Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Zamieszczone przez Patras_97
    Jak dla mnie Niemców w GT5 jest odpowiednio dużo, a zamiast Passata masz Borę 4MOTION.
    Jak dla mnie to 2/4 tego co dają u Niemców to same GT-R. Chodzi o to, że tych aut jest tyle w GT5 z Niemiec, że 2/4 tego stanowią same odmiany GT-R'a.

A po co mi Bora? Ja chcę mieć z tyłu napis Passat a nie Bora a to jednak jest różnica. Mogliby coś jeszcze dodać sam nie mam pomysłu. Jakby dali płyn do spryskiwaczy to by było coś

Komentarz

GTR Niemiecki? Czekaj czekaj bo nie rozumiem a tak wynika z Twojego postu.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        GTR Niemiecki? Czekaj czekaj bo nie rozumiem a tak wynika z Twojego postu.
        Nie... Wszystkie samochody, które są z niemiec, nie? To sam GT-R stanowi ich połowę lub przynajmniej 1/3 (nie no nie jestem pewien ale tak napisałem bo aż tyle ich jest)

Komentarz

Dobra rozumiem, no sam GTR to może i nie ale jakby zliczyć wszystkie Skyliny to wyszły by wszystkie Niemieckie i pewnie połowa włoskich

Komentarz

Passat nie zasługuje na miano samochodu i to jest rzecz, której VW powinien się wstydzić. GT5 ma dużo samochodów, ale chyba nie chcemy jej popsuć?
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
              Passat nie zasługuje na miano samochodu i to jest rzecz, której VW powinien się wstydzić. GT5 ma dużo samochodów, ale chyba nie chcemy jej popsuć?
              Dobra w takim razie mini-limuzyna. Skoro Passat nie zasługuje na takie miano to jakim trafem dodano Kubelwagena, który ma bagażnik zamknięty na kłódkę? Ja bym chętnie się przejechał nowym Passatem w GT5 no i mogliby też dorzucić Mazdę Shinari bardzo fajne autko. Na pierwszy rzut oka widać, że mazda już nie tworzy samochodów na pewno z tej galaktyki, wnętrze robi wrażenie. Audi R8 MTM też by mogli z łaski swojej dorzucić, ot co

Edit:// My tu gadu-gadu o samochodach a i tak wiadome, że nie dadzą nam ani jednego jak już czekać na te konkretniejsze to albo do czasu kolejnego DLC a może setnego a może nawet i dwusetnego... A jak nie to czekać na GT6 i uzbroić się w grubą kasę.

Komentarz

Jeżeli Passat CC nie auto to co w takim razie dla ciebie jest autem...?

Zbaczacie z tematu.
                A-Spec-40
                B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
                  Jeżeli Passat CC nie auto to co w takim razie dla ciebie jest autem...?
                  Dokładnie, skoro wam Passat przeszkadza to zawsze mogliby dać dopieszczoną wersję Shelby'ego GT500 bo ten Mustang to okropny muł (przynajmniej dla mnie), kiedy nie jest stuningowany to aż szkoda gadać...

A ja bym nie chciał aut tylko płyn do spryskiwaczy, kierunkowskazy... Jest dobrze tak jak jest ale mogliby ulubione wzbogacić o kolejną stówkę bo to śmieszne na 300 aut musklarnych mam wybrać mniej niż połowę. Tak samo na 1000 aut mam wybrać 1/10 z tego i pytanie jest proste co wybrać? Dlatego też mogliby dać to w aktualizacji.

Komentarz

Chciałbym aby była możliwość ustawienia aut koło siebie w garażu tak jak w tym salonie http://www.autosalon-singen.de/ z opcją wirtualnej wycieczki i zaglądania do wnętrza samochodów. A tak przy przy okazji to dziwie się ze praca w tym salonie nie została wybrana na prace marzeń zamiast jakiś durnych wysp koło Australii

Komentarz

Mi brakuje wyłączania opcji kart i lakierów...

Ajjj Singen piękne miejsce, trzeba będzie odwiedzić
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Ja też bym chciał passata B5, najlepiej dizelka w kombi
                        narancs alternativa

Komentarz

Mi też brakuje niemców. I prostych skrótów w B-spec, takich jak w GT4, np. wyprzedzanie pod trójkątem. Tutaj niestety trzeba otworzyć menu akcji, a to utrudnia wyścig

Komentarz

No Passacik musi być , brakuje mi też kilku francuzów: Megane RS, Clio RS, RCZ, 308 GT, DS3. Powinni zrobić takie DLC np. z niemieckimi albo francuskimi autami.
                            PS3 Slim 320 GB + Logitech Driving Force GT
                            Galeria Photo Mode

Komentarz

Zamieszczone przez Kaczmar
                              No Passacik musi być , brakuje mi też kilku francuzów: Megane RS, Clio RS, RCZ, 308 GT, DS3. Powinni zrobić takie DLC np. z niemieckimi albo francuskimi autami.
                              Hej... To dobry pomysł Italy DLC, German DLC... Coś w ten deseń, cała paczka to np. 25 nowych samochodów z danego kraju. Ja też nie pogardziłbym Passatem, Bora to marna kopia i wygląda szpetnie, gdyby była premium to bym się zastanowił. Dużo rzeczy w GT brakuje, ja bym chętnie dodał Meetingi z GT4 np. Evolution Event lub coś w ten deseń...
                              My Photo Mode

Komentarz

Ja bym chciał, by w szybkim wyścigu nie było zakładki ulubione, tylko świat gt, w której byłyby wszystkie zakupione autka

Komentarz

Pracuję...
                                X