Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zamieszczone przez Adrianeqq
    Mogliby chociaż dodać uszkodzenia dachu. A te auto wyglądało jak z salonu xD Ale dobra uwielbiam GT więc mam nadzieję że do 3 wszystko będzie jak należy.
    O Chryste, ja też, szczególnie że kupiłem ostatnio na alledrogo pierwszego xboxa i włączyłem pierwszą Forzę. I generalnie znalazłem tam wszystko czego GT4 mi nie dawało - jedyny mankament to przyzwyczajenie do giga garażu z GT4. Poza tym - miodzio. Dlatego moje oczekiwania co do GT5 baardzo wzrosły... Mieli 6 lat i jeśli nie przeskoczą tego co było dostępne od roku 2005 u konkurencji to będzie po prostu wstyd...
    Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Zamieszczone przez SeraphPL
      Mogliby chociaż dodać uszkodzenia dachu. A te auto wyglądało jak z salonu xD Ale dobra uwielbiam GT więc mam nadzieję że do 3 wszystko będzie jak należy.
      O Chryste, ja też, szczególnie że kupiłem ostatnio na alledrogo pierwszego xboxa i włączyłem pierwszą Forzę. I generalnie znalazłem tam wszystko czego GT4 mi nie dawało - jedyny mankament to przyzwyczajenie do giga garażu z GT4. Poza tym - miodzio. Dlatego moje oczekiwania co do GT5 baardzo wzrosły... Mieli 6 lat i jeśli nie przeskoczą tego co było dostępne od roku 2005 u konkurencji to będzie po prostu wstyd...
      Już przeskoczyli. Moim zdaniem. To co widzieliśmy znacznie wyprzedza Forze. Grałem w F3 i takie moje zdanie. A PD na pewno ukrywa coś extra na premierę, bo nie wierzę, że wszystko pokazali. :mrgreen:
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        Już przeskoczyli. Moim zdaniem. To co widzieliśmy znacznie wyprzedza Forze. Grałem w F3 i takie moje zdanie. A PD na pewno ukrywa coś extra na premierę, bo nie wierzę, że wszystko pokazali. :mrgreen:
        Mam nadzieję, że tak będzie, ale już jakiś czas temu przestałem się cieszyć przed zobaczeniem gotowych gier - to co było obiecywane i widziane w demach i nawet gameplayu często bardzo brzydko rozmijało się z rzeczywistością ot choćby w MGS3, obu Fable'ach czy Mafii II. Na początku listopada usiądę, rozpakuję, pogram i dopiero wtedy się okaże chwała, czy chała
        Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Witam,wie ktos czy bedzie mozliwosc przeniesienia garazu i licencji zrobionej w GT5 Prologue do GT5?czy trzeba robic wszystko od poczatku
          A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

Zamieszczone przez leny205
            Witam,wie ktos czy bedzie mozliwosc przeniesienia garazu i licencji zrobionej w GT5 Prologue do GT5?czy trzeba robic wszystko od poczatku
            Nie wiem jak było w GT4P/GT4 ale chyba nie było takiej możliwości. Ale wiem że gdy mieliśmy Save z GT3 to na dzien dobry dysponowaliśmy większa sumą na start.

Komentarz

Nie będzie takiej możliwości do trybu symulacji, natomiast da się przenieść save z Prologa do trybu arcade, czyli wolnych wyścigów.

Komentarz

A wyścigi z PSP ? Mam GT na PSP i podobno będzie możliwość przeniesienia aut do trybu wolnego w GT5, czy może źle przeczytałem ?

Komentarz

http://www.gamezilla.pl/content/nissan- ... -turismo-5

Komentarz

http://www.gamezilla.pl/content/nissan-gtr-v-spec-sunie-w-deszczu-na-nowym-gameplayu-z-gran-turismo-5
                    To na gtplanet jest od 4ch dni

Komentarz

To dlaczego tego nie widziałem ? Nikt nie napisał : D Tak więc robię to dla Tych co jeszcze tego nie widzieli ; p

Komentarz

Ja akurat tego nie widziałem i powiem że robi wrażenie
                        Jeżeli będzie ta opcja w deszczu ,jazda po zmroku , dachowania i wypadki uszkadzające pojazdy to szykuje się chorobliwe spędzanie czasu z GT5...
                        OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                          Ja akurat tego nie widziałem i powiem że robi wrażenie
                          Jeżeli będzie ta opcja w deszczu ,jazda po zmroku , dachowania i wypadki uszkadzające pojazdy to szykuje się chorobliwe spędzanie czasu z GT5...
                          Będzie taka opcja, deszcz, śnieg, noc, zmierzch, dachowania, uszkodzenia itp, to będzie w GT5. Ten news już stary bo od Tokio Game Show już sporo czasu minęło. Ja najbardziej się ciesze, że będzie Circuit de la Sarthe, Trial Mountain, Laguna Seca i El Capitan.

Komentarz

Ktoś cokolwiek wie o trasach touge (przełęczach górskich) lub chociaż touge przypominających? Ździebka durnowato, żeby tak wybitnie Japońska konkurencja nie była w GT zawarta... skoro była u konkurencji

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                              Ktoś cokolwiek wie o trasach touge (przełęczach górskich) lub chociaż touge przypominających? Ździebka durnowato, żeby tak wybitnie Japońska konkurencja nie była w GT zawarta... skoro była u konkurencji
                              Będą takie: http://www.youtube.com/watch?v=H39RBeesCh4

El Capitan z GT4 też będzie.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                                Zamieszczone przez BelegU$
                                Będą takie: http://www.youtube.com/watch?v=H39RBeesCh4

El Capitan z GT4 też będzie.
                                Trasa, która zaczyna się na filmiku tunelem, też już w Gran Turismo 4 była...

Komentarz

Pracuję...
                                X