Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Wooooooow teraz to jeszcze bardziej będziemy zarywali nocki

Zamieszczone przez damian88
    fajnie, szkoda tylko ze tych dragow nie dodali.
    Z tego co Kazik wcześniej pisał to ma być Las Vegas a z nim drag

Komentarz

Na screenie są samochody z RM, a nic we wzmiance nie ma, że będzie ich więcej. Ja osobiście na to najbardziej liczę. Może to do DLC. Widok z wnętrza mi się nie podoba, ale co tam. Sporo moich zdaniem zmian kosmetycznych, brak przełomu. Ale wszystko co widzę cieszy, szczególnie save na endu i kontrola powtórek. No ale to jest darmowa łatka, zobaczymy co zaoferuje nam DLC które Kaz zapowiedział równolegle z Spec 2.0.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ha, wiedziałem że wcześniej czy później pojawi się ten GTR Schulze. Super patch, bardzo wiele oczekiwanych poprawek (i niespodzianki też są). Najpierw patch, a potem obowiązkowe DLC

Komentarz

A wiadomo coś o cenie DLC ???

Komentarz

Zastanawiam się,czy tam możliwość dowolnego ustawiania pogody będzie zaimplementowana do wszystkich torów,czy tylko do tych w których jest już opcja zmiennej pogody.
            Wreszcie będzie ten cholerny zapis podczas wyścigu i to cholerne przewijanie powtórek
            Po cichu liczyłem,że zrobią nam super niespodziankę i dodadzą kolejny model MX5 albo GT-R,,bo tak mało ich ..no i nie zawiodłem się
            Tak jak napisał Sasek,bez przełomu,ale fajnie że będzie.
            gg 9231179

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
              A wiadomo coś o cenie DLC ???
              o dlc cisza

Komentarz

Najbardziej mnie cieszy wsparcie dla kierownic Logitech

Komentarz

O dlc wiadomo tyle że będzie zawierało pakiet samochodowy pakiet torowy i pakiet akcesoriów/strojów.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Jak będzie można płacic za to dlc ?
                    http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Zapewne się będzie kupowało je na PSN czyli paypal albo zdrapka

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Ja również mam obawy przed podawaniem numeru karty kredytowej na PSN network. Z kolei zdrapki z allegro również mogą być lewe. Konto paypal chyba kiedyś założyłem, ale nie używałem.

Czy ktoś z was ma doświadczenia z kupowaniem przez PSN ?

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                          Ja kupuję tylko za pośrednictwem tych kart oryginalnie zapakowanych w pudełko. Kupuję tylko w sprawdzonych sklepach. Allegro w tym przypadku nie wchodzi w grę.

Komentarz

oby taka jedna starczyła na 2 dlc bo to trzecie ze strojami czy czymś tam to mnie raczej nie rajcuje

edit: po włączeniu gran turismo i odczytaniu newsów zaczynam kibicować Vettelowi w F1 nowa fura w garażu zawsze cieszy

Komentarz

6. Szybkie przewijanie w przód/w tył na powtórkach
                              7. Możliwość zapisania gry w trakcie wyścigu Endurance

Yes, yes, yes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja kupowałem za pośrednictwem karty kredytowej i było ok, dopóki nie nastąpił słynny włam, po którym musiałem zablokować kartę i wymienić na nową...

Komentarz

Ja używam karty kredytowej.Po incydencie z PSN zdecydowałem się wymienić kartę,choć w banku mi mówili że są świadomi tej awarii i ściśle monitorują wszystkie transakcje i gdyby podejrzewali jakąś niepewną operację na karcie to zaraz by dzwonili..

Po przywróceniu PSN do życia też już kupowałem,mimo że mam konto PayPal to nie pomyślałem o tej opcji,mimo że jest trochę bezpieczniejsza
                                gg 9231179

Komentarz

Pracuję...
                                X