przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi (mam nadzieję że dobrze szukałem), na pewno ktoś wie, z czego wynika równica w Poziomie Osiągów. W widoku ogólnym garażu dany samochód ma PO 500, po wejściu w profil samochodu, wynosi 513.I ta różnica jest w przepadku wszystkich samochodów.
Takie pytanko na szybko, u Was też GT freezuje się na dłuższy moment jak się łączy z netem? Po wybraniu przykładowo Świat GT z menu głównego, muszę odczekać z dobre 30s. zanim przejdzie dalej + kilkanaście sekund w świecie GT, aż wyskoczy komunikat o bonusie procentowym z logowania. Dłużej też muszę czekać przy zawodach sezonowych.
Sory, że nie edytuje, ale mam pytanie. We wrześniu kolega Pakos mi przesłał Gallardo w prezentach, chciałem je teraz odebrać i nie da się, Ani usunąć, ani nic zrobić. A na planszy głównej przy społeczności jest gwiazdka, że mam do odbioru rzecz. Jakieś porady? Bo ta gwiazdka mi na nerwy działa. Usunąłem Pakosa z listy, ale w GT5 widnieje dalej...
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Hajsu, przyłączam się do pytania, kiedyś Arti wysłał mi jakiś syf, więc go nie odbierałem. Jak się okazało, teraz odebrać go już nie mogę. :/
Witam koledzy.Mam pytanko odnośnie mojej kiery logitech dfgt.Jak w gt5 przestawić kąt skrętu z 900 stopni do 200 stopni?Pamiętam tylko tyle,że dwa lata temu robiłem to przez sterowniki na PC ale teraz to nie działa.Może macie na jakiś pomysł?Z góry dziękuje i pozdrawia Bartek, bartex35200.
Komentarz