Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trailer Gran Turismo 5 2009

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Trailer Gran Turismo 5 2009

Inne wideo ukazuje znisczzenia http://www.youtube.com/watch?v=9mUcRh0Y ... edded#t=13

GT na PSP. Bardzo aldnie wyglada, ale juz jestem za stary na takie konsolki http://www.youtube.com/watch?v=4hiczWWl ... edded#t=71

Czykli Polyphony potwierdzilo, to co juz wypisywalem. Coz, widzimy juz korone krola i gra po prostu zmiazdzy wszystko co jest na rynku. NIetstey, bedzie to brutalny KO dla konkurencji.
    Ale mam pewne "ale".
    Otoz zniszczenia sa liche. CO z tego, ze odpada zderzak czy otwiera sie maska i drzwi, jak koles wjezdza w dupe drugiemu a temu nawet klosze sie nie zbijaja? Fajnie by bylo gdyby to poprawili.
    Pory roku i dnia - to jest za to mega smaczek. Jestem zachwycony. Gdyby jesczze byla mozliwosc wlaczania i wylaczania wycieraczek i swiatel oraz klakson, byloby juz bajecznie.
    Tak wiec... czekamy na krola.

PS. mialem jechac na te targi, bo mialem nadzieje wlasnie, ze bedzie GT, ale idioci zrobili ej w srodku tygodnia... a tu praca...
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12

Czykli Polyphony potwierdzilo, to co juz wypisywalem. Coz, widzimy juz korone krola i gra po prostu zmiazdzy wszystko co jest na rynku. NIetstey, bedzie to brutalny KO dla konkurencji.
      Nie byłbym taki pewny, to się okaże już po premierze . Najnowsza Forza też godnie się prezentuje :wink: .
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Niestety zniszczenia będą tylko w nascarach i wrc, widziałem filmik na których Lancer przywalił w bande z około 200 km/h i nic mu nie było.

Komentarz

Panowie wszystko fajnie ale:
          -Brak śladów opon
          -Dymu jak na lekarstwo

Ponadto:
          -Reflektory mimo zderzeń nie pękły podobnie jak szyby.
          -Przy obtarciach brak chociażby iskier.

Komentarz

Ludzie, to jest demo z możliwością wyboru tylko jednego auta(subaru) i tylko ono się niszczy - reszta jest wyciągnięta z prologa.

Co do zniszczeń ilości aut itp. nie wiemy na 100% nic poza tym, że coś tam wyciekło z japońskiej stronki i ktoś to przerzucił przez translatora...

Trzeba czekać na jakieś oficjalne info od PD bądź Sony (swoją drogą żeby słowem na targa nie pisnąć na temat tak dużego tytułu jakim jest gt5 to aż dziw bierze...)

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Panowie wszystko fajnie ale:
              -Brak śladów opon
              -Dymu jak na lekarstwo

Ponadto:
              -Reflektory mimo zderzeń nie pękły podobnie jak szyby.
              -Przy obtarciach brak chociażby iskier.

mam identyczne uwagi / czuje sie wysoce niepocieszony

Komentarz

nightrunner, a skad wiesz, ze tylko SUbaru jest nowoscia a reszta to wycinek z prologa? Wszedzie pisza, ze to GT5 juz wiec juz sam nie wiem.
                Poza tym, czytalem gdzies, ze te info zapodane na gorze, zostalo potwierdzone przez Poliphony.
                Wiec teraz mamy dwie mozliwosci - albo dostaniemy w tym roku GT z lipnym systemem znisczzen, albo bedziemy czekac znowu 2 i pol roku na jego dopracowanie.
                "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Nie rozumiem waszych żali, juz przy okazji Gran Turismo 4 Kazunori Yamauchi stwierdził że aby wizualizacja uszkodzeń była na poziomie Burnout (wtedy akurat był Takedown) to jest to adekwatna praca co do stworzenia wyścigów na najwyższym poziomie bez niej. Ja od poczatku nie liczyłem na jakieś super gięcie blachy i w ogóle, chociaż przyznam szczerze licze że lakier będzie się rysować, szyby pękać a części odpadać. Po prostu nie ma co liczyć na jakąś super rewelacyjna wizualizacje uszkodzeń, to to dopiero może w Gran Turismo 6. Zawsze warto pamiętać że GT4 też miało mieć wiele Nie wiem jak wy ale ja wyczekuje GT5 dla mnie system-seller
                  "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else"

Komentarz

Tak jest

Komentarz

• Re: Trailer Gran Turismo 5 2009

To jak w końcu z tymi uszkodzeniami? Będą tylko w WRC, w wszystkich, czy nie będzie? A ten film z niszczącym się subaru to jest z jakiś targów oficjalnie potwierdzone? W sumie lepsze takie zniszczenia niż brak Zawsze większy realizm... Ciekawe ile by zajmował profesjonalny system zniszczeń? Paradise zajmuje nieco powyżej 3Giga a ma profesjonalny system który nokautuje inne gry.

Co do premiery GT5 to ciekawe ile będzie w Polsce kosztować :wink:

PS.Ciekawe kiedy będą uszkodzenia z prawdziwego życia (samochody rozerwane na pół)? W PlayStation4 ?
                      PS2. Subaru może być jedynym samochodem doskonale się niszczącym, i prezentując uszkodzenia w GT6

Komentarz

System uszkodzen w Burnoucie jest ciekawy, ale po tygodniu grania, znisczenia znasz juz na pamiec, i wcale nie sa takie jak w realu. Ale wygladaja ciekawie.
                        CO do ceny to jesli faktycznie maja byc dwie wersje, to stawiam na 299 dla deluxe i 219 zwykla. W Anglii pewnie z 50 funtow a w Niemczech 70 euro (wylaczajac ebay naturalnie)

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
                          System uszkodzen w Burnoucie jest ciekawy, ale po tygodniu grania, znisczenia znasz juz na pamiec, i wcale nie sa takie jak w realu. Ale wygladaja ciekawie.
                          CO do ceny to jesli faktycznie maja byc dwie wersje, to stawiam na 299 dla deluxe i 219 zwykla. W Anglii pewnie z 50 funtow a w Niemczech 70 euro (wylaczajac ebay naturalnie)
                          299? Jeśli miałaby to być "biblia" Gran Turismo, z wcześniejszymi wersjami grywalnymi, opasłą książeczką na minimum 200stron i innymi bajerami to jak najbardziej wydałbym tyle kasy, w innym wypadku poczekałbym aż cena stopniałaby chociaż trochę.

Komentarz

Nowy Filmik ukazujący GT5, niestety niezbyt dobra jakość, z GTPlanet

http://www.gtplanet.net/new-gran-turism ... in-gt-psp/

Co myślicie, kolejny filmik, aby podgrzać atmosferę?

Komentarz

oj polyphony coś zaczyna sypać filmikami..czyli pramierka piąteczki się zbliża..pytanie tylko ile jeszcze tych filmikow? cos mi sie wydaje ze ten filmik jest zrobiony pod Tokyo Game Show 2009 które zbliza sie duzymi krokami. Na pewna bedzie duzo informacji na targach..juz nie moge sie doczekac

Komentarz

Teraz lepsza jakość! Poza tym na Paris Game Festival będzie zaprezentowane GT5 z Ferrari Enzo, jednak data premiery ma być potwierdzona dopiero/nareszcie na Tokyo Game Show

Komentarz

PracujÄ™...
                                X