Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

No i do tego w niektórych autach premium trzeszczą plaskiki w srodku przy nierównościach nie no żart.
    Troche lipne te nowe zasady z wymianami. Mi na szczęście udało się ostatnio zrobić kilka dobrych wymianek i na szczęście nie zostałem w głupiej sytuacji mając czyjeś auto bez możliwosci oddania. Troche rozumię to zabezpieczenie bo na allegro to cała masa aut na sprzedaż. To teraz mają zonka. Najbardziej mi szkoda takiego typa co ma 50 x2010 do sprzedania teraz ma chyba najbogatszy garaż w dziejach GT5 hahahahaha

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo170
      Najbardziej mi szkoda takiego typa co ma 50 x2010 do sprzedania teraz ma chyba najbogatszy garaż w dziejach GT5 hahahahaha
      On ma do sprzedania 50 razy tego samego X2010
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja pożyczyłem kumplowi F1 2010 i mogę się z nim już pożegnać...

Komentarz

to fajnych kolegów masz tak na poważnie to czemu możesz się pożegnac niy kolega niema ochoty oddać? Jak tak podaj Nick, aby innych ustrzeć
          A-Spec - 35lvl
          B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
          Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
          My Photo Mode

Komentarz

Zamieszczone przez Andre87
            to fajnych kolegów masz tak na poważnie to czemu możesz się pożegnac niy kolega niema ochoty oddać? Jak tak podaj Nick, aby innych ustrzeć
            poczytaj kilka postow wyzej

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
              Zamieszczone przez Andre87
              poczytaj kilka postow wyzej

już rozumiem zakręciłem się trochę z tym ;p czytałem wszytskie posty i jakoś nie skojarzyłem ;/ hehe
              A-Spec - 35lvl
              B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
              Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
              My Photo Mode

Komentarz

[Inne zmiany]
                - Samochodami wartymi ponad 1 000 000 kr. (wliczając w to niezrealizowane kupony podarunkowe na samochody) nie można teraz handlować, co ma zlikwidować problemy występujące w procesie handlu. Wymiana samochodów między znajomymi powinna odbywać się za pośrednictwem systemu wynajmu

Mnie ta zmiana wku*wiła niesamowicie Wpieprzyłem się na maxa Chciałem dać dobremu koledze kilka bardzo drogich aut a tu nagle ...cenzura... Teraz mam kilka cudeniek po 2 sztuki

ma zlikwidować problemy występujące w procesie handlu
                O jakie ku*wa problemy im chodzi

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                  [b]
                  Sprzedawanie kilkadziesiÄ…t razy tego samego auta na allegro
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                    Zamieszczone przez angello67
                    [b]
                    Sprzedawanie kilkadziesiÄ…t razy tego samego auta na allegro
                    Ja tam nie widzę nic złego. Mają (mieli) chłopaki łeb do interesu, popyt był więc było ok. Nie łamali prawa, więc dla mnie to totalna bzdura.

Komentarz

no to mamy nowego rekordziste na allegro http://allegro.pl/gran-turismo-5-samoch ... 12240.html
                      A co jest złego w tym pewnie nic tylko warto sobie odpowiedzieć na pytanie skąd oni biorą tyle samochodów i to wcale nie tanich. Zapewne doszło do złamania systemu gry i dlatego sony zablokowało ten proceder. Bo raczej nie chodziło o wymiany pojazdów tak jak to miało miejsce u nas. To żeby było wesoło to ciekawe ile osób zostanie naciagniętych na kase, a towaru nie zobaczy. Bo jak widac proceder z allegro nadal kwitnie. Ale faktycznie mogli napisać wcześniej ze takie coś bedzie miało miejsce bo jak widze to wiele osób zostało zaskoczone, przez co utracili swoje auta lub zostali z autami znajomych. Najbardziej szkoda utraconych perełek

Komentarz

widać sporo ambitnych ludzi wolało drogę na skróty (allegro) no ale jak ktoś lubi wydać 200zł za grę i przejść ją w 3 dni to pogratulować

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo170
                          no to mamy nowego rekordziste na allegro http://allegro.pl/gran-turismo-5-samoch ... 12240.html
                          A co jest złego w tym pewnie nic tylko warto sobie odpowiedzieć na pytanie skąd oni biorą tyle samochodów i to wcale nie tanich. Zapewne doszło do złamania systemu gry i dlatego sony zablokowało ten proceder. Bo raczej nie chodziło o wymiany pojazdów tak jak to miało miejsce u nas. To żeby było wesoło to ciekawe ile osób zostanie naciagniętych na kase, a towaru nie zobaczy. Bo jak widac proceder z allegro nadal kwitnie. Ale faktycznie mogli napisać wcześniej ze takie coś bedzie miało miejsce bo jak widze to wiele osób zostało zaskoczone, przez co utracili swoje auta lub zostali z autami znajomych. Najbardziej szkoda utraconych perełek
                          Po każdym wysłaniu wgrywali starego save'a dzięki temu kupili raz auto, a sprzedali 1000 razy.
                          Handel już nie kwitnie, kilka dni temu było ponad 30 różnych aukcji, dziś zostało 5 niedobitków
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

podobno 3 marca wszystko wraca do normy,ciekawe na jak dlugo
                            A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

Zamieszczone przez leny205
                              podobno 3 marca wszystko wraca do normy,ciekawe na jak dlugo
                              Źródło?

Komentarz

do 3 marca jeszcze będzie można sprzedawać auta potem już nie

w newsach w grze tak jest napisane

Komentarz

PracujÄ™...
                                X