świetnie, jest nas coraz więcej. potwierdzam zapis: Daczer, dj_MojaStara, pasQdo.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4
Zwiń
X
-
Dopisz i mnie do tego turnieju... Ok??http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!
Komentarz
-
Mam mały offtop do tego i tak już offtopowego tematu. Na forum PE zachęcałem do wzięcia udziału w turnieju na GTP. Dlatego też na forum GTP zachęcam do wzięcia udziału w turnieju PE.
I bynajmniej nie chodzi mi tu o reklamę czego/kogo(kolwiek), wychodzę jedynie z tego prostego założenia, że im Nas więcej tym lepiej - więcej zawodników, większa rywalizacja.
Temat o Mistrzostwach #5 na forum PE powinien pojawić się jutro, wtajemniczeni wiedzą, że ścigamy się Subaru Imprezą Rally car 99' na trasie Tahiti Maze
Pozdr
Komentarz
-
ja dopiero dzisiaj zaczne jeździć zawsze wszystko odkładamJa nienawidze szutru bynajmniej tego w GT4 moze dlatego ze tam wiele czynników trzeba brać pod uwage w jednej chwili, choć często tak jest ze polubiam trase kiedy doskonale ją znam :> Coś tu cicho byanajmniej dobrze DJ ze podałeś swój wynik mam przynajmniej jakiś punkt odniesienia.
Komentarz
Komentarz