Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

punkt widzenia zalezy od odniesienia.
    Czyli mozesz potraktowac to na dwa sposoby
    -odnosisz sie do innych zawodników z rywalizacją
    -albo odnosisz sie sam do siebie z własnym postępem jazdy

Ja myśle ze kazdy powinien zadbac pierwszo o zwyciestwo nad soba aby byc lepszym z dnia na dzień, bo nie kazdy z nas poświeca tyle samo czasu dla GT a co za tym idzie doświadczenie mniejsze lub wieksze tak samo z zapałem.

Komentarz

Ta, ta. Ja nawet nie potrafię zaliczyć licencji na złoto ;]. Za duże przyzwyczajenie do starszych części xd, ale ok nie offtopuje w offtopie.
      Honda

Komentarz

ale ok nie offtopuje w offtopie.
        po to w końcu jest

Komentarz

Mam nadzieję, że cierpliwie czekacie na filmik mojego przejazdu Driving Mission 17 bo mam sporo problemów upload'owaniem tegoż filmiku na YouTube.

Komentarz

Enjoy !

Komentarze mile widziane .

Komentarz

Ale powiedz mi, co tu komentować??!!
              Albo nie, rozwaliłeś cały rządek słupków :wink: hehe...

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                Ale powiedz mi, co tu komentować??!!
                Albo nie, rozwaliłeś cały rządek słupków :wink: hehe...
                Komentować można moją jazdę w porównaniu np. do Twojej, choć jakość filmiku jest tak cienka, że dużo tam nie widać. Wszystko przez to, że musiłałem nieźle obniżyć wagę, a tym samym jakość filmiku by dość szybko upload'ować go na YouTube. Sam YT też mocno obniża jakość filmów.

Co do pachołków to faktycznie nieco mnie wyniosło, ale było tak bo Bentley chciał mnie wyprzedzić i zawęził mi nieco tor jazdy.

Komentarz

PP89 ma racje tu duzo do komentowania nie ma, bo nasze czasy nie są aż tak różne. Trajektoria jazdy bardzo podobna, ale diabeł tkwi w szczegółach na których mozna zyskać te pare sekund. 3
                  Ogólnie mozna powiedzieć ze troche piszczą te oponki np u mnie troche mniej co nadaje Tobie wiekszej agresywnosci jazdy

Komentarz

Opony piszczą bardziej bo chyba nieco szybciej wchodzę czy wychodzę z zakrętów. Ja specjalnie agresywnie nie jeżdżę :wink: .

Komentarz

nie wiem jak z ostatnia rundą jak bede miał cos czas jutro wykręcić to to zrobie. :/ ostatnio czasu bo sie robi a przeciez są wakacje

Komentarz

Coś to drugie zdanie się nie klei :wink:

Komentarz

Exeqtor chciał pewnie napisać coś w stylu: "ostatnio nie mam czasu bo pracuję, gdyż są wakacje"

Komentarz

nie wiem jak z ostatnia rundą jak bede miał cos czas jutro wykręcić to to zrobie. :/ ostatnio mało czasu bo sie robi a przeciez są wakacje

zapomniałem dodać jednego słowa które zmienia postać rzeczy ;>

Komentarz

Exeqtor chciał pewnie napisać coś w stylu: "ostatnio nie mam czasu bo pracuję, gdyż są wakacje"
                              Tak coś właśnie myślałem

Komentarz

Robie z tego offtopic do trzeciej serii.

Dwa słówka do pasQdo:
                                1.
                                6. Zakaz oszukiwania.
                                7. W trybie Time Trial jeździmy tylko seryjnymi samochodami, tzn. bez dokonywania zmian w mocy i wadze poprzez Quick Setup
                                Ścinki i tak będą robić, więc niepotrzebny wg mnie 6. pkt.
                                Zmien, że w Quick Tune ustawiamy moc na max, a wage na min., tym sposobem będzie sprawiedliwie, bo ktoś może zrobić czas na największej mocy, potem zmienić na zwykłą i zrobić z tym zdjęcie. Nie będzie oszustw.

2.
                                Nr "0" - 1 Lap Guide Run: Suzuka/A License 10
                                Nr "1" - Time Trial: Nurburgring Nordschleife - ASL ARTA Garaiya (JGTC) '03/Arcade Mode
                                Nr "2" - 1 Lap Guide Run: Grand Valley East/A License 5
                                Nr "3" - Time Trial: Nurburgring Nordschleife - Honda Takata Dome NSX (JGTC) '03/Arcade Mode
                                Nr "4" - Time Trial: Infineon Raceway (Sports Car Course) - Toyota Yaris RS 1.5 (J) '00/Arcade Mode
                                Nr "5" - 1 Lap Time Trial: Twin Ring Motegi Road Course/Special License 1
                                Nr "6" - 1 Lap Guide Run: Tsukuba/B License 5
                                Nr "7" - Time Trial: Circuit de la Sarthe II - Minolta Toyota 88CV/Arcade Mode
                                Nr "8" - 1 Lap Guide Run: Citta di Aria/ International B License 15
                                Nr "9" - Time Trial: Trial Mountain - RUF CTR Yellow Bird '87/Arcade Mode
                                Nr "10" - 1 Lap Time Trial: Suzuka Circuit/Special License 12
                                Nr "11" - Time Trial: Midfield Raceway - Lister Storm V12 Race Car '99/Arcade Mode
                                Nr "12" - 1 Lap Guide Run: Hong Kong/International B License 10
                                Nr "13" - Time Trial: Seoul Central - Nissan Calsonic Skyline GT-R (JGTC) '93/Arcade
                                Cyfr mamy od 0 do 9, czyli 10, więc nie mogą być liczby dwucyfrowe. Jak ostatnią wylosowaną liczbą w lotku będzie np.: 43 --> bierzesz cyfre jedności, czyli 3, więc wg tej zasady nie będziesz dał rady przydzielić wyścigów z 10,11,12,13. Musisz podzielić to np.: na dwie kolumny po 7, jedna z licencjami, druga z wybranymi rundami przez nas. Rozumiesz? :wink:

w ten sposób:

Licencje:
                                "1" - 1 Lap Guide Run: Suzuka/A License 10
                                "2" - 1 Lap Guide Run: Grand Valley East/A License 5
                                "3" - 1 Lap Time Trial: Twin Ring Motegi Road Course/Special License 1
                                "4" - 1 Lap Guide Run: Tsukuba/B License 5
                                "5" - 1 Lap Guide Run: Citta di Aria/ International B License 15
                                "6" - 1 Lap Guide Run: Hong Kong/International B License 10
                                "7" - 1 Lap Time Trial: Suzuka Circuit/Special License 12

Arcade mode:
                                "1" - Time Trial: Nurburgring Nordschleife - ASL ARTA Garaiya (JGTC) '03/Arcade Mode
                                "2" - Time Trial: Nurburgring Nordschleife - Honda Takata Dome NSX (JGTC) '03/Arcade Mode
                                "3" - Time Trial: Infineon Raceway (Sports Car Course) - Toyota Yaris RS 1.5 (J) '00/Arcade Mode
                                "4" - Time Trial: Circuit de la Sarthe II - Minolta Toyota 88CV/Arcade Mode
                                "5" - Time Trial: Trial Mountain - RUF CTR Yellow Bird '87/Arcade Mode
                                "6" - Time Trial: Midfield Raceway - Lister Storm V12 Race Car '99/Arcade Mode
                                "7" - Time Trial: Seoul Central - Nissan Calsonic Skyline GT-R (JGTC) '93/Arcade Mode

I potem na zmiane brać z tego i z tego. Jak wyjdzie 9, 8 lub zero to po prostu będziesz schodził po jednym oczku w dół, aż tafi się wyścig który jeszcze nie był.

Pozwoliłem sobie podważyć Twoje wyniki, dłuższej pracy przy komputerku, ale działałem dla dobra ogółu :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X