Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zamieszczone przez Sqad
    Napisz to jeszcze raz bardziej po polsku,... może w tedy ktoś zrozumie i odpisze.
    Sorki za moje niezrozumiałe zapytanie ale już wiem jak dodawać znajomych do mojej list w GT5

ale może kolega wie czy kupon z autkami Chromline można uzywać na różnych kontach ? Chodzi mi czy ten kupon 12 cyfrowym kodem jest tylko jednorazowy czy nie?

Komentarz

Z tego co czytałem to kod jest jednorazowy... zresztą na kodzie pisze chyba z tego co pamiętam
      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
      B Spec - 40 level
      60 x Gold
      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

"Warunki korzystania z kodu promocyjnego:
        P.4. Jeśli nie stwierdzono inaczej, kody promocyjne PSN mogą być wykorzystane tylko jednokrotnie."

Komentarz

Mam pytanie odnośnie PO. Np. na liście samochodów pokazuje mi 732 PO ma dany samochód. Wchodząc w niego i chcąc go używać pokazuje mi, że ma 692 PO. Zwrócił ktoś uwagę na taką różnicę w PO?

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold

Komentarz

tak zaczęło się dziać po którejś aktualizacji GT5. U mnie jest na odwrót bo na liście pokazuje, że np. auto ma 400 PO a jak go biorę to ma 445 PO. Jednak jak cokolwiek w nim przestawię (np. siłę hamowania albo skrzynię biegów) to już na liście pokazuje poprawnie.
            Czy auto o którym piszesz było długo nie używane przez Ciebie ??

Komentarz

Powiem, Ci że mam 1115 samochodów i w końcu zacząłem się nimi bawić, także niektóre dopiero pierwszy raz zasiadam i remontuje, głownie tą różnicę widzę na Race Car, ale np. zdziwił mnie remont Garbusa
              z 187 PO na 225 PO w szoku... Race Car'a jak remontuję to to nic PO nie przybędzie. Ale jak pytałeś to bardzo długo stały...

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold

Komentarz

Czyli możemy sobie przybić piątkę, bo ja tez mam ponad 850 aut i większość z nich zarasta kurzem
                Wyciągając je stodoły spod siana i remontując tez przeżywam szok i zdziwienie

Komentarz

dzisiaj wszystkie samochody standard na literkę A wyremontowałem... Jedyne 12 milionów CR, a o czasie nie wspomnę. Aż boję się myśleć co będzie w Nissanie jak mam ponad 100 sztuk. Ale już jestem na etapie, że wyremontuję każdy samochód który mam

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold

Komentarz

Szkoda, że nie ma jakiegoś wskaźnika o stanie zużycia aut, bo niejednokrotnie remontujemy auto, które tak naprawdę takiego remontu jeszcze nie potrzebuje

Komentarz

Ja mam taki sposób, że remontuję tylko auta którymi jeżdżę. Jeżeli planuję użyć jakiegoś wozu online, to przed każdym wyścigiem przywracam sztywność nadwozia.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                        Ja mam taki sposób, że remontuję tylko auta którymi jeżdżę. Jeżeli planuję użyć jakiegoś wozu online, to przed każdym wyścigiem przywracam sztywność nadwozia.
                        Popieram

Komentarz

ja wroce do tych pkt PO
                          jak przygotowuje samochod i ograniczam jego PO np do 450
                          jest tak ze zmiana dopiero np o 4KM zmienia 1 pkt PO
                          wiec jesli zmniejszam i z 451 zrobi sie 450PO to jak ponownie wejde po wyscigu, samochod znow ma 451 PO (i chyba tyle samo KM)
                          rozumiem ze albo zmniejsze na 449 albo bede za kazdym razem musial zmniejszac z 451 do 450...

czy wiadome jest - gdzie ew. moge to obserwowac - kiedy beda kolejne updaty i co zmienia?

Widzialem ze niektorzy maja jakies wlasne grafiki na samochodach - jak to zrobic? (wiem ze moze to juz bylo, ale niechce mi sie szuuuuukac )
                          PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Zamieszczone przez weczi
                            Widzialem ze niektorzy maja jakies wlasne grafiki na samochodach - jak to zrobic? (wiem ze moze to juz bylo, ale niechce mi sie szuuuuukac )
                            A nie masz na myśli samochodów po RM?

Komentarz

[quote="weczi"]ja wroce do tych pkt PO
                              jak przygotowuje samochod i ograniczam jego PO np do 450
                              jest tak ze zmiana dopiero np o 4KM zmienia 1 pkt PO
                              wiec jesli zmniejszam i z 451 zrobi sie 450PO to jak ponownie wejde po wyscigu, samochod znow ma 451 PO (i chyba tyle samo KM)
                              rozumiem ze albo zmniejsze na 449 albo bede za kazdym razem musial zmniejszac z 451 do 450...

Jeżeli latasz nowym samochodem, to on się "dociera", dlatego sakcze PO w górę. Przykładowo GTR SpecV
                              po tunningu ns początku ma ok. 820 - 840 km , po dotarciu 880 km. Z czasem nie będzie Ci PO rosło

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold

Komentarz

aha - a jak sprawdzic docieranie - jest jakies miejsce gdzie widze np przejechane km i info po ilu mniej wiecej sie dociera i co ile olej zmieniac? filtrow rozumiem nie trzeba?

samochody po RM - czyli Rally Modyfication? czy jak tam to sie zwie? a nawet jesli mam to i tak nie wiem jak to zrobic?
                                znaczy jak upgradowac premiuma do wyscigowki to wiem - ale te wlasne grafiki? Angello wyslal mi woz i tam ma ta swoja smieszna zolta gebe
                                PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Pracuję...
                                X