Szczerze mówiąc ?
Filmik zajebisty... Aż mi się zachciało zagrać...
Zamieszczone przez LukEEE
zobaczcie na trailerze (1:27) w jakim położeniu subaru upada oraz gdzie są uszkodzenia pojazdu FAIL..
tak się zastanawiam ze Polyphony ma problemy z uszkodzeniami i dlatego nie dało gameplayu z gry na E3
Hmmm... Zaraz, zaraz... Po pierwsze ujęcia są takie a nie inne... Widać jak samochód po lądowaniu o coś zahacza...
Trailer powiem szczerze mnie przygniótł. Przypomniałem sobie ogrom GT4 i z niego można wyczytać duużo
Zakupili licencje WRC (więc rajdy to nie będzie tylko taki tam event mały) oraz NASCAR (co już samo za siebie mówi )
Nareszcie pokazali zniszczenia a sądzę, że jak Polyphony coś zrobi to dobrze. Do tego będą na pewno ukochane tory (Nurburgring ), starsze samochody oraz wyścigi na 1/4 mili tym razem z przeciwnikiem ( 1:42 ścigają się na hmmm... na lotnisku albo na drag torze )
Można się pewnie spodziewać duużo ekstrasów jak np. oval do sprawdzania topspeed czy plac treningowy. Wnioskuję tak choćby dlatego, że w Prologu już zaaplikowali Course Guide tj. filmy w HD opowiadające o torach i miejscach wyścigów.
GT to więcej niż ścigałka. Pokażcie mi gdzie w Forza sa takie ekstrasy?
a ja wam powiem , że zamiast kupwoac xboxa ( a zrobilbym to dla Forzy 3 , gdyby dzialalo G25 tam ) juz nie moge sie doczekac NFS Shifta, jakas godzine temu ( 2:22 w nocy polskiego czasu ) ogladalem an zywo wywiad z chlopakami z EA przy staga'e Gamespota i typ jezdzil troche , pokazali tez najnowszy trailer i to bedzie pierwszy NFS ktorego kupie a co wiecej , nie bede najprawdopodbniej zalowal , zapowiada sie wysmienicie , chociaz msyallem na wczesniejszych trailerach ze bedzie kolejny syf , a jednak nie ...
link : http://shift.needforspeed.com/pl/media/ ... ?curPage=1
jak macie dobry sprzet dajcie sobie glosno , ani FORZA 3 ani GT5 nie maja takich dzwiekow , masakra , poporstu miazga jesli takie dzwieki beda w NFS , dzwiek opon , zderzen silnika .... cudo , cos czuje ze bede czekal do (pewnie) polowy 2010 na GT5 w swoim E36 zrobionym na drift w NFSie ( chyba ze dadza e39 ^^ )
a jesli chodzi o trailer GT5 nie obrazcie sie ale rewelacji nei ma , ejdyne co mnie zgniotło to grafika w meiscie na samym pocatku trailera , jesli mialbym porownywac trailer NFSa ktory zamiescilem u gory ( porownujac tylko iwylacznie trailery ) to NFS zrobil na mnie o niebo wieksze wrazenie
I powodem chyba nie ejst to ze wypilem juz 9 piwek od godziny 17 : 00 ogladajac na zywo co sie dzieje na E3 ;p
Ze tak powiem, trailer mnie nie wzruszyl. Bo co niby mialo mnie wzruszyc? To co bylo juz w GT4? Nascar, ktory jest w GT5P tylko bez znaczka Nascar (SpeedRing)? Rally? Tez juz bylo. Choc jesli bedzie jak w Colinie 2, to moze byc ciekawie.
Reasumujac - trailer to trailer, niech pokaza gameplay, bo narazie jestesmy dokladnie w tym samym miejscu co 3 lata temu.
SHift - pierwszy NFS nad ktorym sie zastanawiam. Fakt, dzwieki silnika bardzo dobre (GT na tej lini ssie), fizyka tez wyglada niezle, stad moje zainteresowanie.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
dzwieki silnika to raz , dzwieki zdezren - kolizji to dwa , dzwieki opon to trzy , a ja juz smialo powiem , ze baaardzo czuje ze NFS bedzie mial najlepszy model zniszczen to raz , dwa widze ze ma tez juz najlepsza fizyke zachowania samochodow w kolizjach - obejrzyjcie ten trailer kilka razy , nigdy nie byly tak realne zderzenia , zwroccie uwage na wjechanie w dupe - jak sie zachowuej smaochod ktory dostaje - hamowanie i sie zawija na luku - i to w jaki sposob , rowniez to na luku jak sie M3 nei miesci w luk - za duza predkosc i wbija sie w bok drugiego( subaru ) - zwroccie uwage ze tam sa dwa odbicia sie , pierwsze na dzien dobry wtedy subaru lamie kąt - bmka odskakuje -subar lapie przyczepnosc i oddaje bmce (na mnie kolosalne wrazenie to zrobilo ), - jak odskoczyla realnie i jak lapie przyczepnosc po uderzeniu , jesli to nie renderowany trailer to smialo moge powiedziec ze w tej materii ani Forza 3 ani GT5 nie bedzie mialo poki co szans
( tak ! sam nie moge uwierzyc w to ze sie podniecam NFSem , no ale ten trailer tak an mnie dziala )
Z tego co widzę na Trailerze... To Le Mans 24h też możemy się spodziewać... I na bank dojdzie jeszcze parę innych dyscyplin. Nic tylko czekać.
A co do NFS'a fakt, gra robi wrażenie, ale podchodzę do niego z rezerwą. Już raz złapałem hype na Pro Street i potem żałowałem tego... A gra równie dobrze się zapowiadała.
Szczerze ? Ja znowu nie wiem czym się tak zachwycacie z tym NFSem... Kolejny NFS... NA full opcji wchodzenie w zakręty 300km/h nitro, tuning tip... Poza tym ewidentnie widać jak dźwięk jest podkładany... Auto wchodzi w zakręt, hamuje a silnik słychać jak przyśpiesza... Poza tym grafika przeciętna... Fizyka jazdy przypuszczam że też będzie miała więcej wspólnego z Arcade niż z symulatorem... Jak by nie było to nadal NFS który jest przeznaczony dla dzieciarni z kasą... Mnie niczym nie zachwyciło... Ani kolizjami, ani dźwiękiem... Szczerze Gt5 robi większe wrażenie...
Obejrzałem Trailer i...
Jakoś czuje niedosyt,miałem nadzieje na coś więcej i mocniej. Zobaczyłem piękną grafikę ale reszta podobna do GT4.
Jestem fanem serii...ale jak się Polyphony nie postara to dostanie po dupsku od Forzy... (oceniam po trailerach).
filmik jest moim zdanie do bani i cos tu nie gra widziliscie jak sie poruszaja postacie? mam na mysli mechanikow najbardziej. ci z gt5 prologue sa o wiele lepiej zrobieni poruszaja sie naturalniej a tutaj to bylo cos dziwnego. no i nascar w gt5. nie wierze w to. jestem ogromnym fanem gt i kocham ta gre za wszystkie szczegoly no i fizyke jazdy ktora jest ganialna. w zadnej innej grze nie znajdziecie takiej. ale trailer mnie zawiodl i to mocno. nascar w gt5 na pewno nie bedzie to najgorsze wyscigi jakie mozna sobie wyobazic;/;/
filmik jest moim zdanie do bani i cos tu nie gra widziliscie jak sie poruszaja postacie? mam na mysli mechanikow najbardziej. ci z gt5 prologue sa o wiele lepiej zrobieni poruszaja sie naturalniej a tutaj to bylo cos dziwnego. no i nascar w gt5. nie wierze w to. jestem ogromnym fanem gt i kocham ta gre za wszystkie szczegoly no i fizyke jazdy ktora jest ganialna. w zadnej innej grze nie znajdziecie takiej. ale trailer mnie zawiodl i to mocno. nascar w gt5 na pewno nie bedzie to najgorsze wyscigi jakie mozna sobie wyobazic;/;/
Ke? Gadasz jakby w GT 5 było tylko NASCAR xD. Czy to taki problem skoro zawody będą tylko opcją jedną z wielu? To tak jakby twierdzić, że gra jest do bani bo ma do wyboru samochody marki Daihatsu... -__-'
Dla mnie NASCAR może być ciekawą świeżością. A w multi mogą być naprawdę rewelacyjne, zwłaszcza, że zapowiadali multi na niespotykaną dotąd w samochodówkach skalę ;]
Komentarz