Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Podsumowując sprawy organizacyjne:
    Każdy może wziąść udział w turnieju. Nie musicie się pytać, tylko proszę, żeby mi dać znać, abym dopisał Was do listy uczestników. Gdybym czasem tego nie zrobił, to wrzućcie czas jaki wykręciliście, a dopisze Was troszke później :wink: .

Potwierdzam zapis: Flok i sienio29.

PS. ech... musze jeszcze podszlifować czas

Komentarz

Aha! Nie dałem rady być do dzisiaj na stronie, więc za wszelkie utrudnienia przepraszam. Tak jak wspomniałem:
      Jeżeli ktoś chce wziąść udział niech napisze tu, że wyraża taką chęć, i kręci czas bez względu czy ja to potwierdze czy nie.

PS. Wszystkie wrzucone czasy będą podsumowane najpóźniej w niedziele. W tym przypadku nie będzie NIGDY spóźniej z mojej strony. :wink:

Komentarz

Co jest z Wami ludzie Pozapisywaliście się do turnieju a w nim nie uczestniczycie

Komentarz

Ja mam pytanie do Dj_Moja Stara:
          Dlatego też na forum GTP zachęcam do wzięcia udziału w turnieju PE.
          Czy to chodzi o to: http://www.psxextreme.info/Mistrzostwa- ... 51767.html
          Jeżeli tak to trzeba się jakoś zapisywać czy wystarczy zrobić i wrzucić czas?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
            Ja mam pytanie do Dj_Moja Stara:
            Dlatego też na forum GTP zachęcam do wzięcia udziału w turnieju PE.
            Czy to chodzi o to: http://www.psxextreme.info/Mistrzostwa- ... 51767.html
            Jeżeli tak to trzeba się jakoś zapisywać czy wystarczy zrobić i wrzucić czas?
            Tak, turniej odbywa się właśnie na tej stronie, do której link podałeś.
            Nie musisz się zapisywac, wklej swoje zdjęcie do niedzieli (do 20 maja) do 21:00.

P.S. Mistrzostwa GT4 #5 właśnie się rozpoczynają, dopiero I runda (będzie ich ok. 10) także jeśli masz ochotę PP89 to wbijaj.

Pozdro

Komentarz

także jeśli masz ochotę PP89 to wbijaj
              Naturalnie

Komentarz

Witam po przerwie. Chciałbym zadeklarować chęć uczestnictwa w drugiej serii
                turnieju GT4 (driving missions).

Komentarz

Już końcówka, ale jak chcesz to nie ma sprawy

Komentarz

no no fajna rundka sie szykuje na nurburgring, akurat moja nalepsza trasa wiec powinno chcieć mi sie troszke grać.
                    Autko myśle bardzo stabilne wiec troche to zawęzy pokazanie skilla, wiec jak najbardziej znajomośc pokonywania zakrętów powinna byc tutaj jak najbardziej istotna. Z moich dawniejszych prób to pamietam miałem jakieś 10 sek ponizej złota ale to wypada miernie w porównaniu do wyników z cyberscore.net

apropo ostatniej misji 17 to hoho jakie było moje zaskoczenie w życiu niepomyślałbym ze mozna tak nisko zejść (myślałem o granicy 3.48 ), zapewne odgrała tu duza strategia tunelu powietrznego, ale to i tak nie powinno dać az tak wiele. NIC TYLKO ZAZDROŚCIĆ TAKIEGO SKILLA. Piotr wrzócaj filmiki z chęcią popatrze i napewno nie tylko ja !

patrząc na cyberscore to powiewają POLSKIE flagi w samej czołówce wiec nie głupi pomysł te misje i licencje. Moze jeszcze kiedys zrobimy jeszcze jeden turniej z innymi misjami i licencjami bo troszke ich zostało, choć te z czekaniem ponad 1 min przed startem sa troche denerwujące

Komentarz

Moze jeszcze kiedys zrobimy jeszcze jeden turniej z innymi misjami i licencjami bo troszke ich zostało
                      tak, można znowu takie coś zrobić, ale żeby brało udział więcej osób...

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
                        no no fajna rundka sie szykuje na nurburgring, akurat moja nalepsza trasa wiec powinno chcieć mi sie troszke grać.
                        Autko myśle bardzo stabilne wiec troche to zawęzy pokazanie skilla, wiec jak najbardziej znajomośc pokonywania zakrętów powinna byc tutaj jak najbardziej istotna. Z moich dawniejszych prób to pamietam miałem jakieś 10 sek ponizej złota ale to wypada miernie w porównaniu do wyników z cyberscore.net
                        Tak samochód jest bardzo stabilny i im twardsze ma opony tym jest bardziej podsterowny, a w tej licencji jedziemy na najtwardszych oponach (Super Hard).
                        Skoro masz 10 sek. poniżej złota to Twój czas wynosi 6'57. Rekord na Cyberscore to 6'45.085 i należy do jednego z największych masterów Nordschleife. Prawdopodobnie rekord świata w tej licencji to: 6'44.120 zrobiony prze Holl01'a.
                        Jeśli chodzi o mnie to mój stary czas to 6'52.2xx zrobiony na padzie. Zamierzam pobić gościa na drugim miejscu na Cyberscore, który jest na drugim miejscu w licencjach GT4 (overall) na stronie http://db.gtrp.de.

Zamieszczone przez exeqtor
                        apropo ostatniej misji 17 to hoho jakie było moje zaskoczenie w życiu niepomyślałbym ze mozna tak nisko zejść (myślałem o granicy 3.48 ), zapewne odgrała tu duza strategia tunelu powietrznego, ale to i tak nie powinno dać az tak wiele. NIC TYLKO ZAZDROŚCIĆ TAKIEGO SKILLA. Piotr wrzócaj filmiki z chęcią popatrze i napewno nie tylko ja !
                        Wiesz mój czas nie jest wcale taki idealny. Miałem spore trudności z równością jazdy na kierownicy w porównaniu do pada. Jechałem na kierownicy bo to na niej jestem szybszy. Jakbym tak dłużej posiedział to pewnie bym się zbliżył do najlepszych wyników (3'44.7 i 3'44.9) na db.gtrp.de. Ogólnie kierownica ma dużo większy potencjał niż padzik.

Strategia tunelu powietrznego? W dwóch miejscach jechałem w lekkim slipstream'ie co nie dało zbyt wiele. Dzisiaj nagram ten filmik tylko potrzebuję jakiś program by zmniejszyć nieco wagę pliku bo bardzo długo będzie się upload'ował na YouTube. Zna ktoś takowy?

Kluczem do szybkich czasów jest maksymalne wykorzystanie kierownicy, w której drzemie ogromny potencjał.

Komentarz

Wiesz, ja bym mógł np wziąć, udział, ale co to za sens jak będę za każdym razem ostatni ze stratą kilkudziesięcosekundową. Poza tym kiera mi nie trybi a oryginalny pad padł, więc muszę na innym grać, a ten nie ma nawet "funkcji im lżej naciśniesz tym lżej w grze ;p"
                          Honda

Komentarz

ja uzywam winavi

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                              Wiesz, ja bym mógł np wziąć, udział, ale co to za sens jak będę za każdym razem ostatni ze stratą kilkudziesięcosekundową. Poza tym kiera mi nie trybi a oryginalny pad padł, więc muszę na innym grać, a ten nie ma nawet "funkcji im lżej naciśniesz tym lżej w grze ;p"
                              Ja też bym chętnie wziął udział, ale tylko dla czystej zabawy bo ja byłbym jeszcze dalej za Spoonem.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja też bym chętnie wziął udział, ale tylko dla czystej zabawy bo ja byłbym jeszcze dalej za Spoonem.
                                hehe... troche wiary w siebie! Poćwiczysz i będziesz coraz lepszy --> "trening czyni mistrza". Wiem, odniechcewa sie grania jak sie jest cały czas ostatnim, ale możesz grać dla zabawy, nie dla pkt :wink: a co mają zrobić kierowcy Spyker Ferrari, którzy zawsze zajmują ostatnie miejsca ?? Nie jeździć? Ja nikogo nie będe namawiał, ale przyjemniej sie podsumowuje jak jest dużo uczestników :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X