Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Za 3cie bodajże jest klakson. xD
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

witam,
      z racji, że rzadko łącze się z siecią w ps3, od razu ściągnąłem update 1.10. Czy wszystkie wcześniejsze poprawki jakie były w poprzednich packach będą dostępne?

pozdr

Komentarz

Zamieszczone przez szymonr
        witam,
        z racji, że rzadko łącze się z siecią w ps3, od razu ściągnąłem update 1.10. Czy wszystkie wcześniejsze poprawki jakie były w poprzednich packach będą dostępne?

pozdr
        Tak

Komentarz

Wczoraj wypuścili aktualizację konsoli wer. 3.66

"Zobacz, jakie funkcje zostały uwzględnione w ramach aktualizacji oprogramowania systemowego PS3 do wersji 3.66.

Aktualizacja oprogramowania systemowego systemu PS3 dostępna jest od 23 czerwca 2011 r. Po dokonaniu aktualizacji systemu PS3, wersja oprogramowania systemowego zostanie zmieniona na 3.66 i zaktualizowane zostaną następujące funkcje. Pobranie oprogramowania systemowego PS3 w wersji 3.66 wymaga minimum 180 MB wolnego miejsca na dysku twardym systemu PS3 (aktualizacja za pomocą systemu) lub na wymiennym nośniku pamięci (aktualizacja za pomocą komputera).

Główne funkcje zmienione w wersji 3.66 oprogramowania systemowego

Zwiększono stabilność systemu podczas korzystania z oprogramowania w formacie PlayStation 3 i usług sieciowych."

Nic szczególnego

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
            Nic szczególnego
            No nie wiem czy nic szczegolnego. Ja przy PS3 nie siedze, bo nie mam w co grac (czekam az w koncu kupie GT5). Ale za to moj brat czesto ogladajac YouTube narzeka, ze wiesza sie konsola i trzeba resetowac. Mi tez sie to kiedys zdarzylo, mam nadzieje, ze jest to poprawione :wink:

Komentarz

Nie wiem jak wam, ale przed tą aktualizacją często zawieszało mi się GT5 przy wychodzeniu z Poczekalni Online.

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                Zamieszczone przez TERMINATOR
                Nic szczególnego
                No nie wiem czy nic szczegolnego. Ja przy PS3 nie siedze, bo nie mam w co grac (czekam az w koncu kupie GT5). Ale za to moj brat czesto ogladajac YouTube narzeka, ze wiesza sie konsola i trzeba resetowac. Mi tez sie to kiedys zdarzylo, mam nadzieje, ze jest to poprawione :wink:
                Tak jak sie mozna bylo spodziewac. Jedno wejscie na Onet w celu odebrania maila z PSN, bo nie chcialo mi sie po nocy laptopa rozkladac i konsola zawieszona, co mnie predko wygnalo do lozka

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Nie wiem jak wam, ale przed tą aktualizacją często zawieszało mi się GT5 przy wychodzeniu z Poczekalni Online.
                  Mi jeszcze nigdy się nie zawiesiło, może miałem farta

Komentarz

Jakoś długo nie było aktualizacji;/ Wiadomo coś na temat?
                    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold
                    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

tak... pracuja nad Gran Turismo 6 na Play Station 7 i nie maja czasu na aktualizacje

Komentarz

Zamieszczone przez osa54
                        tak... pracuja nad Gran Turismo 6 na Play Station 7 i nie maja czasu na aktualizacje
                        Jak masz tak pisać to lepiej przepadnij na wieki.

Komentarz

Jeżeli chodzi o Updaty to na gtplanet jest ciekawy news, mówiący o Platynowej kolekcji Gran Turismo 5. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że ta wersja będzie zawierać wszystkie obecne patche, ale też DLC (darmowe) o którym kiedyś było głośno po premierze remote racing. Chodzi tu o loga torów których nie ma w GT5 a zostały dodane na stronę internetową z Remote Racing GT5. Zobaczymy jak to się rozwinie, może będą nowe tory. Swoją drogą to większe DLC by się przydało, aby w końcu zamknąć takie jak wyżej jadaczki
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

przepraszam bardzo nie zebym obrazal tworcow waszej ulubionej gry... ale ja to napisalem jako ironia bo czasowki sie skonczyly i nic nie dodali... prosze wyluzujcie sie i nie bierzcie wszystkie do siebie

ale fakt, to DLC z torami mogli by dodac bo widzialem kilka fajnych miejscowek, miedzy innymi infineon raceway czy twin ring motegi

Komentarz

no ja się strasznie jaram na twin ring motegi
                              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Mogli by dodać też Red Rock Valley. Uwielbiam ten tor.

Komentarz

Pracuję...
                                X