Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Czego wam brakuje w GT? co chcielibyscie by twórcy poprawili, lub dodali? jaki samochód chcielibyscie zobaczy w Gran Turismo 5 ?

mi brakuje zostawiania śladów gumy na asfalcie podczas poślizgów i podczas tzw "ruszania z picha". chętnie zobaczyłbym też wiecej opcji tuningu optycznego, wiem ze to nie Need for Speed ale fajnie by było załozyc jakis spojler(te w gt4 sa za malo zruznicowane).
    A samochód którym chciałbym pojezdzic w GT5 to Bugatti Veyron oraz Bugatti EB110 no i oczywiscie Honda Civic VTi 92-95 sedan .
    v-tec power

Po pierwsze brakuje wciąż możliwości wydachowania i skasowania (no może troszku poobijania...) auta! To, że nie ma śladów na asfalcie może troszku wynikać z możliwości technicznych konsoli... Z bzdurek chciałbym zobaczyć machające wycieraczki w deszczu i... zaświecające się światła przy cofaniu!

Co do autek, to wciąż mi dalej szkoda, że nie ma ani Porsche ani Ferrari! No i bardzo się rozczarowałem, gdy w GT4 nie zobaczyłem właśnie Veyrona... Czyżby też Bugatti nie dało licencji?
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Być może te samochody nie potrzebują reklamy w grze, przecież wszyscy wiedzą że są doskonołe (hehe). Napewno nie z możliwości techniczych tego nie ma. Obecnie GT4 jest najbardziej wymagającą grą dla PS2, ponieważ wykorzystuje aż 60-75% możliwości konsoli. Natomiast co to za różnica, przecież GT5 wychodzi dopiero na PS3. Może tym razem na dwóch DoubleLayer DVD .

Uważam że grze brakuje uszkodzeń zewnętrznych, oraz mniej popularnych aut. Myśle że powinii umożliwić wstawienie innych silników do aut, np go clasycznego Golfa GTI można wstawić VR6.

Komentarz

A propos Golfików - "jedyneczka" jest, znana z poprzedniej części "czwórka" GTi również, o najnowszym Golfie V nie wspominając. A gdzie zginęła im właśnie "trójka" VR6??
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Popieram to ,ze brakuje w tej grze golfika 3 , nawet nie musi byc VR6, chciaz zeby byl GTI . Bo Golf 3 to kozacki woz.
          I tak apropos to brakuje mi rowniez w GT4 samochodu Lambogini Gallardo ,albo obojetnie jakis inny model

Komentarz

W Gran Turismo 5 bardzo bym chcial zobaczyc marke "DAEWOO , wiecej VOLKSWAGEN'OW i troche motorow"
            Sony PlaystationŽ2
            model : SCPH-39004
            przerubka : TAK
            system : PAL / NTSC

Komentarz

Ja bym chciał zobacyzc POLSKE jako developera samochodów xD Wtedy była by ajdka, puchar maluszków albo kredensów czy poldżerów Ale by się działo
              Motory odpadają, bo to samochodówka i klimat by straciła
              Zniszczenia popieram, przydala by sie kasacja auta i wypadamnei z trasy np. na wilkim kanione W taki row wleciec i juz wypadasz z wyscigu i jakis filmik, ze cie helim wyciagaja do gory
              Proponwoalbym rowniez tryb kariery tzn. zacyznamy najpeirw w jakichs dupnych czasem nawet ulicznych wyscigach, zeby potem jezdzic np. po DTM (Deutsche Touring Meisterschaft)
              Mogly by sie kola przebijac a czasem anwte tak odrabac ,z e jechalibysmy na podwoziu (via neidawne WRC)
              Ale tot ylko marzenia
              Da PlayStationŽ2
              Model :SCPH-50004 / v10
              Przerobiona ?Nie
              Network Adaptor:opcja w przyszlosci
              HDD : Po co ? To nie komputer :]
              Liczba gier pirackich: 0
              Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

No to tak:
                -możliwość niszczenia samochodów(bo uderzenie przy 200 km/h w bandę bez uszczerbku na samochodzie jest troszkę wkurzające)
                -tuning optyczny(niby nie nfsu, ale skoro w grze są maszyny wyścigowe poobklejane naklejkami i z obniżanym podwoziem, a zwykłe maszyny nie mogą tego mieć to mnie trochę wkurza)
                -poprawienia elementów poza trasą(np. publiczność, krzaki, czy inne rzeczy)
                -jeszcze więcej licencji (brakuje mi choc jest RUF porsche, ferrari, lamborghini i jakiś innych lepszych ścigawek np. Laraki)
                -bardziej dopracowany tryb kariery-wkurza mnie trochę, zze po dwoch normalnych wyścigach można iść do innych gdzie się wygrywa extra samochód, a potem powraca do tego wcześniejszego i dubluje sie nim przeciwników
                -fajnie ze jest np poziom paliwa, ale brakuje mi czegos takiego jak przegrzanie samochodu albo czegos podobnego co mozna znalezc np w colinie
                Oj i jeszcze paru rzeczy

Komentarz

Przede wrzystkim zniszczenia pojazdów!!! No i fajnie by bylo jak by dali jakis bonus w postaci kilku motocykli np. YAMAHA YZF R1;-)

Komentarz

sam niewiem chyba wszystko już jest... może jeszcze więcej aut co to jest 700 wozuff <lol> (zartuje) tak naprawde mogliby sie pokusic o widok zza kierownicy... to dodaloby jush i tak olbrzymiego realizmu

Komentarz

Zamieszczone przez krzysiek
                      sam niewiem chyba wszystko już jest... może jeszcze więcej aut co to jest 700 wozuff <lol> (zartuje) tak naprawde mogliby sie pokusic o widok zza kierownicy... to dodaloby jush i tak olbrzymiego realizmu
                      A po co ci to, przecież bedziesz maił kierownice przed sobą.

Komentarz

miał niemiał niewiadomo jak to z tą kierownca bedzie wiec.... lepiej zeby sie o to w grze pokusili.. <lol>

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                          Być może te samochody nie potrzebują reklamy w grze, przecież wszyscy wiedzą że są doskonołe (hehe). Napewno nie z możliwości techniczych tego nie ma. Obecnie GT4 jest najbardziej wymagającą grą dla PS2, ponieważ wykorzystuje aż 60-75% możliwości konsoli. Natomiast co to za różnica, przecież GT5 wychodzi dopiero na PS3. Może tym razem na dwóch DoubleLayer DVD .
                          a gdzie kolega wyczytal ze GT4 wykorzystuje "az" 60-75% mocy konsoli??? Gt4 wysysa z konsoli ostatnie soki, a nie 60-75%. Pomysl - niby po co zostawiac niewykorzystane 30% mocy? Przeciez moznaby dac kilka samochodow wiecej, strasznie mnie wkurza ze jest tylko 6 aut w wyscigu i mogliby dac dodatkowo model uszkodzen albo zmienne warunki pogodowe. Ale nie dali, bo PS2 by sie NIE WYROBILA przy tej grafie. A slady opon to bzet ktory wymagal by odrobiny pamieci, ktorej konstruktorzy ps mocno zalowali i dali tylko 32mb.

Komentarz

Nie pamiętam adresu do strony, ale przeczytałem w pewnym artykule i mówię prawdę. Czemu tylko 60-75%, bo ludzie zbyt marni są narazie by stworzyć super gre - dopiero w przyszłości, może za roczek stworzą grę o większymi możliwościami. Cierpliwości...

Zresztą z PSP teraz jest tak samo, konsola w obecnych grachy wykżystuje 2/3 mocy procesora, czyli 203mhz.

Komentarz

A chcialbym aby bylo wiecej aut europejskich,bo niby dlaczego japonskich sa dziesiatki a bmw czy vw jest kilka.Jeszcze mogliby dodac wiecej aut zwyczajnycho majacych po60-110 konikow.Bo mi jakos az tak bardzo nie sprawia tuning 300 konnego auta do 600 czy 700 koni.A ile byloby frajdy z tuningu np golfa 2 1.6 do jakies 300 konikow.Pomyslcie co on by robil.A wiec wiecej zwyklych aut z naszych europejskich drog o malych pojemnosciach.

Komentarz

Pracuję...
                              X