Nie wiem dokładnie ale chyba jeśli sie nie myle to BMW 120D
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...
Zwiń
X
-
Niestety nie - muczy tak samo jak zwykła 120i(
... Swoją drogą, to moim zdaniem jeden z minusów GT4 - nie dopracowali dźwięków wydawanych przez samochody i większość wydaje praktycznie ten sam dźwięk...
Komentarz
-
Skoro mamy robic zawody 1/4 mili to moze wreszcie ustalmy kiedy robimy ten turniej.Niech kazdy wybierze po jedno auto z tych klas co napisal kolega i przedstawimy je sobie na forum.A potem np bedziemy mieli 2dni na usprawnienie naszych autek i wtedy zaprezentujemy swoje czasy.AUDI S4 '98 0-400- 8.420sek
Komentarz
-
Ostatnio wykrecilem 8.7 cos nie pamietam dokladnie ale ciagle sa rezerwy.
Moj spos to trzymam Nitro(ustawione na max) od zaladowania planszy, gaz pelnen but, Traction control na 5; laczki super soft(qualyfing), pelen tuning za wpisdu kassy, skrzynia tak dobrana zeby sie prawie domykala na koncu. moje RS4 wyciaga pod koniec jakies 272KM/H. Wiecej szczegolow niedlugo bo staram sie jeszcze poprawic.All Gold Boy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dj BrabusNiestety nie - muczy tak samo jak zwykła 120i(
... Swoją drogą, to moim zdaniem jeden z minusów GT4 - nie dopracowali dźwięków wydawanych przez samochody i większość wydaje praktycznie ten sam dźwięk...
chyba że ja się nie znam to przepraszamProsto jest zbyt prosto
Komentarz
-
igi -> Zestawy podtlenku azotu jak najbardziej są montowane do aut z silnikiem Diesla - choćby nawet startujące w klasie Diesel czarne 4-pędne Lupo z Masters Tuning.
TUTAJ masz przykładową ofertę takiego zestawu np. firmy Pro-Car.
CEzAR -> nie napisałeś, czym wyciskasz taki czas, bo większość czasów tutaj "chwalonych" osiąganych jest Audi S4/RS4, dlatego prosiłbym o weryfikację...
Zamieszczone przez Pichtowypelen tuning za wpisdu kassy
Komentarz
-
Fura którą tyle wiciskam do najwolniejszych nie należy a że inni jeżdżą tylko Audi to co ja poradze przecież temat brzmi "KTO NAJSZYBSZY itd." a co do tej fury to Nic innego ja ESCUDO! i wydaje mi sie że znajde jeszcze coś szybszego."Gran Turismo 4" & "MGS 3" IS THE BEST!!!
Komentarz
Komentarz