Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zawody sezonowe

GT-R 09 ma to do siebie że ma masę przyczepności w szczególności z tyłu. więc szpere można spiąć dość mocno, przód nie koniecznie bo będzie mocno nadsterowny. Blokada dyfra mocna na hamowaniu zależy już od toru i stylu jazdy generalnie nie sprawdza się na szybkich torach bo tuż przed zakrętem może uciekać tył przy hamowaniu i przy ostrych redukcjach silnikiem. jak nie wiesz jak zawieszenie ustawiać to baw się oczywiście wysokością wiadomo gleba musi być :mrgreen: pochyl trochę koła tylko nie za bardzo żeby była spora powierzchnia styku opony z powierzchnią. Reszte zostaw ewentulanie baw się stabilizatorami miękki z przodu więcej przyczepności na przodzie miękki z tyłu więcej z tyłu. Wiadomo skrajności też nie są dobre bo w szybkich łukach nie będzie trzymał. Generalnie można albo wyważać auto pod swoje upodobania i niwelować jego nadsterowność/podsterowność, albo ustwiać pod konkretny tor i siebie.

Poczytaj byle jakie poradnik na sieci te odnośnie rzeczywistości sprawdzają się chociażby tą tabelkę przejżeć http://en.wikipedia.org/wiki/Automobile ... djustments

Komentarz

Wyścigi 24h

Witam,
      jestem nowy na forum i nie chce mi się przeglądać wszystkich postów. Mam takie pytanko: Czy w GT5 są wyścigi długie, np 24h? Jeśli tak to na jakim levelu, i gdzie (w jakiej opcji,np. A-spec klasa amatorska?) Proszę o dokładną lokalizację. Z góry dzięki, bo te wyścigi chciałbym zrobić w święta.

Komentarz

Re: Wyścigi 24h

Na 25lvlu odblokowują Ci się zawody wytrzymałościowe a wyścig 24h pojawia się na 35lvlu.
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Od 25lvl odblokowuje się klasa wytrzymałościowa

Komentarz

i na przyszlosc jest opcja wyszukaj... a leniem tutaj nic nie zdzialasz

Komentarz

Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Kurde Niektórzy narzekają na brak możliwości zapisywania stanu gry podczas postoju w pit-stopie a ja nie mogę się doczekać kiedy odblokuję wyścigi 24h. Kilka już zaliczyłem takich w swoim życiu. Najczęściej rozpoczynałem taki wyścig w sobotę około godziny 9:00 jechałem aż mi się oczy zaczynały kleić, potem kilka godzin snu i resztę kończyłem w niedzielę. Ci którzy zabiorą się za wyścig 24h będą mieli ogromną satysfakcję z zaliczenia i jeszcze tę świadomość, że jest się jednym z nielicznych co tego dokonali :mrgreen:

Pozdrawiam i życzę wytrwałości :wink:

Komentarz

To, ze jestes nowy, nie zwalnia cie z uzywania mozgu

Komentarz

Re: Zawody sezonowe

Ja to rozwaliłem nissanem gt-r. miał 500 koni i wymaganą masę oraz opony. Był to samochód z salonu, tzn zero zmian ustawień tylko dokupiłem skrzynię full i zawieszenie full. Przejechałem to na złoto z jednym oszustwem... zakręt 180 stopni pojechałem po bandzie bez hamowania i tyle reszta normalnie. miałem przewagi z 7-8 sek na mecie

Komentarz

Suzuka 1000 kilometrów w deszczu męcząca taka jazda.
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zrozumie jeśli to ktoś nowy ale przecież dałem tutaj nazwę tematu ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE) a jest Wyścigi 24h to jest chyba jakaś różnica KUŹWA CO NIE? W gt5 są tylko 2 wyścigi 24h więc proszę o zmienienie tej nazwy na starą i następnym razem zapytanie o jakieś zmiany...
                      A-spec- 39
                      B-spec- 36
                      D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                      H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
                      T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
                      I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                      O.Nowak - 33 50 / 50
                      B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Mam wrażenie, że ktoś zaszalał i zlepił kilka tematów w jedno. To był temat odnośnie endurancu, a nie tylko i wyłącznie o 24h.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                          Mam wrażenie, że ktoś zaszalał i zlepił kilka tematów w jedno. To był temat odnośnie endurancu, a nie tylko i wyłącznie o 24h.
                          ... i na dodatek zrobił się chaos w tym temacie widzę swoje posty pod innymi niż było wcześniej i teraz czytając można to wszystko inaczej zrozumieć
                          Np. thooorn pisał wcześniej :
                          "To, ze jesteś nowy, nie zwalnia cie z używania mózgu"
                          co tyczyło się nowego użytkownika, który założył sobie nowy temat a teraz wyszło na to, że wypowiedź thooorn'a ma odniesienie do mojej wypowiedzi.
                          Oj coś się popsuło

Komentarz

Na Indianapolis 500 miles jadę z 150 minut (średnio 39.5 sek na okrążenie) i tylko 14 okrążeń przewagi, więc mając szybszy samochód na pewno taki wyścig opłacało mi się przejechać, jeśli bym jeździł na punkty

Komentarz

Zamieszczone przez toxic
                              Na Indianapolis 500 miles jadę z 150 minut (średnio 39.5 sek na okrążenie) i tylko 14 okrążeń przewagi, więc mając szybszy samochód na pewno taki wyścig opłacało mi się przejechać, jeśli bym jeździł na punkty
                              Jeżeli chodzi o nabijani kasy i punktów doświadczenia to się z tobą mogę zgodzić, natomiast jeżeli chodzi o rywalizację to mnie nie kręci jazda autem kilka razy mocniejszym od przeciwników

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                                Jeżeli chodzi o nabijani kasy
                                od nabijania kasy są lepsze wyścigi w 7 minut 168 000

Komentarz

Pracuję...
                                X