Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

A jak z tą kamerą PS Eye ? Jutro lub po jutrze będę miał GT5 JUPIII i już chcę wszystko wiedzieć ; D

Komentarz

Właśnie też próbuje coś z tym zrobić ,uruchomić ale mi nie działa...?myślę że po osiągnięciu jakiegoś experiensu pewnie ,aczkolwiek powinno być od razu!? Jakby ktoś wiedział to dajcie znać.
      OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

PSEye działa bezproblemowo...
        w opcjach wystarczy poprawnie ustawić i działa świecąc zadziornie na czerwono...
        raz się zdarzyło, że coś przestała, ale wyszedłem z gry i potem znów było oki.

Pytanko gdzie ta M. Wojciechowska gada, bo nie znalazłem

Mam też problem z odnalezieniem miejsca, gdzie można wtłoczyć własną muzę, ale zaraz zaraz... chyba trzeba to robić w XMB.

Jutro dotrze G27 na stałe. Będzie jazda.
        Dla chętnych wrażeń i niechętnych do kupna kiery polecam gratisową wypożyczalnię w każdym dużym mieście
        Info na priva

Komentarz

Panowie a jak sobie auta z PSP wziąć do GT5? Bo u mnie jakiś błąd wyskakuje i nic się nie da zrobić

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Zamieszczone przez SFX
            PSEye działa bezproblemowo...
            w opcjach wystarczy poprawnie ustawić i działa świecąc zadziornie na czerwono...
            raz się zdarzyło, że coś przestała, ale wyszedłem z gry i potem znów było oki.

Pytanko gdzie ta M. Wojciechowska gada, bo nie znalazłem

Mam też problem z odnalezieniem miejsca, gdzie można wtłoczyć własną muzę, ale zaraz zaraz... chyba trzeba to robić w XMB.

Jutro dotrze G27 na stałe. Będzie jazda.
            Dla chętnych wrażeń i niechętnych do kupna kiery polecam gratisową wypożyczalnię w każdym dużym mieście
            Info na priva
            Mi Wojciechowska przeczytała jak narazie tylko pogratulowania po wygraniu licencji B.
            A muzykę masz w Świat GT, a dalej w Muzyka - tam jest opcja własna muzyka.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeżeli weźmiesz demo przejazdu danego testu licencji to Martyna ci podpowie jak masz to przejechać. :wink:
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Siema, czy w wyścigach czasowych można jeździć tylko samochodami premium?

Komentarz

ma ktoś pomysł dlaczego w 'tuningach" nie ma nigdzie opcji upgrade'u hamulców?

i też macie tak, że czasem ten czarny ekran z logo GT trwa bardzo długo?? (zainstalowałem grę na hdd)

Komentarz

Gdzie są w opcjach ustawienia dla G25 ?

Komentarz

Do posiadaczy GT5 w polskiej wersji językowej. Czy istnieje możliwość zmiany języka na angielski, czy mamy jeden narzucony, acz piękny, język polski?

Komentarz

Aktualnie długi czas oczekiwania w niektórych miejscach gry (nawet kilka minut świecące logo GT), jest spowodowany przeciążeniem serwerów... o czym na starcie gry w wiadomościach ekipa GT skrzętnie informuje...
                        Tak więc te problemy można wyeliminować odłączając na razie PS3 od netu... będzie oki. A jak poprawią serwery, to i online będzie śmigać.

Komentarz

Język w grze zależy od ustawionego języka konsoli (w XMB).
                          Dot. to obecnie już kilku gier... czyli ustawić nie można sobie języka w danej grze, ale to gra dostosowuje język do tego z konsoli.

Komentarz

Pieknie dziękuję za odpowiedź.

Komentarz

Mam kilka pytań odnośnie GT5.
                              1.Jak wygląda asfalt, jest chropowaty czy "płaski", gładki?
                              2.Są ślady opon?
                              3.Co z zniszczeniami samochodów?
                              4.Czy pisk opon jest podobny do tego w GT4, bo tam był trochę denerwujący?

Wiem, że szczegóły, ale proszę o odpowiedź.

Komentarz

Ponawiam pytanie z góry odnośnie aut z gt na psp - jak je wrzucić tutaj do gry?

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Pracuję...
                                X