Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Premium Cars i Standard Cars

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Premium Cars i Standard Cars

Wydaje mi się, że Polyphony Digital z czasem będzie wypuszczać jakieś aktualizacje i w przyszłości tych aut premium w GT5 możemy spodziewać się więcej.

Komentarz

W wywiadzie z Kaz'em on sam wspominał, że DLC do GT5 będą prawdopodobne. Bynajmniej tak przetłumaczył jego słowa pan translator-san
      Mi się wydaje, że po wypuszczeniu GT5 Polyphony zobaczy, że duża część graczy woli jeździć jakimiś starszymi modelami samochodów, no nie wiem Civic, Prelude, Supra itp, więc sądzę, że stopniowo po premierze, część Standarowych wozów zostanie przerobionych do rangi Premium. Jak dla mnie to jest niemal pewne. A co do podejścia, że jest tylko 200 samochodów premium to was nie rozumiem. Dostajecie, aż 200 samochodów! Nie tylko... Bo 200 to naprawdę dużo. A dalej macie jeszcze 800 kolejnych, które zostaną całkowicie przemodelowane na potrzeby graficzne GT5 z GT4. Sam fakt, że w grze będzie ponad 1000 samochodów jest wiadomością niezwykłą dla mnie. Mimo iż te 1k wozów wiąże się z różnymi wersjami silnikowymi tych samych samochodów. Na pewno nie dacie rady pojechać wszystkimi. Jak dla mnie to i tak więcej niż się można było spodziewać. Mam nadzieję, że wybór torów także nie zawiedzie. Spodziewam się ponad 30 środowisk z 70 wariantami. :mrgreen:
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Tyle że widzisz, w znienawidzonej Forzy było ponad 400 aut... i KAŻDE miało wirtualny, doskonale odwzorowany kokpit w HD. A to już na nasze standardy "stara" gra...

... nic to, ja czekam na moje 40 Skyline'ów i auta z kategorii "zwykłe, stare, mam takie w garażu". ^^

Komentarz

Nie zaczynaj tekstów o znienawidzonej Forzy, bo się zacznie.. :mrgreen:

Akurat widok z kokpitu w tej grze jest słaby, kokpity również nie powalają (widziałem). Najlepszy pod tym względem jest Shift. Fakt, kokpitów dużo mniej, samochodów jest 70, ale prawdą jest, że w produkcji był krócej.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Akurat w Forze 3 miałem okazję pograć u kumpla na telewizorku 42" i szczerze mówiąc to już Prolog się lepiej w kokpicie prezentuje. Trochę tylko cienie poszarpane są, ale z tego co widzę na YT to w finalnej wersji je poprawiono. Więc 200 z kokpitami to i tak nieźle, zważywszy na to, że są odwzorowane do stopnia naszywek na siedzeniach czy tym podobnych detali. W sumie nie zwraca się na to uwagi podczas jazdy, ale w fotomodzie cieszy oko. Ale fakt przez te 2 lata od Prologa mogli zrobić do 300, albo 350, bo jednak trochę czasu minęło. 800 bez kokpitu to już pewne, ale mam nadzieję, że będzie kamera z maski samochodu, chyba najbardziej wygodna do jazdy się wydaje. Jest trochę wyżej od tej na błotniku, widać więcej i szerzej, no i przynajmniej w części widzimy czym jedziemy. Nie wiem jak wam ale mi wygodniej się jeździ z kamerą na dachu lub na błotniku w Prologu. Na tej w kokpicie osiągam nieznacznie gorsze czasy. Pewnie dlatego, że ruchy kierownicy się tak dobrze nie przekładają na te w kokpicie. Hoodcam w każdej grze mi zawsze dobrze pasował i mam nadzieję, że będzie w 100% wozów w finalnej GT5-ce.

Komentarz

Raczej bedzie hoodcam w 100 procentach wozow ta kamera to standard ja czekam na to gt5 juz dluugo mam nadzieje ze w koncu wyjdzie zamierzam zamowic niedlugo preordera

Komentarz

Na gamescom powiedzieli, że hoodcamu nie będzie

Komentarz

ehh.. kicha troche ale sie zobaczy jak wyjdzie z drugiej strony nie wierze w to zeby hoodcamu nie bylo..

Komentarz

Pożyjemy, zobaczymy. Grałem w inne gry na hoodcamie i nie powiem, fajna rzecz :wink:

Komentarz

Kamera z dachu w GT5P jest denerwująca, a jadąc w kokpicie nie czuję szerokości toru. Jak nie będzie hoodcamu to tylko bumper zostaje...

Komentarz

A mi tam w kokpicie jest najlepiej. Nauczyłem się w GT5P jeździć na tej kamerze i jest super. i wszystko czuję ; D

Komentarz

Zamieszczone przez Adrianeqq
                          A mi tam w kokpicie jest najlepiej. Nauczyłem się w GT5P jeździć na tej kamerze i jest super. i wszystko czuję ; D
                          Ja się nie mogę do tych malutkich samochodów przyzwyczaić, widok zza kierownicy jest zbyt blisko przedniej szyby, co tworzy dziwne wrażenie. W kokpicie takim BMW albo F430 się jeździ fajnie i czuć tor, ale w takim Cappucino albo Elise już ciężko.

Komentarz

Nie mozna regulowac polozenia "siedzenia"? W rF mozna w dwoch plaszczyznach w sporym zakresie. Od nosa w kierownicy do czlowieka gumy. Od Richarda Hammonda do Tytana Pudziana.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              Nie mozna regulowac polozenia "siedzenia"? W rF mozna w dwoch plaszczyznach w sporym zakresie. Od nosa w kierownicy do czlowieka gumy. Od Richarda Hammonda do Tytana Pudziana.
                              Hehe dobrze ujęte

Komentarz

Zobaczymy. Możliwe, że wprowadzą takową regulację, ale wątpię. Grałem w Forzę i Shifta z trzy razy i kamera mi w GT5 odpowiada. Wiecie każdy ma inny gust : ).

Komentarz

PracujÄ™...
                                X