Jeśli jeszcze jest ktoś kto nie wie, Kazunori-san na targach SEMA oświadczył, że GT5 otrzymało status złoty - co oznacza dwie rzeczy: Po pierwsze, tytuł jest już w tłoczni, a po drugie GT5 jest chyba pierwszą grą która weszła w złoto i nie ma daty premiery...
No ale bez przesady Na moje 50" do takiej gierki to maksimum i można być w pełni usatysfakcjonowanym.Chyba,że ktoś choruje na "Giganto-manię" jak Hitler
Im mniej wiem tym lepiej. Wolę w dniu premiery mieć eksplozję nowych niezapowiedzianych rzeczy, niż wiedzieć już o grze wszystko i wejść jak do domu. Pewnie na dzień przed premierą europejską odłączę sobie neta, aby nie oglądać filmików na YT, wrzucanych przez fanów zza oceanu :mrgreen:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
A jak to będzie z wersjami PAL i NTSC ? Podobno PAL wychodziły później ale były trochę ulepszone. ?
Gdzieś był news, że obie wersje nie będą się od siebie różnić. Nie będzie można również przetransferować danych z jednej na drugą. (z PAL na NTSC i vice versa)
Daty premier różnych sklepów ze świata oscylują między 30 listopada, a 7 grudnia. Myślę, że spokojnie możemy się spodziewać wydania w tym terminie, ponieważ ruscy z serwisu, który jako pierwszy poinformował wszystkich o zmianie premiery z 2 listopada, powiela tą tezę. Po za tym pierwsze kopie już dotarły kontenerowcem do Francji (równo 555.000 kopii), do Australii skąd pochodzą pierwsze wycieki odnośnie wyglądu płyty i opakowania, niemiecka edycja kolekcjonerska (sam box). Więcej info: CLICK
Komentarz