Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Masz rację, limit na kasę to wielka głupota i dobijając do 20 000 000 cr trzeba kupić coś co narzuca gra a nie poczekać aż pokaże się rodzynek na giełdzie.
    Bardzo mi brakuje własnego malowanie aut, bo uwielbiam tym się bawić i stawać na mecie autem, na które przeciwnicy tak długo się wpatrują, że zapominają wystartować

Komentarz

Lanser :mrgreen:

Komentarz

Mine's
        Zamieszczone przez siniak
        Lancer
        to tez jedno z moich ulubionych aut :mrgreen:

Komentarz

oczywiście tych rzeczy co pisaliście wyżej, ale barkuje mi także:
          Ferrari Testarossa oraz Lamborghini Diablo w Premium Cars.

i np Jakiegos Bmw E36 jakiÅ› takich starszych Modeli z lat 90 w Premium.
          A-Spec - 35lvl
          B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
          Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
          My Photo Mode

Komentarz

ja bym chciał legendy Ferrari

250 GTO i 288 GTO
            http://www.mygranturismo.net/29030

Komentarz

Hej!
              Jestem świeżakiem, jeśli chodzi o GT5, co więcej nawet w kwestii konsoli PS3. Dopiero od dwóch tygodni zaznajamiam się z jednym i drugim. Długo wahałem się czy X360 + Forza 4 czy PS3 i GT5...

No i jestem szczęśliwym posiadaczem Gran Turismo 5, w którym jednak sporo rzeczy mi brakuje. Wiele mankamentów zostało przewałkowane na tym forum tysiąc razy, ale napiszę jeszcze raz, od siebie, co mnie boli.

- mało sensownych samochodów Premium... albo inaczej, niektóre Premiumy to dla mnie rzecz niezrozumiała - szczególnie mam tu na myśli obóz Volkswagena
              - w samochodach Standard przydałaby się chociaż "głupia" zmiana felg - jak i parę innych spraw związanych ze Standardami - liczę, że w przyszłości większa ilość aut przejdzie do obozu Premium
              - mało tras, torów (ciekawszych)...
              - chciałbym lepszej reakcji po uderzeniach oraz mniej "betonowych" ogrodzeń - niekiedy bywa to strasznie irytujące
              - brakuje mi lepszych dźwięków ogólnie: samochodów, zderzeń, jak i w kwestii muzyki
              - chciałbym DLC "z jajem", czyli paczki zupełnie nowych samochodów przede wszystkim. Tory ostatnio pojawiły się ciekawe (choć na kartingowych obiektach nie można pojeździć wszystkim...), ale autami jestem zawiedziony. Dlatego miałem taką rozkminę przez (dla mnie) fenomenalną Carlistę w Forza 4.

Reszta to jakieś pomniejsze braki, których w tej chwili nie przytoczę. Nie mniej jednak GT5 dostaje ode mnie mocne 8/10.

PS. Wczoraj zagrałem w demo NFS: The Run parę chwil i czym prędzej uciekłem do GT5. Gry bardzo różne, ale to pokazuje, że w chwilach zwątpienia ratunek można znaleźć w ramionach GT5

Komentarz

NFS to arcadowa gra, GT to symulator w ktorym model jazdy jest zblizony badz taki sam jak w rzeczywistosci.

braków mozna by wypisac wiele ale co tak naprawde w tej grze jest istotne ? otoz model jazdy, ktory bije FORZE i to grubo ... grałem ost, takze nie jest to opinia wyssana z PSX czy tez kolejki w spozywczym )))

mi brakuje mozliwosci wejscia do garazu z poziomu treningu i w sumie to by bylo na tyle, owszem sa inne braki ale dla mnie ten brak jest najwazniejszy i bardzo ale to bardzo bym chcial by z ktoras aktualizacja stalo sie to mozliwe

a trasy ... FORZA to gierka ktora nie jest zla, ale zawsze bedzie jednak aspirowac do GT i trasy ma po ch*ju, w GT licza sie dla mnie raptem 4 - 5 tras, Nurbu, Eiger, Trial, DeLa Sarthe no i Tokyo R246, to moje ulubione

Toyota Minolta rzadzi !!!!!!!!!! )) dobranoc !
                co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Zamieszczone przez Seven Fire Blade
                  wybieranie auta z poziomu treningu to ewidentny blad ale nie ma sie co dziwic
                  Yamauchi woli sie scigac i pracowac przy Red Bullu niz PPP JOKE
                  - to trenujcie u siebie w pokoju, ja tak robię i mam wtedy szybki dostęp do swoich wszystkich aut bez wychodzenia z toru i ponadto mam zużycia opon i paliwa oraz on-linową fizykę jazdy (która jest trudniejsza).
                  co masz na mysli piszac ze fizyka on-linowa jest trudniejsza ?! wg mnie to zwyczajne lagi powoduja ze gra jest trudniejsza bo w koncu gdzies sie laczymy, pokoj tworzymy ... takze podczas hamowania ten impuls ma jakby dluzsza droge do przebycia co powoduje ze gra sie wydaje trudniejsza ))))

dobranoc !

Komentarz

Zamieszczone przez ptasiu
                    otoz model jazdy, ktory bije FORZE i to grubo ... grałem ost, takze nie jest to opinia wyssana z PSX czy tez kolejki w spozywczym )))
                    Jestem pewien, że grałeś krótko i to ze wspomagaczami, bo gdybyś dał wszystko na OFF i na symulację to byś się ostro zdziwił.
                    Jadąc prosto ponad 300 km/h "szufladą" w GT5 przy szarpnięciu lekko kierownica auto po prostu lekko zjedzie z linii jazdy a w FM4 masz spina gwarantowanego

Komentarz

to fakt, grałem krótko ale to nie zmienia postaci rzeczy ze FORZA ssssie pauke P

Komentarz

Czytałem, że w Forzie 4 też są ogólnoświatowe rankingi i np. w pierwszej 10-tce wszyscy najlepsi jeżdżą na włączonej kontroli trakcji. Chyba nie muszę tego komentować.

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                          Jadąc prosto ponad 300 km/h "szufladą" w GT5 przy szarpnięciu lekko kierownica auto po prostu lekko zjedzie z linii jazdy a w FM4 masz spina gwarantowanego
                          Zamieszczone przez kmieciu4ever
                          w Forzie 4 też są ogólnoświatowe rankingi i np. w pierwszej 10-tce wszyscy najlepsi jeżdżą na włączonej kontroli trakcji.
                          To ja jednak wolę GT, bez próbowania Forzy

Komentarz

Ja pojeździłem 4h u kumpla na kierze w FM4, wszystko jest cud miód i bananki ale model jazdy ?? niestety nie wiele się zmienił

A już miałem klocka kupować ale sobie daruję.

Komentarz

to nie temat o FM4
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Sami zaczeli

Komentarz