witam,
z racji, że rzadko łącze się z siecią w ps3, od razu ściągnąłem update 1.10. Czy wszystkie wcześniejsze poprawki jakie były w poprzednich packach będą dostępne?
witam,
z racji, że rzadko łącze się z siecią w ps3, od razu ściągnąłem update 1.10. Czy wszystkie wcześniejsze poprawki jakie były w poprzednich packach będą dostępne?
"Zobacz, jakie funkcje zostały uwzględnione w ramach aktualizacji oprogramowania systemowego PS3 do wersji 3.66.
Aktualizacja oprogramowania systemowego systemu PS3 dostępna jest od 23 czerwca 2011 r. Po dokonaniu aktualizacji systemu PS3, wersja oprogramowania systemowego zostanie zmieniona na 3.66 i zaktualizowane zostaną następujące funkcje. Pobranie oprogramowania systemowego PS3 w wersji 3.66 wymaga minimum 180 MB wolnego miejsca na dysku twardym systemu PS3 (aktualizacja za pomocą systemu) lub na wymiennym nośniku pamięci (aktualizacja za pomocą komputera).
Główne funkcje zmienione w wersji 3.66 oprogramowania systemowego
Zwiększono stabilność systemu podczas korzystania z oprogramowania w formacie PlayStation 3 i usług sieciowych."
No nie wiem czy nic szczegolnego. Ja przy PS3 nie siedze, bo nie mam w co grac (czekam az w koncu kupie GT5). Ale za to moj brat czesto ogladajac YouTube narzeka, ze wiesza sie konsola i trzeba resetowac. Mi tez sie to kiedys zdarzylo, mam nadzieje, ze jest to poprawione :wink:
No nie wiem czy nic szczegolnego. Ja przy PS3 nie siedze, bo nie mam w co grac (czekam az w koncu kupie GT5). Ale za to moj brat czesto ogladajac YouTube narzeka, ze wiesza sie konsola i trzeba resetowac. Mi tez sie to kiedys zdarzylo, mam nadzieje, ze jest to poprawione :wink:
Tak jak sie mozna bylo spodziewac. Jedno wejscie na Onet w celu odebrania maila z PSN, bo nie chcialo mi sie po nocy laptopa rozkladac i konsola zawieszona, co mnie predko wygnalo do lozka
Jeżeli chodzi o Updaty to na gtplanet jest ciekawy news, mówiący o Platynowej kolekcji Gran Turismo 5. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że ta wersja będzie zawierać wszystkie obecne patche, ale też DLC (darmowe) o którym kiedyś było głośno po premierze remote racing. Chodzi tu o loga torów których nie ma w GT5 a zostały dodane na stronę internetową z Remote Racing GT5. Zobaczymy jak to się rozwinie, może będą nowe tory. Swoją drogą to większe DLC by się przydało, aby w końcu zamknąć takie jak wyżej jadaczki
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
przepraszam bardzo nie zebym obrazal tworcow waszej ulubionej gry... ale ja to napisalem jako ironia bo czasowki sie skonczyly i nic nie dodali... prosze wyluzujcie sie i nie bierzcie wszystkie do siebie
ale fakt, to DLC z torami mogli by dodac bo widzialem kilka fajnych miejscowek, miedzy innymi infineon raceway czy twin ring motegi
Komentarz