Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

siemka , ostatnio dorobilem sie ps3 i Gt5P, ściągnąłem aktualizacje i chcialem sprawdzic jaki czas uda mi sie uzyskać w tutejszym turnieju. Z tym, że zauważyłem, że podczas time trialu tak jakby spada ilosc fps-ów. Nie wiem czy to przez pacza/ czy tak było wcześniej. Też tak macie? Troche mnie to denerwuje, Grać się niby da, takie straszne to nie jest ale obraz nie jest taki płynny jak w innych trybach gry...

Komentarz

U mnie wszystko śmiga w porządku.Nie zauważyłem żadnych spadków fps-ów, przynajmniej w tym trybie, bo ścigając się online czasem zdarzy się chrupnąć , ale tylko gdy jest większa zadyma na ekranie(jakiś wypadek przy większej ilości przeciwników)
      Pozdro
      Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
      Wszechświat oraz ludzka głupota -
      choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Komentarz

Ja nie mam żadnych większych problemów w żadnym trybie.. no może czasami w Online, ale to tylko wyjątki
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PSN: Filip92_PL

Postprzez BoooooM Cz wrz 04, 2008 8:10 am
          Mam problem, mianowicie jestem szczesliwym posiadaczem prologue, lecz gdy probuje sciagnac update, w pewnym momencie wyskakuje mi komunikat: error has been occured itd. co mam robic?! chce pograc online ale bez upa sie nie da<zalamka>

ps. nie czepiajcie sie ortografii, bo pisze z ps-a

mam podobny problem co kolega ,zna ktoś odpowiedz na to?przeszukałem całe forum i nic nie znalazłem.prosze o pomoc

Komentarz

@dziknumerouno próbuj do bólu.Ja kiedyś patcha zasysałem , a raczej chciałem ściągnąć ze dwa dni
            Chodzi o to że GT5P ma ogólnie rzecz biorąc problem z połączeniem sieciowym i niestety jesteśmy skazani na ciągłą walkę z tą "małą" niedogodnością dopóki panowie z Polyphony nie wezmą się ostro do roboty i coś z tym nie zrobią
            Pozdrawiam
            Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
            Wszechświat oraz ludzka głupota -
            choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Komentarz

Jesli to nie jest problem natury technicznej mojego łacza to chyba juz tego nie sciagne,próbowałem juz chyba ze 20 razy i nic za kazdym razem w połowie sciagania wyskakuje ten sam komunikat,opadaja ręce.

Komentarz

Miałem podobnie ze ściaganiem. Moje 3 pierwsze próby się nie powiodly. Jednak za 4 razem kiedy chcialem sprawdzić rankingi, okazalo się, że do tego też trzeba mieć pacza i zassało odrazu Spróbuj
                Pozdrawiam

Komentarz

A jest może jakis inny sposób sciagniecia tego patcha?chodzi mi o to czy poza grą można go sciągnać?A i jeśli juz zasysa to Wam tez tak wolno to sciąga?

Komentarz

Sciągnąłem,dzieki chłopaki za pomoc,czyi wniosek jest taki ze trzeba próbować do skutku nawet 20pare razy.pozdrawiam wszystkich gt maniaków

Komentarz

Mam takie pytanie:
                      Co was najbardziej irytuje podczas gry online?

Mnie osobiscie najbardziej denerwuja kierowcy/gracze ktorzy scinaja przesadnie i notorycznie zakrety. Chyba po to jest tor aby po nim pomykac a nie szykany na prosto i pobocze "gejming". Na suzuce juz po pierwszysm zakrecie w prawo sie zaczyna jazda poboczem. Oczywiscie jest system kar lecz jak narazie troche nieudolny i nie do konca dopracowany. Nie wiem jakie sa wasze odczucia podczas gry ale mnie to wkurza.

Komentarz

Mnie wkurza, jak ktoś przy hamowaniu wali mi w tył Ogólnie spychanie jest wciąż dosyc częste, a system kar wymaga dopracowania, np. podczas Time Trialu zupełnie nie rozumiem kary 'Next Lap Invalidated' za lekkie ścięcie zakrętu w stosunkowo sporej odległości od mety.

A tak BTW... o co chodzi z tym 'graczem' OFFLINE który czasem sie pojawia podczas wyścigów online?
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          Mnie wkurza, jak ktoś przy hamowaniu wali mi w tył Ogólnie spychanie jest wciąż dosyc częste, a system kar wymaga dopracowania, np. podczas Time Trialu zupełnie nie rozumiem kary 'Next Lap Invalidated' za lekkie ścięcie zakrętu w stosunkowo sporej odległości
                          tak to tez sie cieszto zdaza,mialem taki przypadek na jednym z torow,jechalem sobie przed kolesiem na zakrecie ten udezyl mnie w bok i ja dostalem kare...
                          ja za lekie otarcia o sciane czasem dostaje ta kare np na high speed ring-u a jak udeze mocniej to kary nie ma...dziwne

Komentarz

Gracz OFFLINE to zwykly koles, ktroy ma takiego nicka, nie wiem tylko jak mozna zalozyc konto, w ktorym nie bedzie podana narodowosc.
                            PS. Widzialem kilku graczy, ktorzy wlasnie nie mieli skrotu miedzynarodowego.

PS2. Ten offline slabo jezdzi, zawsze go czesze
                            "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

I tu się mylisz OFFLINE wyświetla się wtedy kiedy wystąpił jakiś błąd w ściągnięciu danych. Gracz gra normalnie tylko jego nick jest zamieniony właśnie na "OFFLINE". Wczoraj też tak mialem i szkoda, że Ciebie nie spotkałem :mrgreen:
                              PS- wystarczy, że podczas tworzenia konta nie wybierzesz kraju, z którego pochodzisz :wink:

Komentarz

dtb jaki cwaniak :wink: "szkoda, ze Ciebie nie spotkalem" hehe. Wiesz, online liczy sie tez szczescie, wiec nie ma pewnosci ze bys mnie zczesal :wink: A jesli tak, to wyslalbym do OFFLINE´a maila hehe, ale bylby kwas :mrgreen:

Pytanie: jesli wybieram ranking online i zapisuje czyjs replay i chce go obejrzec, to musze mozolnie wychodzic z rankingu, w menu glownym wybierac replay, pozniej plik czy jest jakis szybszy sposob?
                                "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Pracuję...
                                X