Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nie wiem dokładnie ale chyba jeśli sie nie myle to BMW 120D
    zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Zamieszczone przez zxl
      Nie wiem dokładnie ale chyba jeśli sie nie myle to BMW 120D
      Tak masz racje.

Komentarz

a czy słychać to fantastyczne klekotanie???

Komentarz

Niestety nie - muczy tak samo jak zwykła 120i (

... Swoją drogą, to moim zdaniem jeden z minusów GT4 - nie dopracowali dźwięków wydawanych przez samochody i większość wydaje praktycznie ten sam dźwięk...
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Skoro mamy robic zawody 1/4 mili to moze wreszcie ustalmy kiedy robimy ten turniej.Niech kazdy wybierze po jedno auto z tych klas co napisal kolega i przedstawimy je sobie na forum.A potem np bedziemy mieli 2dni na usprawnienie naszych autek i wtedy zaprezentujemy swoje czasy.
            AUDI S4 '98 0-400- 8.420sek

Komentarz

A ja manual i nitro od startu. A najlepszy czas RS4 to 8.989 albo 8.898 nie pamietam

Komentarz

Ostatnio wykrecilem 8.7 cos nie pamietam dokladnie ale ciagle sa rezerwy.
                Moj spos to trzymam Nitro(ustawione na max) od zaladowania planszy, gaz pelnen but, Traction control na 5; laczki super soft(qualyfing), pelen tuning za wpisdu kassy, skrzynia tak dobrana zeby sie prawie domykala na koncu. moje RS4 wyciaga pod koniec jakies 272KM/H. Wiecej szczegolow niedlugo bo staram sie jeszcze poprawic.
                All Gold Boy

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                  Niestety nie - muczy tak samo jak zwykła 120i (

... Swoją drogą, to moim zdaniem jeden z minusów GT4 - nie dopracowali dźwięków wydawanych przez samochody i większość wydaje praktycznie ten sam dźwięk...
                  a czy nie wydaje się dziwne że można zamontować nitro w dieslu
                  chyba że ja się nie znam to przepraszam
                  Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Ja jak narazie osiągnełem czas 7,954 bez żadnego ustawiana poprostu full tuning i manualna skrzynia.
                    "Gran Turismo 4" & "MGS 3" IS THE BEST!!!

Komentarz

Jakieś te wasze czasy słabe, bo ja jak narazie wyciskam 7.668 ! Sprubuje jeszcze podrasować ten czas kto wie może pobije magiczną barierę 7 sekund!!!

Komentarz

igi -> Zestawy podtlenku azotu jak najbardziej są montowane do aut z silnikiem Diesla - choćby nawet startujące w klasie Diesel czarne 4-pędne Lupo z Masters Tuning.

TUTAJ masz przykładową ofertę takiego zestawu np. firmy Pro-Car.

CEzAR -> nie napisałeś, czym wyciskasz taki czas, bo większość czasów tutaj "chwalonych" osiąganych jest Audi S4/RS4, dlatego prosiłbym o weryfikację...

Zamieszczone przez Pichtowy
                        pelen tuning za wpisdu kassy
                        I to jest podstawa satysfakcji grania w GT4! ;p Bardzo ciekawe podejście...
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Fura którą tyle wiciskam do najwolniejszych nie należy a że inni jeżdżą tylko Audi to co ja poradze przecież temat brzmi "KTO NAJSZYBSZY itd." a co do tej fury to Nic innego ja ESCUDO! i wydaje mi sie że znajde jeszcze coś szybszego.

Komentarz

Ja mam 7'609 używając Suzuki Escudo.

Komentarz

Ładnie PiotrB! . Ostatnio wziąłem się ostro za BMW M3 i wycisnąłem 8:736
                              zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Zamieszczone przez zxl
                                Ładnie PiotrB! . Ostatnio wziąłem się ostro za BMW M3 i wycisnąłem 8:736
                                Dzięki ! Spróbuję jeszcze poprawić bo nis sprawdziłem jeszcze paru ustawień. Nieźle Polyphony odjeło Escudo mocy w porównaniu do GT3.

Komentarz

Pracuję...
                                X