WITAM PO CIEZKICH BÓLACH I PRÓBACH UDAŁO MI SIE JESZCZE PODKRECIC CZAS AUDI RS 4 NA 400m 8.820s!!! ZROBILEM FOTKI JAK KTOS NIE WIERZY!!!! POZDRAWIAM
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...
Zwiń
X
-
-
Witam wszystkich!
Zobaczyłem że szlifujecie czasy na RS 4 naprawde super fura!
Troszkę poczesałem w ustawieniach i co? Mamy nowy czas 8:777!!!
Oto jak uzyskałem ten czas:
Kupujecie nową furę Audi RS 4 zmieniacie od razu nowy olej to daje jakieś 20-30KM i pózniej tuning na maxa ja mam około 665KM.
opony oczywiście najdroższe.
Jechałem na prostej w Las Vegas.
Na starcie jeśli chodzi o Nos'a to odpalam na 2-jce (podtlenek oczywiście ustawiamy na 70!) i tu uwaga jedziemy na manualu!!
Na automacie osiągałem czasy w okolicach 8:830-60.Także odradzam automat.
Mam nadzieję że przyda się to komuś
Jak by chciał ktoś fotke z moim czasem to piszcie na carter100@wp.pl
Będe tu zaglądał co jakiś czas bo nie mam teraz blaszaka
To tyle narazie
Pozdrawiam wszystkich!
Audi RS 4 - 8:777
Komentarz
-
Gratulacje dla Pablo.Wreszcie ktos pobil moj czas.Teraz widze ze znow bede musial na nowo skonfigurowac rs4.Ale jak narazie pierwsze miejsce nalezy sie tobie.Gratuluje.sprobuj wukrzesac jak najlepszy czas z audi s4.Moj wiesz jaki jest.AUDI S4 '98 0-400- 8.420sek
Komentarz
-
Re: TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...
Witam! Moim zdaniem najlepiej bedzie podzielić samochody na klasy, zrobić oddzielne wątki dla klas mini, mini plus, diesel, profi, profi plus, turbo, turbo plus i maxi, tam każdy wpisywałby swoje czasy i pojemność i nazwę autka (ew. il. KM itp)
Mini - pojemność silnika do 1550 cm, wolnossące, napęd dowolny,
Mini Plus - pojemność silnika do 1550 cm z doładowaniem, napęd dowolny,
Diesel – z doładowaniem lub bez, napęd dowolny, zasilane olejem napędowym
Profi – FWD, wolnossące, pojemność silnika powyżej 1550 cm,
Profi Plus - RWD lub AWD, wolnossące , pojemność silnika powyżej 1550 cm, rotary engine,
Turbo – FWD z doładowaniem,
Turbo Plus - RWD lub AWD maksymalnie 5 cylindrów z doładowaniem, rotary engine z doładowaniem,
Maxi - minimum 6 cylindrów z doładowaniem RWD lub AWD.Małe jest piękne, małe jest szybkie - http://www.centomania.pl
Komentarz
-
Dobry pomysł tylko :
- w GT 4 nie ma zbyt dużo samochodód DIESELA :/
Ale to nie szkodzi więc robimy czasy na Mini , Mini Plus , Diesel , Profi , Profi Plus , Turbo , Turbo Plus , Maxi
Good Luck & Have Fun
Można też robic czasy tych klas nie tylko na 400 M ale także na 1000 m
Pzdrzxl Audi RS4 - 8'836
Komentarz
-
Zamieszczone przez zxlw GT 4 nie ma zbyt dużo samochodód DIESELA :/
Czy Good Luck & Have Fun to też klasa? :wink:Bo jeśli tak, to formułkę Polyphony spokojnie możemy do niej zaliczyć...
Komentarz
Komentarz