Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

R32 to japońska legenda, już sam ten fakt obliguje do posiadania go w swoim garażu. Kupuj, nie kosztuje wiele więc tym bardziej. A prowadzi się świetnie, jak to GTR

Komentarz

Zamieszczone przez ruthels
      Witam, mam takie pytanko, a mianowicie co powiecie o Nissanie Skyline R32 V-Spec I/II ? Czy warto kupić ten samochód i go ulepszać czy nie? Z góry dzięki za pomoc.
      Zastanawiasz się jakby te auto kosztowało miliony lub Twój kilkuletni dochód. Kupisz go i stuningujesz za grosze, jeśli wtopisz to kasę możesz w minute odrobić na sezonówkach. Żadne ryzyko

Komentarz

Pytanko do Siniaka: Czy to prawda, że aby zdobyć trofeum "Aura Doświadczenia" należy przejechać z gościem ok 500 wyścigów?
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Opcja szukaj się kłania drogi Arti
          Zamieszczone przez siniak
          Zamieszczone przez konixxx
          Mi wpadło dzisiaj trofeum "Aura doświadczenia" za doprowadzenie kierowcy do końca kariery w B-specu. Dla zainteresowanych dodam, że miałem przejechane 480 wyścigów kiedy wpadło.
          A jakie wyścigi głównie robiłęś? Bo jedni mówią że to nie jest istotne i może być klepanie w kółko Sunday Cup, a inni twierdzą że im bardziej zaawansowane wyścigi tym pasek szybciej się ładuje, tzn. np. lepiej zrobić np. 50 Dreamcars niż 50 niedzielnych. Mój najlepszy poganiacz ma aktualnie 257 wyścigów i pasek w połowie, a robiłem przeróżne wyścigi, w tym 7x 24h Le Mans. I teraz już nie wiem czy ładować Sundaya do upadłego czy coś bardziej zaawansowanego bo progres paska kariery jest tak maxymalnie niezauważalny że ciężko to wyczuć...

(edit)
          No więc u mnie w/w pasek osiągnął max (a i z nim pojawił się przyjemny dźwięk pucharka ) dokładnie po 507 wyścigu. I robiłem tak jak napisałem wyżej - od tej liczby 257 wyścigów tłukłem do znudzenia Sunday Cup - tor Tsukuba (najkrótszy wyścig) RedBullem (2:25-2:30 jeden wyścig). To tak celem porady dla zainteresowanych :wink:

Komentarz

Mojemu aura doświadczenia wpadła dopiero po 620 wyścigu. Nie wiem czemu tak się to przeciągało... Ale platyna jest. Ostatnie wyścigi to męczyłem Boba na niedzielnym wyścigu na Tsukubie.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

red bull x2010 G . Panowie o co chodzi z tym G? Znajomy mi mówił, że sporo osób takim śmigało jakieś zawody. Jest w rankingach. Nie ma go w salonie itd. Jak go zdobyć? Pytam, bo chwilowo nie posiadam PS3
              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold
              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Było coś w tym stylu, bodaj X2010 5G. To jakaś sezonówka w Japonii bodaj, bo u nas takich zawodów nie było, aby zdobyć tego specjalnego skina.
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Ok dzięki
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

• Reset Åšwiata GT

Ostatnio grałem w świat gt, ale bym chciał rozpocząć go od nowa. Prosiłbym podać sposób jak zresetować świat gt

Za zakładanie bez potrzeby nowego wątku jednocześnie robiąc syf to dostajesz ostrzeżenie a następny będzie ban
                    Angello

Komentarz

• Re: Reset Åšwiata GT

Sformułuj pytanie ponownie,masz już 14 lat a Twoja składnia jest na poziomie tragicznym.
                      Próbuje zgadnąć że wyjściem z tej sytuacji jest usunięcie save,ale dopisz więcej informacji,wtedy bd mogli Ci dokładniej pomó
                      PS przeczytaj regulamin,bo dostaniesz bana

Komentarz

• Re: Gran Turismo 5 Chat

Mniej więcej po ilu przejechanych kilometrach zapala się lampa alladyna (w sensie kontrolka oleju)? Jadę Tsukubę 9H Acurą DN-X Concept, w chwili startu miała 2500km, jestem po 250 okrążeniach a kontrolki dalej nie ma. Jeszcze nie zmieniałem oleju ani nie robiłem remontu, mam zamiar to zrobić właśnie jak wywali mi kontrolka i zastanawiam się kiedy to nastąpi <rotfl>
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

• Kilka pytaÅ„ co do wozu i wyÅ›cigów

Siemaneczko właśnie zaczynam zabawę z GT5 A-Spec to jeszcze pół biedy bo mozna duzo kasy naklepać w sezonowych. Ale właśnie to z zawodami sezonowymi mam problem. Robię zawody Civic mam Civic Type R z 2004 218KM i hmm nie pamietam dokladnie wagi ale chyba 1180 mam problem z dwoma wyścigami autko prowadzi się świetnie tylko jest trochę wolne a mam już 415 PO czyli maks jak dla tych wyścigów co może mu pomóc? Może jakieś oponki ustawienia skrzyni lub wgl inne auto czy tuning proszę o pomoc.
                          No i przy okazji czy jest jakiś temacik jakie auto jakie ustawienia do jakiego wyścigu?

Wystarczy poczytać forum zamiast zakładać kolejny bezsensowny temat
                          Następnym razem za taką bezmyślność będzie ostrzeżenie
                          Angello

Dokładnie kolego - mniej czasu by ci zajęło znalezienie tych informacji na forum (wyszukiwarka forumowa to naprawdę skuteczne narzędzie) niż rejestracja i napisanie takiego posta jak powyższy. Nie licząc już zupełnie takiego "drobiazgu" jak oczekiwanie na odpowiedź...
                          /siniak

Komentarz

• Peugeot coupé 406 3.0 V6 '98

Witam Mam pytanie odnośnie auta w/w tj.(Peugeot coupé 406 3.0 V6 '98) ponieważ nie ma go ani w Salonie ani na Giełdzie czy orientuje się ktoś może gdzie mogę zdobyć ten samochód ?
                            Z góry dzięki

Komentarz

• Re: Peugeot coupé 406 3.0 V6 '98

Polować na giełdzie lub w salonie kolekcjonerskim. Sprawdź w liście nagród czy nie jest w jakiś zawodach do wygrania. Ewentualnie poprosić kogoś o wysłanie.

Komentarz

Na giełdzie poluje już z półtora miesiąca sprawdze liste nagród. Dzieki za pomoc

EDIT: Brak na lisice nagród :/

Następnym razem Ci tego nie będę edytował. /Krazio

Komentarz

PracujÄ™...
                                X