Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

świetnie, jest nas coraz więcej. potwierdzam zapis: Daczer, dj_MojaStara, pasQdo.

Komentarz

Mam pytanko co do turnieju: startujemy od tego poniedziałku w 5. czy czekamy jeszcze tydzień, może ktoś sie zgłosi?

Komentarz

pewnie wszyscy zwlekają bo jak widze to forum odwiedza dość osób, kazdy czeka az ktoś coś napisze :> dam linka na innym forum moze ktoś dojdzie :>

Komentarz

To jak by co to piszcie kiedy zaczynamy bede w gotowosci.

Komentarz

Ten tego można jeszcze sie zapisać? Bo było już losowanie to niewiem.
            "...Ultimatum, kasa albo wózek. Żaden doktor nie złoży tak połamanych nóżek..."

Komentarz

to chyba naturalnie runda sie dopiero rozpoczeła

Komentarz

Czasy tu czy tam?
                "...Ultimatum, kasa albo wózek. Żaden doktor nie złoży tak połamanych nóżek..."

Komentarz

Tam a luźne gatki na temat turnieju tutaj

Komentarz

Dopisz i mnie do tego turnieju... Ok??
                    http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!

Komentarz

Mam mały offtop do tego i tak już offtopowego tematu. Na forum PE zachęcałem do wzięcia udziału w turnieju na GTP. Dlatego też na forum GTP zachęcam do wzięcia udziału w turnieju PE.

I bynajmniej nie chodzi mi tu o reklamę czego/kogo(kolwiek), wychodzę jedynie z tego prostego założenia, że im Nas więcej tym lepiej - więcej zawodników, większa rywalizacja.

Temat o Mistrzostwach #5 na forum PE powinien pojawić się jutro, wtajemniczeni wiedzą, że ścigamy się Subaru Imprezą Rally car 99' na trasie Tahiti Maze

Pozdr

Komentarz

Na CyberScore rekord ósmej licencji to 1'29.678, a na GTPlanet - 01'29.567. Ciekawe czy ktoś zbliży się do tych wyników? Ja raczej nie, bo na razie mam tylko ok. 1'31'4xx....

Komentarz

ja dopiero dzisiaj zaczne jeździć zawsze wszystko odkładam Ja nienawidze szutru bynajmniej tego w GT4 moze dlatego ze tam wiele czynników trzeba brać pod uwage w jednej chwili, choć często tak jest ze polubiam trase kiedy doskonale ją znam :> Coś tu cicho byanajmniej dobrze DJ ze podałeś swój wynik mam przynajmniej jakiś punkt odniesienia.

Komentarz

Poprawka mała - 1'30.9xx. Do 1'29.6xx "trochę" brakuje...

Komentarz

dogoniłem czas DJ jak miał 1'31.4xx a teraz wyskoczył z 1'30.9xx no szkur...de

Komentarz

nice

Komentarz

PracujÄ™...
                                X