Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zamieszczone przez Marru
    Przecież wiedzieliście co kupujecie i narzekanie na endurance jest dla mnie bezpodstawne. I uważam tak jak ktoś napisał wyżej, nie każdy musi ją przejść.
    Oczywiście wiedziałem jak było w GT4 ale miałem nadzieję, że to niedociągnięcie wreszcie naprawili.
    Zapewne wyścigu 24h nie przejdziesz od kopa. Więc konsola będzie marnowała prąd kilka a może i kilkadziesiąt godzin dłużej.
    Wprowadzenie zapisu poprawiłoby grywalność i tyle na ten temat.

Dziś wreszcie lecę Indy
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez stbnf
      and here still dry... : ( pponad połowa wyścigu i ciągle pada... dlaczego?! ku...waaaaa dlaczego?!
      dry means sucho :wink: wet means mokro

Komentarz

Przejechałem dziś Laguna Seca 200 w niecałe 2h ale strasznie mało dosw. za to sie dostaje.Szkoda tez ze za Roadster 4 Hours dostałem w a spec i b spec to samo gówniane auto
        A-spec- 32
        B-spec- 33
        http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Według mnie, pomimo że jest A-Spec, to jednak powinna być opcja żeby podłączył się B-spec (jeden lub dwóch) i machnął część wyscigu. Nie wyobrażam sobie aby w realnym świecie jeden kierowca przejechał 24 godzinny wyścig. Chociaż jak to mówią, "Polak potrafi" Może jestem w błędzie? Nie wiem, nie jestem w stanie tego zweryfikować (bo do tego co w Internecie nalezy podejść z dozą niepewności co do prawdziwosci informacji). Ale przydało by sie np. do zaliczenia pełnego wyścigu, aby gracz przejechał przynajmniej 33% przy 3 lub 50% przy dwóch kierowcach, z czego jeden to oczywiscie gracz. No chyba że jest opcja grania z kierowcami ze swojej stajni, a ja o tym jeszcze nie wiem, bo dopiero zabieram się za Endurance Series. Może już ktoś z forumowiczów doszedł do dalszych poziomów i moze potwierdzić, bo narazie w poprzednich postach nie znalazłem takiej informacji.
          ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Ja dzisiaj drugi raz przejechałem Nurburgring 4 godzinny. Cały ranek siedziałem nad ustawieniami m5 i nią pojechałem. 1 okrążenie przewagi udało mi się zyskać, dopiero w 3 godzinie jazdy.

Komentarz

Ja dzisiaj zacząłem przygodę z Endurance od pierwszego wyścigu na Grand Valley.. 2h 16 min jazdy BMW Z4M, tylko minuta przewagi nad drugim, ale cały czas pewne prowadzenie, ogólnie na następne chyba będę musiał brać jakieś inne auta, co by rywalizacja ciekawsza była.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

I pewnie na tyłku siedział Ci nsx ?

Komentarz

Przejechałem dziś 2x Laguna Seca 200 a teraz b-spec to jedzie
                  Jutro mnie czeka Indianapolis 500 jeśli się nie mylę
                  A-spec- 32
                  B-spec- 33
                  http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                    I pewnie na tyłku siedział Ci nsx ?
                    Nie, nie było NSXa, Impreza jakaś. Ale jechałem na Sportowych Miękkich, 4-5 pit stopów, a tą Imprezę tylko raz widziałem w boksach..
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To nieźle ja pojechałem GTRem to co 6 kółek pitstop zmieniłem na Opony twarde i problem znikł ale czas na kółku spadł o ok 6-7 sekund

Komentarz

Zawody sezonowe

Właśnie odpaliłem sobie te dodatkowe wyścigi zapewnione przez ostatni patch i o dziwo jest tam do zdobycia mnóstwo kasy i expa, ale czy ktoś wykombinował może, jak przejechać ostatnio wyścig gdzie trzeba jechać Skylinem? do zarobienia jest 1mln Cr i 100.000 expa, mi się udało zdobyć 4 miejsce Skyline R34 full tuning, chociaż ja nie umiem się bawić zawieszenim i LSD.

W sumie przydałyby się porady do wszystkich pozostałych wyścigów, bo kasy dużo do zdobycia a formuła by się przydała
                        Gran Turismo 5

Komentarz

Re: Zawody sezonowe

Ja jechałem GT-R'em '09
                          Silnika i masy za bardzo nie dało się modyfikować ale z resztą to hulaj dusza. Bodaj miał tylko filtr założony i 499koni, skrzynia wystawiona na odcięcięcie przy końcu prostej. Ostatniego przeciwnika wyminąłem jakieś 6 zakrętów przed końcem, generalnie banał za pierwszym podejściem.

Komentarz

Ja też jechałem tym nowym, powiedz mi, czy coś grzebałeś w ustawieniach ? Bo ja na serii za pierwszym podejściem zrobiłem 2 miejsce, ale strata niecałe 4 sek.

Komentarz

No na pewno coś zmieniałem, skrzynie ustawiałem heble, zawias też na pewno

Komentarz

to zaraz siadam w takim razie, bo myslałem, że ten starszy lżejszy = szybszy.

Panowie gdzie znajdę poradnik do właśnie tych ustawień, zawiasu, LSD itp. próbowałem sie tym bawić z 10 razy i raczej zawsze na minus...
                                Gran Turismo 5

Komentarz

Pracuję...
                                X