście tego.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Pracuję...
                                X