Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Profil jest przypisany do konta PSN, tyle razy pisane, jak grochem o ścianę...
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

ale chodzi mi o save tzn. ja mam save i chce żeby mój brat miał tego samego save co ja tylko na swoim profilu

Komentarz

Niewykonalne...
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

• Mini Cooper

Witam , mam problem dotyczący wykonania Mini Challenge w A-spec Klasa Zawodowa. Dotyczy on głównie tego że ten challenge wymaga posiadania Mini Coopera którego nie mam i nie wiem kompletnie skąd wziąść. Szukałem w salone samochodowym ale niestety nie znalazłem albo za słabo szukałem. Proszę o pomoc.

Komentarz

• Re: Mini Cooper

Podkreślam: "za słabo szukałem". Pomimo tego, że nie mam GT5, jestem przekonany, że Mini, którego szukasz jest, w którymś z salonów. Stawiam, że w salonie BMW, albo w innym brytyjskim dilerze.

Komentarz

Panowie, bo nie widze w salonie do kupienia Red Bull'a Prototype 2010 i S Vettel, oraz
              Racing Kart 125 SPL. Macie w salonie? Czy one były tylko do wygrania bo nie pamiętam.
              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold
              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Tylko do wygrania ^^
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Ok, dzięki serdeczne za odpowiedź

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold

Komentarz

• Re: Mini Cooper

Zamieszczone przez Dael
                    Witam , mam problem dotyczący wykonania Mini Challenge w A-spec Klasa Zawodowa. Dotyczy on głównie tego że ten challenge wymaga posiadania Mini Coopera którego nie mam i nie wiem kompletnie skąd wziąść. Szukałem w salone samochodowym ale niestety nie znalazłem albo za słabo szukałem. Proszę o pomoc.
                    Kolego chyba musisz odwiedzić okulistę, albowiem sklep Mini znajduje się w salonie pomiędzy sklepami Mazdy i Pagani

Komentarz

Pytanie, stworzyłem pokój, znajomy nie może wejść, bo coś z konfiguracją pisze komunikat.Nigdy nie zmieniałem nic w ustawieniach. Jak znajomy wejdzie pierwszy do mojego pokoju to ja nie mogę. I to samo jest w jego pokoju. Ktoś tak miał?

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold

Komentarz

Problem stary jak GT5 i już opisywany wielokrotnie na forum. Macie konflikt spowodowany innym ustawieniem NAT, to tak w uproszczeniu bo akurat w tych sprawach jestem laikiem

Komentarz

Czyli, się coś samo popieprzyło, bo do dziś było ok i nikt nic nie zmieniał... Dzięki za info

A Spec - 40 level
                          B Spec - 40 level
                          60 x Gold

Komentarz

• Mistrzostwa Świata Formuły Gran Turismo- Problem

Witam, mam problem. Dotyczy on Mistrzostw podanych w temacie. A-spec już mam i wziąłem się za te w B-spec, gdy już przeszedłem 5 wyścigów co zajęło 4,5 godziny mojemu kierowcy miałem już wystarczająco dużo punktów aby pominąć 6- ostatni wyścig. Lecz pomyliło mi się i zamiast wejść w wyścig i go opuścić to wyszedłem jeszcze przed jego puszczeniem, czyli po prostu zamiast dać start, dałem wyjdź... No i mam do was pytanie, ponieważ nie mam ochoty jechać tego od nowa, czy da się to jeszcze jakoś odratować? Bo w menu mam zaliczone 5 wyścigów, w ostatnim pusto, a na szachownicy nie ma pucharu. Jeśli podobny temat już był to sorry, ale nie znalazłem, dlatego napisałem ten. Jeśli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie do prawidłowego i z góry przepraszam za kłopot.

Komentarz

Przejedź ostatni wyścig, ale nie wiem czy zdobędziesz wszystkie nagrody...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold

Komentarz

Witam, proszę o informacje i jakąś jednoznaczną odpowiedź dotyczącą uszkodzeń mechanicznych pojazdów i zużycia opon w trybie A-Spec... chodzi mi o te uszkodzenia które pojawiają się na grafice między oponami... nie o zarysowania na masce czy urwany spoiler... Na jakim etapie/od którego poziomu takowe się pojawiają? Dla mnie to powinno być od początku ale widzę że tak nie jest... Poczytałem trochę ale jakoś nikt nie udziela jednoznacznej odpowiedzi...Wiem że pytanie pewnie było zadawane setki razy i doświadczonych graczy męczy to, ale po to jest ten temat żeby taki gość jak jak, który dopiero zaczął przygodę z GT5 i z PS3 w ogóle, mógł zadać takie pytanie. I tak nie wertowałem 86 stron tego tematu <--- takie usprawiedliwienie

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X