Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Witam.
    Kupiłem córce PS3.W pudełku były dwie płytki z grami oraz konsola oczywiscie.No to wrzucam ten prolog do napedu, kilka nieudanych prób aktualizacji i gram sobie.Pierwsze wrazenie niespecjalne .Grafika jakas starawa i oczywiscie zero dynamiki.No i co dalej..
    I wszystko byłoby ok gdybym odłozył wtedy do szuflady ten cały gt5prolog.Niestety dałem gierce(demo) szanse .Model jazdy i fizyka na poziomie profesional w time trial przypomina mi najlepszy symulator wszechczasów ferrari f355 firmy SEGA.Jest dobrze a nawet bardzo dobrze.Forza i inne zostaja w tylnym lusterku.
    Dodam ze miałem wszystkie wczesniejsze konsole sony , microsoftu i sega .Wszystkie gry wyscigowe ocierajace sie o symulacje testowałem .
    pozdro

Komentarz

robe - Jeżeli będziesz karmił i dawał grać w GT5, to mogę być Twoim psem...

Ogólnie Witam, na forum. Miejmy nadzieję, że córce się GT spodoba. I tatuś czasem będzie dawał jej pograć. :wink:

Zapraszam do aktywnej dyskusji. By te posty nie były Twoimi ostatnimi.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
        Wątpię czy można ściągać Spec I, Spec II i Spec III osobno... To są aktualizacje automatyczne więc nie mamy do wyboru jakie chcemy ściągnąć :wink: Zawsze aktualizuje do najnowszej wersji i tyle... Tylko nie widzę sensu w ściąganiu np Spec I skoro jest Spec III już...
        Właśnie mi chodzi o to , że w jednej aktualizacji będą np. dwa nowe auta , ja ją przeminę , pojawi się dróga nowa aktualizacja no i tylko będę mógł pomażyć o tamtych autkach.

Komentarz

Zamieszczone przez Adrianequ
          Właśnie mi chodzi o to , że w jednej aktualizacji będą np. dwa nowe auta , ja ją przeminę , pojawi się dróga nowa aktualizacja no i tylko będę mógł pomażyć o tamtych autkach.
          .... Jeżeli aktualizacja Spec I zawierała jakieś samochody, to Spec III tym bardziej je zawiera + inne dodatkowe... Nie wiem o co Ci chodzi... Bez sensu by było takie coś jak Ty piszesz ...

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            Aż się posmarkałem ze śmiechu
            Lukas do nogi, Lukas leżec :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
              Zamieszczone przez Adrianequ
              .... Jeżeli aktualizacja Spec I zawierała jakieś samochody, to Spec III tym bardziej je zawiera + inne dodatkowe... Nie wiem o co Ci chodzi... Bez sensu by było takie coś jak Ty piszesz ...
              Aha to ja już wszystko wiem . Dzięx za fatygę :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Zamieszczone przez Lukas
                Aż się posmarkałem ze śmiechu
                Lukas do nogi, Lukas leżec :mrgreen:
                Lukas waruje przy konsoli.

Napisałem to bardziej w formie żartu.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  Napisałem to bardziej w formie żartu.

Pozdrawiam
                  Wszyscy wiedzą ale głupio zabrzmiało

Komentarz

No przecież się uśmiałem :wink:

Komentarz

Czy w GT5 prolouge i HD będzie tak jak w GT4 szkółka kierowców na której auta będzie można auta zdobywać??

Komentarz

w Gran turismo 5 prologue to chyba raczej nie . A jak sÄ…dzÄ… inni ?

Komentarz

Zamieszczone przez arek
                          Czy w GT5 prolouge i HD będzie tak jak w GT4 szkółka kierowców na której auta będzie można auta zdobywać??
                          W GT5 Prologue tego nie ma. W pełnym GT5 powinno byc, ale czy będzie to nie wiadomo
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

U s t a w i e n i a a u t

Cze witam wszystkich GT-maniaków ,,, mam pytanie odnosnie gry On-line , niepotrafie ustawić auta ,,,,,,,, jak najlepiej stuningować " podkręcić " ( np : reno clio ) , aby mieć szansę na jakaś czołową pozycje ? , gram na circuit ...... i jest tam MaX 650 KM . no i jak bym nieustawił ; opon , wagi , spojlerów --- w stosunku do mocy to zawsze jest zbyt mało aby rywalizować w necie .. Help plis ,,,,,, moze śa już gdzies w necie jakies standardowe ust aut .... Dzięki

Komentarz

hmmm... Szczerze Żadne ustawienia Ci nie pomogą jak jesteś dupa a nie kierowca... Osobiście Corvettą zmieniałem tylko moc, opony i wagę i zawsze byłem w pierwszej 4ce... Poza tym Clio... Osobiście mam uraz do tego auta :mrgreen: I nie jest to według mnie najlepszy samochód do ścigania się :wink:

Komentarz

[quote="Biesiadnik"]hmmm... Szczerze Żadne ustawienia Ci nie pomogą jak jesteś dupa a nie kierowca... Osobiście Corvettą zmieniałem tylko moc, opony i wagę i zawsze byłem w pierwszej 4ce... Poza tym Clio... Osobiście mam uraz do tego auta :mrgreen: I nie jest to według mnie najlepszy samochód do ścigania się :wink:[/quot
                                zbytnio niepomogłeś .... ale licznik nabiłeś

Komentarz

PracujÄ™...
                                X