Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Premium Cars i Standard Cars

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Premium Cars i Standard Cars

A ten obrazek pt: "Gran Turismo 5" to skąd jest
    - z GT5P
    - z obrazka przedpremierowego
    - z zapowiedzi (filmiku)
    To jest ważne w tym przypadku

Komentarz

Mi się wydaje że z GT5P ,ale mogę się mylić :wink: .

Komentarz

a ja proponuje czekać na premiere, a później o modelach spekulować jak to oni nie skopiowali, bo okaże się jeszcze hitem, a wielcy krytycy podkulą ogon he! więc proponuje troszkę luźnie podejść do tematu i wyczekiwać tej premiery

Komentarz

Zamieszczone przez nitro
          a ja proponuje czekać na premiere, a później o modelach spekulować jak to oni nie skopiowali, bo okaże się jeszcze hitem, a wielcy krytycy podkulą ogon he! więc proponuje troszkę luźnie podejść do tematu i wyczekiwać tej premiery
          Zgadza się :wink: Wszystko wyjdzie w "praniu"

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            (...)przy tworzeniu gt6 są fundamenty(...)
            Tak, jakby na to nie patrzec, maja juz te 1000 wozow z GT5. Dorzuca kolejne 200 i znow bedzie sie czym chwalic na targach E3 za... pare lat :wink:

cichy45, porownales samochod z GT4 do samochodu Premium. Lukeee, dzieki :wink:

Komentarz

Zgadzam się w 100% z nitrem. Poczekamy, zobaczymy. Nie ma sensu spisywać grę na straty przed jej premierą. A może to kolejny trik Kaza aby opadły nam szczęki po premierze kiedy okaże się że wszystkie auta będą wyglądały jak te "Premium". Z premierą czwartej części też były różne niedomówienia, a powstała świetna gra, według mnie najlepszy symulator ever.
              GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Akurat modele na tych fota nie są "premium" a jakością nie odstępują od nich. Zwróćcie uwagę na "okrągłość" elementów, szczególnie w okolicach lamp.

Over 800 of the cars will be “standard”, the majority of which have been brought from previous GT titles. Despite the nomenclature, they still look great – all of the classic “muscle cars” we saw in the latest batch of screenshots are all “standard”. However, according to the article, standard cars “won’t have interiors”.
                Co do fizyki, w GT4 przy obliczaniu zachowania samochodów było przeprowadzanych 300 obliczeń matematycznych, ciekawe ile będzie w GT5.

Komentarz

Zamieszczone przez Banzai94
                  Nie ma sensu spisywać grę na straty przed jej premierą. A może to kolejny trik Kaza aby opadły nam szczęki po premierze kiedy okaże się że wszystkie auta będą wyglądały jak te "Premium". Z premierą czwartej części też były różne niedomówienia, a powstała świetna gra, według mnie najlepszy symulator ever.
                  Ja zaś mogę napisać "nie ma się czym wiecznie podniecać", jak spora liczba osób (akurat nie mówię tylko o naszym forum). GT4? Świetna gra, ale symulator to to nie jest :wink:
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                    Tak, jakby na to nie patrzec, maja juz te 1000 wozow z GT5. Dorzuca kolejne 200 i znow bedzie sie czym chwalic na targach E3 za... pare lat :wink:

Ponoć PS3 było prawie za słabe i wielce prawdopodobne że 6 wyjdzie na next gena. Czyli możliwe że znowu wszystko od początku, silnik, grafika, fizyka...

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                      Zamieszczone przez thooorn

Ponoć PS3 było prawie za słabe i wielce prawdopodobne że 6 wyjdzie na next gena. Czyli możliwe że znowu wszystko od początku, silnik, grafika, fizyka...
                      GT6 i PS4 powinni zrobić na 2012 rok ...

Komentarz

To będzie koniec świata bo wszyscy rzucą się do sklepu, nikt nie będzie pracował i ludzkość wyginie z głodu

Komentarz

Screen porównania pochodzi z tego filmiku
                          http://www.youtube.com/watch?v=Z8v7hjaSr6c
                          Jest to film który można znaleźć na oficjalnej stronie gran turismo.

A TERAZ COŚ OD SIEBIE

W GT3 aut nowych/nowe modelowanie było 150-200 o ile mnie pamięć nie myli
                          W GT4 700-800 nowych na poziomie GT3 lub trochę lepszym
                          W GT5 dostajemy podobnie jak w GT3 200 aut od nowa modelowanych ale na dodatek aby sobie dać dużego + (u fanów czy casuali ??) ze będzie ogromna liczba 800 aut prze portowanych z GT5 czyli razem 1000, przecież to ogromny argument do kupienia gry w porównaniu do konkurenta oferującego 400 aut ale jak w Banku trzeba czytać drobne druczki bo potem możemy być rozczarowani.... Konkurencja postaniowiła iż cześć aut (modelowania) zlecić firme zajmująca się modelowaniem na zlecenie co jest dobrym ruchem otóż studio odpowiedzialne za grę jest zwolnione z części pracy i może poświecić więcej czasu np fizyce.
                          Nie wiem jak PD tutaj postąpiło ale uważam ze sami postanowili wykonać wszystko.
                          Śmieszy mnie lenistwo grafików.... to trochę droga na skróty rozumiem praca modelowania zajmuje sporo sam tym się zajmowałem ale to dla mnie produkt nieskończony w 100%. Za to GT6 Kazunori będzie mógł mieć powód aby zachęcić ludzi do kupienia nowej części: "600 aut PREMIUM". A powiedzmy sobie szczerze że na przełomie 2005-2006 już mieli kilkanaście/kilkadziesiąt aut premium wiec w na bank w 4 lata mają więcej niż 200 daje 100% iż trzymają je albo na DLC lub na GT6 )

cichy45 a co to za problem wydać GT6 na PS3 lecz teraz sony "zmusi" PD aby już myślało o PS4 aby w trakcie jej premiery mieć gotowe GT6 aby napędzić sprzedaż konsoli jak wiemy GT to świetny "system seller"

Komentarz

Zamieszczone przez LukEEE
                            Screen porównania pochodzi z tego filmiku
                            http://www.youtube.com/watch?v=Z8v7hjaSr6c
                            Jest to film który można znaleźć na oficjalnej stronie gran turismo.

A TERAZ COŚ OD SIEBIE

W GT3 aut nowych/nowe modelowanie było 150-200 o ile mnie pamięć nie myli
                            W GT4 700-800 nowych na poziomie GT3 lub trochę lepszym
                            W GT5 dostajemy podobnie jak w GT3 200 aut od nowa modelowanych ale na dodatek aby sobie dać dużego + (u fanów czy casuali ??) ze będzie ogromna liczba 800 aut prze portowanych z GT5 czyli razem 1000, przecież to ogromny argument do kupienia gry w porównaniu do konkurenta oferującego 400 aut ale jak w Banku trzeba czytać drobne druczki bo potem możemy być rozczarowani.... Konkurencja postaniowiła iż cześć aut (modelowania) zlecić firme zajmująca się modelowaniem na zlecenie co jest dobrym ruchem otóż studio odpowiedzialne za grę jest zwolnione z części pracy i może poświecić więcej czasu np fizyce.
                            Nie wiem jak PD tutaj postąpiło ale uważam ze sami postanowili wykonać wszystko.
                            Śmieszy mnie lenistwo grafików.... to trochę droga na skróty rozumiem praca modelowania zajmuje sporo sam tym się zajmowałem ale to dla mnie produkt nieskończony w 100%. Za to GT6 Kazunori będzie mógł mieć powód aby zachęcić ludzi do kupienia nowej części: "600 aut PREMIUM". A powiedzmy sobie szczerze że na przełomie 2005-2006 już mieli kilkanaście/kilkadziesiąt aut premium wiec w na bank w 4 lata mają więcej niż 200 daje 100% iż trzymają je albo na DLC lub na GT6 )

cichy45 a co to za problem wydać GT6 na PS3 lecz teraz sony "zmusi" PD aby już myślało o PS4 aby w trakcie jej premiery mieć gotowe GT6 aby napędzić sprzedaż konsoli jak wiemy GT to świetny "system seller"
                            Heh to już wolę nie myśleć ile będzie modeli aut w GT10 ...

Komentarz

Zamieszczone przez LukEEE
                              przecież to ogromny argument do kupienia gry w porównaniu do konkurenta oferującego 400 aut
                              Ta, tylko z tego co wiem to w Forzy nie ma 30takich samych chociazby Skyline' ów . Zresztą, nie ilośc się liczy :wink:
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

cieszmy się to co mamy lub co "będziemy mieć"

Komentarz

Pracuję...
                                X