a ja mam błache pytanie , męczyłem się z vettelem i pozmieniałem coś w ustawieniach jazdy i odnosze teraz wrażenie że przekombinowałem gdyż czym bym nie jechał to by skręcić praktycznie pasuje się zatrzymać ;/ próbowałem czułość sterowania, trakcje, i inne wspomagacze wł/wył ale nadal coś mi nie gra gdyby czasem ktoś miał domyślne i napisał jak ma, byłbym wdzięczny :_)
A mój znajomy dzisiaj przebił barierę 1000 samochodów i nie dostał trofea... Jakaś podpowiedź?
Nie wiem czy to nie trzeba mieć 1000 aut ale każde inne ale mogę się mylić
Wiesz co z tego co czytałem po opisach to nie trzeba mieć różnych. Także nie wiem o co chodzi, ale zobacze na swoim przykładzie bo już kilkanaście brakuje mi
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Z tego co się dowiedziałem od kolegi to jednak nie trzeba aby każde z 1000 aut było niepowtarzalne, bo kolesiowi brakowało chyba mniej niż 30 aut więc nakupował Gokartów po 5000 cr za sztukę i złapał trofeum
Potem oczywiście pozbył się tych "kosiarek"
Ja dzisiaj przebiłem 1000 pojawiło się, znajomemu nie wyświetliło się a jest. Sory za zamieszanie. Dzisiaj ogólnie walczyłem aby mieć jak najwięcej trofeów zostało tylko wgranie muzy, oficjalne dane GT-R, 2 x 24h aby mieć platynę i najgorsze Vettel na złoto......
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Komentarz