W sumie w GT5 brakuję mi jednej rzeczy, abym sam mógł wybierać auta przeciwników zarówno w szybkiej grze lub online. Dlaczego online moge wybrać samochody drogowe ferrari a nie mogę np. audi? Zbyt krótka nazwa pokoju, powinna być jakaś stała notatka w pokoju widoczna dla wszystkich graczy (w której doprecyzowuje np wybór aut) i tych którzy dochodzą. Świetnie było by gdyby dodano możliwość wyboru puli aut z całego garażu. Np. wybieram F40, Countach, Yellow Bird, Corvette ZR1 C4, Cizette itp i tylko z takich aut mogą korzystać pozostali gracze (cos na zasadzie wypożyczenia z opcją tuningu jesli nie mają własnych). Powinno być to dodane mając na uwadze ubogość wyścigów A spec.
Ja osobiście mile bym widział większą pojemność naszego konta bankowego. Ten obecny jest p(...) 20 baniek i koniec. Lepiej było za czasów GT2 gdzie mozna bylo zasilac swoje konto do bólu. ^^ Po niedawno zakończonych ZS gdzie za zajęcie 1 miejsca zgarniało się 6 baniek to była dobra okazja na skoszenie ładnej sumki ale nie bo ich wymysł ograniczenia się do 20 baniek na to nie pozwalał. Szkoda
Mi brakuje
-tuningu takiego jak jest w serii Forza
-starych samochodów (więcej Mustangów, Roadrunnerów, Chargerów itd.)
-Przeciwników w trybie dla dwóch graczy
-Stosunkowo jest też mało tras
Noo też bym chętnie się takim samochodem przejechał ale jeśli już o samochodach mówimy to chętnie bym dostał w swoje łapska jakiegoś Passata by mogli dać i Skodę Octavię np. szkoda, że większość samochodów to japońce bo mogli by coś dopakować do Niemców albo do Ameryki
Bimbak, pewnie będzie w DLC jako Toyota 86-GT Touring Car razem z jakąś odmianą GT-R'a :wink:
Jak dla mnie Niemców w GT5 jest odpowiednio dużo, a zamiast Passata masz Borę 4MOTION.
Komentarz