Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

No właśnie jak to jest ? Czy gracz co ma level 1 może jeździć autem z prezentu co ma level 15 ?
    Zawsze mnie to zastanawiało

Komentarz

ktos z Was kupowal juz karty PSN (zdrapki) przez internet?
      dajcie linka, dzieki.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Zamieszczone przez damian88
        ktos z Was kupowal juz karty PSN (zdrapki) przez internet?
        dajcie linka, dzieki.
        Ja kupuję, drapie, wpisuję kod i kupuję potem w PS Store. Nigdy nie było żadnych problemów.
        http://www.playergames.pl/index.php?mai ... rk&x=0&y=0

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
          No właśnie jak to jest ? Czy gracz co ma level 1 może jeździć autem z prezentu co ma level 15 ?
          Podpinam się pod pytanie, bardzo ciekawa sprawa

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Angello napisał(a):No właśnie jak to jest ? Czy gracz co ma level 1 może jeździć autem z prezentu co ma level 15 ?

Podpinam się pod pytanie, bardzo ciekawa sprawa

tak, może jeździć jeżeli dostanie jako prezent, tylko nie może kupić.

Komentarz

hmm ja zacząłem niedawno grę od nowa i na 27 lvlu nie mogę użyć ticketa z red bullem, którego dawali za zwycięstwo vettela w sezonie F1 no ale 3 lvlki to nie tak dużo

Komentarz

Zamieszczone przez pidzem
                hmm ja zacząłem niedawno grę od nowa i na 27 lvlu nie mogę użyć ticketa z red bullem, którego dawali za zwycięstwo vettela w sezonie F1 no ale 3 lvlki to nie tak dużo
                jeżeli nie masz go w garażu, to wejdź do ciężarówki

Komentarz

racja. Po ponownym zalogowaniu do gry autko było już w ciężarówce

Komentarz

Jaka kierka jest najlepsza do GT5? I jak możecie podajcie cenę..

Komentarz

Pewnie Logitech Driving Force GT... Ja osobiście zakupiłem G27, teraz zadowolonym bo w pełni działa, po aktualizacji. No i sprzęgło, można się pobawić. G27 wyszło mnie 1299 zł
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Najlepsze co możesz kupić: Fanatec Porsche 911 GT2 Wheel - Clubsport edition 499.95 Euro za zestaw Kierownica + pedały + biegi
                        Niedługo pojawi się też Fanatec CSR... za samą kierownicę 500 Euro...

Fanatec nie ma przedstawicielstwa w Polsce...

Komentarz

CSR Wheel już jest dostępne, nie ma jeszcze CSR Elite. Ja osobiście też uważam że najlepszą opcją jest któryś produkt Fanateca, po pierwsze jest multiplatformowy, a do tego świetnie wykonany. Niestety nie tani ale kolega pytał o najlepszy sprzęt

Komentarz

Witam, tutaj macie porównanie gości od simracingu: (Przewińcie do 18:18 jak nie chcecie oglądać całego )

http://www.youtube.com/watch?v=kBCes894jXY

Komentarz

zauwazyl ktos u siebie problem z ogolnym licznikiem przejechanych kilometrow (tym w profilu)?
                              moj nie zawsze podlicza i sumuje przejechane km. ostatnio zrobilem z 50 okrazen na High Speed Ring i licznik ich nie podliczyl, nawet po zrestartowaniu konsoli pokazywal wczesniejsza liczbe ta przed tymi 50 kolkami, pomyslalem ze to taki psikus lecz sytuacja powtarza sie czesto.
                              gdy jezdze w swoim pokoju" free ride" licznik nie podlicza, ale gdy wlaczam wyscig online wszystko jest ok, licznik liczy
                              wydaje mi sie ze to przez ten nowy patch bo wczesniej nie zaowazylem tego problemu, ale nie jestem pewny.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Tak było od początku. Gdy sobie trenujesz na multi nie liczy przebiegu, ani uszkodzeń. Jest to z jednej strony dobre, bo możesz porozbijać drogi wóz trenując i nie musieć go naprawiać...

Podczas wyścigów online jeżeli nie dojedziesz do mety w wyznaczonym czasie, to też nie podliczy ci przebiegu.

Komentarz

Pracuję...
                                X