Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Troche lipny ten bspec na PC bo konsola i tak musi byc włączona, jak się jest w domu to lepiej sterować z konsoli.
    A-Spec - 35lvl
    B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
    Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
    My Photo Mode

Komentarz

Zamieszczone przez Andre87
      Troche lipny ten bspec na PC bo konsola i tak musi byc włączona, jak się jest w domu to lepiej sterować z konsoli.
      ale taki miał być od samego początku jak się info o nim pojawiło
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja też myślałem, że będzie to inaczej wyglądało - że będziemy mieć wpływ na kierowcę (coś jak na konsoli - zwolnij, wyprzedź). No ale i tak jest nieźle. A propos polecam temat GT5 Zdalne wyścigi - kto chce udostępniać kierowców, by sami na siebie zarabiali, niech się tam wpisuje. Im nas więcej - tym lepiej

Komentarz

Informacja o aktualizacji (1.07)

Pojawiła się nowa aktualizacja do Gran Turismo 5.
          Główne zmiany wprowadzone w aktualizacji:

[Większe zmiany i nowe funkcje]
          Rankingi znajomych
          W Próbach driftu i Próbach czasowych możesz teraz wyświetlać tablice wyników zawierające tylko rezultaty swoich znajomych. Do tej pory znalezienie znajomych na ogólnej tablicy wyników było dość kłopotliwe. Teraz łatwiej możesz porównać swoje czasy z wynikami kumpli, co pozwoli ci prowadzić bardziej zaciętą rywalizację w gronie znajomych.

[Poprawienie wykrytych problemów]
          - Do całkowitej liczby Punktów Osiągów (PO), będącej wyznacznikiem jakości auta, nie jest już wliczana wartość opon. Możesz teraz w poczekalni ustalać zarówno ograniczenia dotyczące Punktów Osiągów, jak i opon.
          - Naprawiono problem, który powodował, że osiągi samochodów elektrycznych ulegały zmianie po pewnym czasie jazdy.
          - Powtórki pobrane z list rankingowych zawodów sezonowych mogą już być odtwarzane bez żadnych problemów

[Inne zmiany]
          - Samochodami wartymi ponad 1 000 000 kr. (wliczając w to niezrealizowane kupony podarunkowe na samochody) nie można teraz handlować, co ma zlikwidować problemy występujące w procesie handlu. Wymiana samochodów między znajomymi powinna odbywać się za pośrednictwem systemu wynajmu.

[Sprawdzanie wersji gry]
          Aby sprawdzić swoją wersję gry, wciśnij przycisk "Instrukcja" w dolnej części ekranu menu głównego. Numer twojej wersji znajdzie się w lewym górnym rogu strony spisu treści.

Najbardziej mi siÄ™ podobajÄ… inne zmiany
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

po tej aktualizacji zauwazylem problemy z grafika, jak na razie na torze MONZA (chodzi o drzewa, trybuny i płotki) czasami migają... Czy oni chociaz raz moga zrobic cos do porzadku

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

[Inne zmiany]
              - Samochodami wartymi ponad 1 000 000 kr. (wliczając w to niezrealizowane kupony podarunkowe na samochody) nie można teraz handlować, co ma zlikwidować problemy występujące w procesie handlu. Wymiana samochodów między znajomymi powinna odbywać się za pośrednictwem systemu wynajmu.
              No to dowalili do pieca

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                Informacja o aktualizacji (1.07)
                [Inne zmiany]
                Ja załatwiłbym tą sprawę trochę inaczej, coś w stylu: ktoś daje ci drogi samochód - ty dajesz inny o podobnej wartości (+/- powiedzmy 20% ceny), ale wymagałoby to zmiany w opcji 'daj znajomemu'...

edit: zapomniałem dodać, że osobiście ta zmiana mnie specjalnie nie boli i tak prawie w ogóle nie handlowałem

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

A mnie przeszkadza opcja z samochodami wartymi ponad 1 000 000, znajomy wczoraj przesłał mi Enzo i miałem mu dzisiaj przesłać Zonde LM którą kupiłem
                  kosztowała poniżej Miliona. Dokładnie 991 ... tysięcy i nie da sie wysłać, bez sensu
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    jeszcze tylko niech poprawiÄ… bug z dymem
                    Jakby mogli to pewnie juz by to dawno zrobili.. Ostatnio zauważyłem tego samego buga w GT3
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

mi tam na Monzie nic nie mruga...

Komentarz

nie sprawdzalem podczas jazdy ale moj B-SPEC jezdzil to juz kilka razy dzisiaj i jak jezdzi to niektore elementy migaja na czarno, na innych trasach jest wszystko OK

Komentarz

może konsola sie pali badziewny plastik co trzaska nawet chwile po zakończonej grze

dodali jakieś nowe zawody sezonowe ? bo w tym momencie nie mam możliwości sprawdzić

Komentarz

noooo na zewnatrz jest zimniej niz ma konsola wiec chyba nie bardzo nic wiecej nie dodali tylko troche popoprawiali tez jakos 47mb zajmowala poprawka

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
                              po tej aktualizacji zauwazylem problemy z grafika, jak na razie na torze MONZA (chodzi o drzewa, trybuny i płotki) czasami migają... Czy oni chociaz raz moga zrobic cos do porzadku
                              U mnie to samo,jak na razie tylko na Monzie zauważyłem.
                              gg 9231179

Komentarz

tylko monza, reszta tras jest OK wiec znowu cos namieszali... przesada

zauwazylem jeszcze jeden jakis dziwny problem z eksportowaniem zdjec do XMB... jakos strasznie wolno to idzie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X