Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dobrze, że sobie pozwoliłeś, bo ja z rozmachu zrobiłem parę błędów :wink: .Zaraz wprowadzę twoje poprawki w życie.

Komentarz

Licencja i wybrana trasa rozumiem w jeden tydzień ? myśle ze jak by było dłuzej zabawa szybko by sie skończyła :>

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
        Licencja i wybrana trasa rozumiem w jeden tydzień ? myśle ze jak by było dłuzej zabawa szybko by sie skończyła :>
        Popieram taki argument i tez wolałbym, żebysmy jeździli po dwie trasy na tydzień - a więc turniej trwałby 7 tygodni zamiast 14 (co wydaję mi się lepszym rozwiązaniem)

Pzdr

Komentarz

Nie wiem czy każdy będzie miał na to czas w tygodniu, żeby zaliczyć dwa wyścigi. Powodów jest wiele: wakacje, niektórzy pracują, są inne gry poza GT, niektórzy wyjeżdżają.

Komentarz

to trzeba bedzie zrobić vote w takim razie

Komentarz

ja na pewno wyjadę i myślę że chyba każdy coś opuści ale to już jego problem.

Komentarz

Mam pytanie: ten Nissan którym mamy sie teraz ścigać to jest ten stary Calsonic Skyline z Nissan > Legendary cars czy ten z new Cars, za 1,350 000 cr?
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Z 93 roku, czyli ten w legendary cars. Jest on już dostępny w Arcade od początku.

Komentarz

Kurcze tydzień czasu to zdecydowanie za długo Na dłuższe trasy ok ale na takie krótkie powinno być ze 3-4 dni. Tym bardziej jak będziemy tylko w 5 osób.
                    Mi się nie chce tyle czekać

Komentarz

Zamieszczone przez Maciekk
                      Kurcze tydzień czasu to zdecydowanie za długo Na dłuższe trasy ok ale na takie krótkie powinno być ze 3-4 dni. Tym bardziej jak będziemy tylko w 5 osób.
                      Mi się nie chce tyle czekać
                      Gdybyś miał pierwsze miejsce - rozumiem Twoje poirytownie, ale masz przedostatnie tj. 4, więc mogłeś wykorzystać wolny czas na poprawienie swojego rezultatu. Poza tym nie bądź egoistą. To, że Ty masz dużo wolnego czasu nie oznacza, że wszyscy tak mają. :wink: Zawsze był tydzień na jedną runde i nikomu to nie przeszkadzało...

Komentarz

Mogłem, nie mogłem Lepiej bym nie dał rady. To tylko była propozycja :wink:

Komentarz

Sorry, że nie dałem czasu ale wczoraj była burza i nie miałem neta. Ja mam internet od dziadka i on musiał wyłączyć go z powodu burzy. Sorry!
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja również przepraszam, nie dostałem kabla do telefonu na czas i nie miałem możliwości wrzucenia fotki na sajta :/

Komentarz

ja nie dosc ze nie mam aparatu, to w srode jade.....wiec zeby wam nie zabierac miejsca, mozecie wykreslic mnie z turnieju.....wróce dopiero za miesiac... choc mozliwe ze bede na forum PS2 bewdzie,aparat tez ale co z netwm, tego nie wiem...

Komentarz

ja nie dosc ze nie mam aparatu, to w srode jade (z tego to sie akurat ciesze ).....wróce dopiero za miesiac... choc mozliwe ze bede na forum PS2 bedzie,GT tez, aparat tez ale co z netem, tego nie wiem...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X