Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Dokładnie ile to będę mógł powiedzieć dzisiaj wieczorem bo planuje jeszcze z raz przejechać. Ogólnie to z 28 na 29 potrzebowałem przejechać tylko dwa razy.

edit:

exp: 268176

Komentarz

No to ładnie wpada
      A-spec- 39
      B-spec- 36
      D.Brown - 35 Bardzo opanowany
      H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
      T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
      I.Bass - 31 Bardzo porywczy
      O.Nowak - 33 50 / 50
      B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Teraz czeka mnie Suzuka 1000, to jest jak dobrze pamiętam 372 okrążenia w zmiennych warunkach pogodowych :wink: Próbowałem dzisiaj zrobić wyzwanie Vettela ale poległem Trochę czasu trzeba poświęcić na naukę tego bolidu zanim zacznie się kręcić czasy pucharowe.

Komentarz

Rozpocząłem właśnie Indy 500 Toyotą minoltą jestem 1szy i 1szy raz w pitstopie na 29 okrążeniu z całkowitym czasem 20:51,616 i z 3ma okrążeniami przewagi tak mi się wydaj bo w pitstopie tankowanie MINOLTY razem z ostatnim okrążeniem 2:09,842 a 2 ostatnie okrążenia miałem 39 sekund więc pewnie 2 okrążenia przewagi będę miał. Zastanawiałem się nad Audi RS 6 Avant tym z salonu nie pamiętam rocznika ale pamiętam że po pełnym tuningu miała 942HP i niecałe 1500Kg na Special route 7 przez neta wykręciłem nią 371 Km/h więc dałaby sobie radę na Indy 500 ale zobaczyłem że mam TOYOTĘ to śmigam nią. Na bieżąco będę edytował posta 59 okrążenie i wjazd tyłem do pitstopu z powodu braku tylnej prawej opony paliwa starczyłoby jeszcze na jakieś 4 może 5 okrążeń wezmę teraz opony Wyścigowe Twarde i zatankuję do pełna Gdy wcześniej wyjechałem z pit stopu to miałem 34 sekundy przewagi teraz gdy wjeżdżam to mam 5 okrążeń bo tamci też niedawno byli w pitstopie Całkowity czas 40:52,466
          89 okrążenie Całkowity czas 1:02:16,066 byłem jeszcze na oponach Wyścigowych miękkich a teraz tankuję do pełna i w drogę na Wyścigowych twardych
          116 okrążenie Całkowity czas 1:22:33,083 małe rozczarowanie ale może nie słusznie bo przejechałem mniej okrążeń ale za to mam w baku więcej paliwa tak na 20 okrążeń o wiele gorsze czasy początkowo o +/- 2 sekundy a pod koniez aż o +/- 5 czasem 6 sekund więc teraz zakładam Na przednią oś Wyścigowe miękkie a na Tylną Wyścigowe Twarde (szkoda że nie kupiłem ŚREDNICH) paliwo do pełna i jazda w rytm "Baloonatic Part Two"
          143 okrążenie Całkowity czas 1:42:20,833 połowę ostatniego okrążenia jechałem 100Km/h bo tylne opony padły szkoda że nie zdążyłem zmienić opon bo zmieniłbym teraz na te co za 1szym razem Czyli wszędzie Wyścigowe Miękkie bo to dziwne wjechałem teraz do pit stopu pokazał się ten czas do zmienienia opon i litrów paliwa dałem pause i po chwili znikło mi te okienko do zmiany opon i litrów pa,iwa tak jakby mi to że pausa włączona to czas dalej się odliczałHmmm.. a jakby ktoś chciał wiedzieć to jak już się nie ma paliwa to tam na wykresie się pojawia taka cieniutka czerwona kreska samochód zwalnia do 80Km/H i trzeba zjechać do pit stopu miałem tak na Grand Valley 300KM. Tylko ciekawi mnie ile na tej rezerwie można pojechać WC I JAZDA
          Skończyłem właśnie z czasem 2:24:21,180 dostałem:
          220 000 Cr.
          268176 XP
          XJ13 Race Car '66 502km/7500rpm 998 Kg MR
          A-spec- 39
          B-spec- 36
          O.Nowak - 33 50 / 50

Komentarz

To jest to co nie leżało mi w Toyocie Minolcie, że w bardzo szybkim tempie na zakrętach zjada opony.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
              To jest to co nie leżało mi w Toyocie Minolcie, że w bardzo szybkim tempie na zakrętach zjada opony.
              Pierwszej młodości to auto nie jest, wydłuż skrzynie, nie będzie tak ci szarpać na wyjściach z ciasnych zakrętów.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja jej już praktycznie nie używam, alternatywę mam w postaci FGT.

Komentarz

Ja jako alternatywę mam Toyota 7 Race car jak na razie ale chyba będę zbierał na FGT Bo muszę zrobić turniej w extremalnej klasie zrobił ktoś?
                  A-spec- 39
                  B-spec- 36
                  O.Nowak - 33 50 / 50

Komentarz

Ja to dzisiaj atakuje Suzuke 1000 :wink: Przeciwnicy głównie super GT więc 500 koni 1100 kg. Jak dobrze pamiętam są to 172 okrążenia w zmiennych warunkach pogodowych

Komentarz

Powodzenia napisz ile expa i kasy dają po wyścigu.

Ja wreszcie odblokowałem pierwszy wyścig długodystansowy
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja mam za sobą 300km na Grand Valley i 4 godziny na Tsukubie. Ten drugi to masakra Na jednym podejściu przejechałem. Ręce bolą bo trzeba było się dużo nakręcić kierownicą. Jakieś 4/5 paska doświadczenia, między 26 a 27. W sumie przejechałem 215 okrążeń i 16 przewagi nad drugim. Jechałem Mazdą Miatą 230KM, sportowe średnie.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja już jestem po Suzuce 1000 :wink:
                          Przeciwnicy byli super GT to ja też, jechałem Nissanem Xanavi Nismo GT-R '08. Całość zajęła mi 6 godzin i 9 minut w tym miałem przewagi dwa okrążenia.
                          Kasy to 300 tyś z kawałkiem ale za to jest bardzo dużo doświadczenia:

Komentarz

1 wyscig przejechany. 2:00,050
                            Cr. 136 000 (trochę mało)
                            Dosw. 113674

Jeszcze raz będę musiał to przejechać pewnie.
                            A-spec- 32
                            B-spec- 33
                            http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Ja już przejechałem dwa razy Z tego co widzę to każdy wyścig trzeba będzie przejechać 2-3 razy. Więc kupa jazdy nas czeka żeby dobić do 40lvla.
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Oj tak, ja już drugi raz przejechałem Suzuke 1000 i jeszcze brakuje mi 400 tyś do następnego poziomu.

Komentarz

Pracuję...
                                X