Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czym i ile jezdzisz?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czym i ile jezdzisz?

Zamieszczone przez PP89

Biesio - VTEC, nie V-TEC I Ty jeździsz Hondą... :wink:
    Fanboy :wink:

Komentarz

Hej

Ja mam jak zwykle japończyka niby Corolla ale...

1997 E11 Toyota Corolla 1.4 G6 225 000km
      skrzynia 6 biegów fabryczne fotele ala kubełki
      inna deska bardzo fajnie wykończona nie jak w podtawowych seriach
      i full opcja 2 air bagi el. szyber dach kilmatyzacja ABS el. szyby i lusterka
      kolor czarna perła ładny tylko dlaczego tak szybko sie kurzy :/ i brudzi
      oczywiście jedyne właściwe nadzwozie w tym aucie 3 drzwiowe
      z przeróbek mechanicznych hamulce tzn tarcze brembo wentylowane i w sumie całe nowe zawieszenie ale seria
      w środku jakieś tam stare radio Sony ale nowe głośniki JBL GT5(powaga tak sie nazywa seria tych głośników) przód 2 drożne 135W tył elipsy 3 drożne 210W też JBL GT5 , wzmacniacz 4 drożny JBL 400W , i tuba JBL około 600W
      jestem bardzo zadowolony auto bardzo sprawne ma długa dwójke dobre 100km/h robie na niej łatwo spod świateł dużo mocniejsze auta killować a obrotomierz kończy sie na 8000...
      6 bieg fajny na trasie redukuje hałas i spalanie a w sumie już przy 100 można go wbić.

fanom corollek polecam http://www.corollclub.org gdzieś mnie tam znajdziecie 558 Gutix

Pozdrawiam
      Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Gutix
        Hej

Ja mam jak zwykle japończyka niby Corolla ale...

1997 E11 Toyota Corolla 1.4 G6 225 000km
        skrzynia 6 biegów fabryczne fotele ala kubełki
        inna deska bardzo fajnie wykończona nie jak w podtawowych seriach
        i full opcja 2 air bagi el. szyber dach kilmatyzacja ABS el. szyby i lusterka
        kolor czarna perła ładny tylko dlaczego tak szybko sie kurzy :/ i brudzi
        oczywiście jedyne właściwe nadzwozie w tym aucie 3 drzwiowe
        z przeróbek mechanicznych hamulce tzn tarcze brembo wentylowane i w sumie całe nowe zawieszenie ale seria
        w środku jakieś tam stare radio Sony ale nowe głośniki JBL GT5(powaga tak sie nazywa seria tych głośników) przód 2 drożne 135W tył elipsy 3 drożne 210W też JBL GT5 , wzmacniacz 4 drożny JBL 400W , i tuba JBL około 600W
        jestem bardzo zadowolony auto bardzo sprawne ma długa dwójke dobre 100km/h robie na niej łatwo spod świateł dużo mocniejsze auta killować a obrotomierz kończy sie na 8000...
        6 bieg fajny na trasie redukuje hałas i spalanie a w sumie już przy 100 można go wbić.

fanom corollek polecam http://www.corollclub.org gdzieś mnie tam znajdziecie 558 Gutix

Pozdrawiam
        Też tam jestem zarejestrowany, ale napisałem tylko posta i koniec. Ale Twoja Corolla rzeczywiście godna uznania. Corollka która jest w mojej rodzinie jest z 1998 roku (1.4 16V), wyposażenie identyczne jak Twoje, tylko tyle że bez szyberdachu i jasne wnętrze. Kolor to bardzo jasna wiśnia metalik, a co najlepsze to 124tyś przebiegu :mrgreen: Więc przed nią jeszcze wiele kilometrów, chociaż autko 11 letnie Szkoda że skrzynia "5" bo szóstego biegu bardzo brakuje. No i 100% seria, bezwypadkowa (jedynie mała stłuczka przy parkowaniu). Wiem że brzmi jak anons handlarza z giełdy, ale autko nie do sprzedania za żadne skarby Jedynie co mnie rozczarowuje to zbyt miękkie zawieszenie. Jak dotąd żadnej awarii poza przepaloną żarówką postoju.

Komentarz

Koledzy z Corolla Clubu chyba mają niedługo jakiś zlot o ile się nie mylę :wink: Kumpel ( Stryju, chyba taki login ma ) ma taką Corollę E9 1.8 DLX chyba ( nie pamiętam dokładnie ). Całkiem dobrze zadbana... Na niezłych felgach... Autu jednak brakuje mocy... :wink: Z tego co wiem ma fotele z wersji GTi ( ? ) Auto bardzo żywotne i bezawaryjne

Komentarz

Biesiadnik troche fotek.. ;] Silnik skatowany troche, ale nic nie buczy jak cos, aaa zapi*erdala jak szalony ;] Mysle nad uturbieniem tego, albo swapem na b18c4, bo ten nie wiem czy dlugo pozyje... No i przedni zderzak musze wymienic, bo nik szalony. e podoba mi sie. Ale zanim trafi na warszat musze cos zastepczego dorwac ;] W takim stanie autko zakupione, i w takim jezdze narazie, brak funduszy no i pomyslu narazie, ale mysle zeby pojsc w JDM ;] Nawet nie czuje potrzeby przerejstrowania jej jeszcze

-->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

Fajna Tylko wymień koniecznie ten zderzak :wink: I dbaj o nią Jak ją zajedziesz to ja Cię dojadę :mrgreen: :wink: He he, JDM jest przereklamowany :wink:

Komentarz

He he he ona juz jest dojezdzona troche.. Widac pod maska.. Ten swap na b18 mi chodzi po glowie caly czas... ;] Zderzak zmienie jak trafi na warsztat, juz, to lakiernik, felga wszystko ;] Bede wrzucal info jak cos
                -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

Fajne zdjęcie rynny Ale gratuluję WSK'i, na chodzie?

Komentarz

Honda zacna, tylko widać że lekko wyr*chana przez życie Ale dobrze że środek czarny, bo szary taki nie bardzo.
                    Swap na b18? Pomysł świetny, i taki rozwojowy. Po dobrych modach ponoć będziesz mógł grać w lidze >200KM Ale na pierwszy ogień to bym sprawił sobie porządne zawieszenie i hamulce.
                    JDM, fakt przereklamowany, ale mało jest takich typowo JDM'mowskich furek. Rób auto pod siebie, tylko nie mieszaj zbyt stylów, bo wyjdzie kicz :wink:

Ps. Mniejsze zdjęcia wklejajcie, bo ucina :wink:

Komentarz

Troszkę zmęczona ale bardzo ładna.

PS:Naucz się hostować foty.

Komentarz

Halo, ja prosilem o wpisanie auta, przejechanych kilomterow w ciagu roku i CZYM gracie w GT, a Wy tu kacik pimp my ride urzadzacie
                        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Sam zacząłeś

Komentarz

Dobra, panowie, wypraszają Nas, to zmieniamy lokal viewtopic.php?f=12&t=85&st=0&sk=t&sd=a&start=405
                            :mrgreen:

Komentarz

... ursus c330 robie nim dziennie ze 3 motogodziny w okresie orki w porywach do 10 i ma juz ponad 38 lat. jednak diesel to diesel... :wink:

Komentarz

Moja padaka to Golf MK3 1.9 TD (nie mylić z TDI) myśl konstrukcyjna powojenna
                                W dowodzie całe 75KM ale mój jakiś taki szybszy 90KM TDI wciąga dolotem.
                                Możecie sobie go nawet obejrzeć
                                Ogólnie szrocik jakich mało, ale lubie swoją furkę, za niezawodność, za niskie spalanie, za świetną trakcję (!), za sprzęt grający, za ciemne szyby i no i że jest moja
                                http://www.polskajazda.pl/Samochody/Vol ... Golf/16454
                                Jakby była kasa to bym sobie kupić Civic'a EK4 albo Integre albo albo hehe biesiadnik bedzie wiedział dlaczego
                                Rocznie robie 30-40 tys. km, tj. robiłem jak jeździłem do szkoły codziennie, a teraz chyba (jeżeli matura okaże się zdana ) na studia, więc furka może być rekreacyjnie a co za tym idzie może jakąś szybką? A może uda się kupić moto
                                No mniejsza, ja gram na Sixaxisie raz czarnym raz srebrnym (ten to DUALSHOCK3)
                                Zawsze kochałem motoryzację, jeździłem już na długo przed prawkiem, najfajniejsze są zakręty

Komentarz

Pracuję...
                                X