Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

Mam pytanko.Udostępniłem swojego kierowce online.Ma 20 poziom.Teraz jak chce go wybrać to mi pisze że nie mogę.Da się to jakoś odkręcić ? Nie chce mi się od nowa robić nowego.

Komentarz

Zamieszczone przez FORTI 94
      Mam pytanko.Udostępniłem swojego kierowce online.Ma 20 poziom.Teraz jak chce go wybrać to mi pisze że nie mogę.Da się to jakoś odkręcić ? Nie chce mi się od nowa robić nowego.
      Dokładnie w tym samym miejscu gdzie go udostępniłeś. Wchodzisz w menu swoich kierowców (ikona kasku), klikasz na tego którego nie chcesz dalej udostępniać i klikasz w ikonkę planety. Powinna być niebieska. Po kliknięciu, potwierdzasz i przestajesz go udostępniać, ikonka zmieni kolor na szary.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Czy można w swoim pokoju on-line ograniczyć liczbę gości np. do dwóch graczy? Czasami zdarza się tak że nie chcemy aby inni znajomi się dołączali.

Komentarz

w swoim nie ... jedynie w poczekalni
          http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

takie b-analne pytanie, jeśli było to wybaczcie czy można na padzie ustawić pod jakiś przycisk klakson albo wycieraczki albo jeszcze jakieś inne smaczki? ( z tego co czytam to na kierownicy można takie bajery włączać)

Komentarz

O ile dobrze pamiętam to klakson i wycieraczki są już przypisane na domyślnym sterowaniu pada. Klakson R3,wycieraczki L3. A poza tym przecież to można zmienić w ustawieniach sterowania w menu pod swój gust.

Komentarz

dzięki za odpowiedź dzisiaj popróbuję

i odrazu drugie pytanie czy jest jakiś bonus za zebranie wszystkich kart w muzeum ? albo chociaż komunikat że się jest "fajnym" ?

Komentarz

Jak zbierzesz daj znać , a tak serio nic mi na ten temat nie wiadomo
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

nie omieszkam się pochwalić jak zbiorę masz to jak w banku ;p chociaż napewno będą szybsi ode mnie w zbieraniu

a i jeszcze dziwny problem od updejtu 2.0 gra w kilku miejscach mi się przycina. Dziś juz drugi raz ale okazało się że to dłuższy loading. Tak z 3 minuty po wyjściu z wyścigu gdzie pojawia się logo gt takie szare na czarnym tle. Ktoś jeszcze to zauważył ? przedwczoraj jak wchodziłem do salonu to też ładowało stanowczo za długo. W innych grach nie zauważyłem takich zmian więc myślę że to związane jest z gt.

Komentarz

tez czasem gra mi cos dlugo wczytuje.. miejmy nadzieje ze PD naprawi problem.
                      dobrze ze to tylko "dluzszy loading" a nie zawiecha.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Gra ładuje się w porządku. Mnie denerwuje najbardziej doczytywanie się samochodów przeciwników po załadowaniu trasy. Szkoda, że nie ładują się same dalej jak wejdę np. w ustawienia samochodu. Po wyjściu to albo wczytują się dalej, albo wczytują się od początku.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Tez tak mam, że gra wczytuje się kilka minut

Komentarz

Hej czy jak pożyczę od kogoś samochód, i go z tuninguje, do kupie opony, sprężarkę pozestawiam w zawieszeniu. Czy zostają później te modyfikacje dla właściciela pojazdu?

Komentarz

Makowski,te ustawienia samochodu raczej nie zostaną,bo na przykład jakbyś porzyczył wózek i pojezdziłbyś nim,to przybieg też by się zmienił? Chyba nie,ale jednak jutro sprawdze to i napiszę. Co do tych krótkich przycinek to przed spec 2.0 gra nie często często,ale nie raz mi się zwieszała(tak że musiałrm ją resetować),ale od jakiegoś czasu nie mam już na szczęście tego problemu

Komentarz

no ja przetarłem płytę szmatką i narazie normalnie czyta ale nie wiem czy to jest rozwiązanie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X