Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied
I tak i nie. Na Monzy trzeba ostro ścinać - tam gdzie to mozliwe. Na Nurburgringu juz trzeba miec skilla i naprawdę wspaniale mieć wycwiczoną ostatnią szykanę. Na Suzuce nigdy nie jechałem na 100% lecz na kierownicy jest znacznie latwiej manewrowac 'eski'.
Arti mam jeszcze 1 pytanko dotyczace Formuly Gran Turismo.czy na wyscig A-spec ustawiac bolid jak tak to czy moze znasz ustawienia zebym mogl padem to przejsc?
Zamieszczone przez artur7330
Jestem w stanie zrobic wyzwanie Vettela na padzie?
pytanie trochę bez sensu zadane bo niby skąd mam to wiedzieć - nie jestem wróżką, nie znam ciebie ani twoich możliwości Poza tym samo wyzwanie spokojnie zrobisz na padzie - na brąz na pewno się uda
A poważnie to osobiście nie znam nikogo co by wyzłocił to na padzie, chodzą legendy o takich cyborgach, ale na naszym forum nie ma takiej osoby (albo się ukrywa )
Wiesz SINIAK zadalem to pytanie moze dla Ciebie jest ono dziwne ale czytajac owe forum napotykam sie na kierowcow jezdzacych na kierownicy.Mnie akurat nie stac na takie cacko i stad moje glupie pytanie.
Zamieszczone przez artur7330
Wiesz SINIAK zadalem to pytanie moze dla Ciebie jest ono dziwne
Nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi - może napiszę prościej: wiem o co chodziło w twoim pytaniu, tyle że zadałeś w nie do końca sensownej formie. Przeczytaj jeszcze raz swoje pytanie i moją odpowiedź - jeśli nadal nie załapiesz to zapomnij o temacie
Komentarz