Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trailer Gran Turismo 5 2009

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Trailer Gran Turismo 5 2009

Zamieszczone przez Gutix
    Szukuje nam sie naprawde super gra nie ma zadnego ale.
    Ja bym jednak wolal ogranicza liczbe aut ale dopracowanch do perfekcji łącznie z modelem zniszczeń chyba ze polyphony jest na tyle szalone ze i nawet 1500 aut przygatuja razem z modelem zniszczen

Pozdrawiam
    na 1500 nie liczyłbym xD Nie mniej, mi też by nie przeszkadzała mniejsza ilość samochodów. :wink: Ważne, żeby znalazło się tam choć część moich ulubionych :wink:

Komentarz

No wiesz, mieli ponad 4 lata na przygotowanie GT5, chyba że większość czasu poświęcili zniszczeniom. Tak czy inaczej na pewno będzie 600 aut.

Komentarz

Wszystko fajnie, ale biorąc po uwagę sumę aut z GT HD i GT5P to i tak będzie to pewnie garstka. A gdzie reszta? Skoro mieli mieć niby wcześniej gotowe auta to czemu nie dali ich w GT HD i GT5P? :mrgreen: Osobiście uważam, że aut będzie 300-400.

Komentarz

Dla mnie może być 200, ale musi być Opel Astra III Comii i Astra II. Kocham te auta.

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
            Wszystko fajnie, ale biorąc po uwagę sumę aut z GT HD i GT5P to i tak będzie to pewnie garstka. A gdzie reszta? Skoro mieli mieć niby wcześniej gotowe auta to czemu nie dali ich w GT HD i GT5P? :mrgreen:
            Żeby Gran Turismo 5 miało więcej do pokazania? :wink: To GT 5 jest tytułem który zrobi największe wrażenie i najlepiej się sprzeda. Więc wszystkie te samochody są przyszykowane po to by GT 5 oferował najwięcej.

Prolouge nie ukrywajmy, był tylko demem, prezentacją GT 5... Nie mogli dać wszystkich wozów do niego :wink: ( Tak samo jak Nuburgring był gotowy przed Prolouge a jakoś go tam nie dali )

Więc w sumie obstawiam, że samochodów może być conajmniej 400... ( Forza 3 ma deski rozdzielcze uszkodzenia, a ma mieć 400 wozów więc co to za problem :wink: ) a maksymalnie 800 ewentualnie nieco ponad... Stawiam że coś w tych granicach carlista się zmieści.

Komentarz

Zamieszczone przez Mrocz
              ( Tak samo jak Nuburgring był gotowy przed Prolouge a jakoś go tam nie dali )
              http://www.gtplanet.net/nurburgring-spe ... -prologue/

Komentarz

Marudzicie.
                Trailer jest na silniku gry (oby był w pełnej wersji Antialiasing ! )
                Grę robią już od końca GT4 więc mieli duuużo czasu.
                W GT4 było ponad 700samochodów, więc teraz nie może być mniej, osobiście uważam, że dobiją do 1000 i starczy
                Model zniszczeń fajnie by był do tej pory najlepszy jaki ujrzeliśmy, lepiej nie mieć czegoś słabego... Jak nie to proszę o wersję bez niego
                Wnętrza, otóż wnętrza to troszkę inna sprawa, bo jak wiemy jedno jest w kilku wersjach kolorystycznych oraz to, że w GT4 jedna fura miała dużo wersji nadwoziowych i tyle, więc sądzę, że środki są bardzo podobne jak nie identyczne w kilku modelach, co upraszcza produkcję gry (mamy środek RX-7? Robimy wszystkie kolory i wsadzamy do różnych modeli gdzie tak naprawde jest to samo i wszystko)
                Miło by było, gdyby był też tuning, powiedzmy ciut lepszy od tego z GT4 (i broń Boże żadne naklejki precz z wsią!) felgi, maski, spojlery, dyfuzory. Oraz jak kupujemy części do tuningu to możemy zarzucić sygnaturą producenta gdzieś dyskretnie na nadwozie.
                Mogło by też być coś takiego jak w GT2, wersja wyścigowa danej fury (jeżeli jest dostępna) i po krzyku. Zmieniasz nadwozie i tuningujesz do granic.

A jak już wchodzimy w szczegóły, fajnie by zostawili taką furtkę na kasę jak w GT4 (po wygraniu wyścigu który zajmuje ~10minut otrzymujesz furę wartą 250,000Cr i masz kasę na to co chcesz), bo ja osobiście w GT5P po przejściu gry byłem zawiedziony, tym, że nie mam wszystkich wozów (i zmuszony do ściągnięcia [tak zlinczujcie mnie] save 100% furki, szkoda czasu na jeżdzenie w kółko po DAYTONIE za 32,500Cr gdy F2007 kosztuje 2,000,000Cr ).
                W GT4 było też dobre rozwiązanie w wyścigach 2Players, że było tam dostępne 60% wozów + te które odblokujesz, w GT5P troszkę kapa, bo ścigasz się z kumplem tylko tym co kupiłeś
                GT4 skończyłem w 90% a od początku gry miałem ogromny wybór wozów w wyścigach 2Players, w GT5 mam 100% gry a wozów w garażu 10 :/

Komentarz

Zamieszczone przez oktan
                  kółko po DAYTONIE za 32,500Cr gdy F2007 kosztuje 2,000,000Cr ).
                  35K i jak chcesz zarobic to graj online .

Komentarz

Zamieszczone przez oktan
                    Miło by było, gdyby był też tuning, powiedzmy ciut lepszy od tego z GT4 (i broń Boże żadne naklejki precz z wsią!) felgi, maski, spojlery, dyfuzory. Oraz jak kupujemy części do tuningu to możemy zarzucić sygnaturą producenta gdzieś dyskretnie na nadwozie.
                    Mogło by też być coś takiego jak w GT2, wersja wyścigowa danej fury (jeżeli jest dostępna) i po krzyku. Zmieniasz nadwozie i tuningujesz do granic.
                    No i broń Boże bez wesiowantych naklejek,podałeś właśnie przepis na kolejnego NFSa.
                    Pomyliłeś chyba gre albo forum.

Komentarz

To był taki zgryz do FORZY z X'a Tam jest prawie to samo co w NFS pod tym względem

Komentarz

Zamieszczone przez oktan
                        To był taki zgryz do FORZY z X'a
                        To nie wyglądało jak zgryz tylko Twoje wyobrażenie kolejnych GT.

Komentarz

"Diody i płomienie, to właśnie sobie cenie..." ( znawcy wiedzą o co chodzi ) :mrgreen:

GT ma pozostać GT... Bez zbędnych bajerów... Tuning mechaniczny i to wszystko... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                            "Diody i płomienie, to właśnie sobie cenie...":mrgreen:"
                            Dobre muszę zapamiętać

Komentarz

OglÄ…dnij sobie teledysk Calibra TEAM na YT... :mrgreen:

Komentarz

Dobre by było Racing Modification jak w GT1/ GT2. Z tego co wiem w GT3/ GT4 już tego nie było . Większość samochodów całkiem nieźle po tym wyglądała i to nie była żadna wieś a 'la NFS :wink:
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X