No witam ponownie. Dawno mnie tu nie było, fajnie że jeszcze coś tu się dzieje. No więc kiedy mnie tak nie było, ja siedziałem sobie w zaciszu swojego pokoju i dalej dłubałem i dłubałem...no i dłubałem w tej swojej Imprezie aż w końcu po ''drobnych'' zmianach kosmetycznych udało mi się wykręcić jeszcze lepszy czas, chociaż myślałem, że to już niemożliwe i że wycisnąłem wszystkie soki z tego wózka. Ten czasik to: 8 ' 1 0 2, tak 8'102, niezła akcja co nie? Niesamowity samochód. Mam propozycję, może znajdą się ochotnicy żeby pogrzebać w tej furze, może akurat uda się komuś zejść poniżej tej granicy ośmiu sekund. Aha próbowałem bujnąć go na włączonej trakcji, jednym słowem lipa. Strasznie zmulają go na pierwszych biegach, tak więc proponuję jeżdzić bez, nie jest to takie trudne, wystarczy poćwiczyć. Mi się zdarza spalić gumę raz na 10 razy. To jak? Są chętni?
ja też pojechałem tym samym Subaru i wykręciłem czas 8.058, ale zrobiłem takie byle jakie ustawienia, z drugiej strony wątpię czy da się zejść poniżej 8
I tak tej mocy nie przeniesiesz na asfalt. Bardzo szkoda że Skyline'y nie mają takiej mocy po tuningu jakie powinny mieć (i jaką mają w rzeczywistości - ok 1200km!!!).
Skyline potrafią mieć po 1600KM... I przyspieszać po 13s. do 300km/h -> oczywiście w realu...
Do pasQdo: No i prosze czyli da się jeszcze szybciej. Chociaż szczerze mówiąc wątpię czy robiłeś "takie byle jakie ustawienia", no ale dobra, chociaż ja siedziałem nad swoimi ustawieniami masę czasu, ale muszę przyznać, że zmobilizowałeś mnie do tego żeby jeszcze pomęczyć tą Subarkę. A zatem... to oznacza wojnę. He he, nie no śmieję się teraz, co prawda też wątpię czy da się zejść poniżej tych 8sec. bo zrobienie czasu lepszego nawet o jakieś 0' 050 to już jest nie lada wyczyn, tym bardziej widząc że buda więcej już nie pociągnie, ale na jakimś innym forum widziałem typa, który jakimś gównianym Peugeotem zrobił czas poniżej 8sec. Hmmm.... to dopiero rekordzik. No, ale w każdym razie mnie pokonałeś. O, w zasadzie mógłbyś podać te swoje settings'y gdzieś, np. w dziale "garaż" (w końcu i tak są byle jakie), z chęcią bym zobaczył jak to wygląda.
Ja moim audi s4 wykrecilem 8,422 sek widze ze subaru jest niezle wiec cos z nim poprobuje moze uda sie zejsc ponizej tej magicznej grancy 8 sek
subaru jak narazie czas:8,108 i lepiej chyba nie pojade a co ciekawe uzylem tylko 4 biegow
Ja Imprezą wykręciłem 7.913, ale robią ludzie lepsze czasy, widziałem nawet 7.6xx. Zejść poniżej 8 nie jest jakimś szczególnym problemem, zejść poniżej 7 to już by było coś. Jak na razie nie widziałem takiego osiągu.
Subaru IMPREZA Sedan WRX STi (GD, Type-II) '02 :wink:
Tam jest jeszcze jeden model tego Subaru co ci podałem (lekko nazwę ma zmienioną) i nim wykręcają 7.6xx
Proponuję wznowić turniej 1/4 mili. Na początek proponuję Nissana Skyline GTR '01. Tuning dowolny, technika jazdy dowolna. Chodzi o najlepszy czas. Trasa - Las Vegas. Proszę potwierdzić chęć udziału do 21.06.2008 czyli do soboty. Jeżeli będą chętni to od 21.06.2008 do końca czerwca potrwa konkurs. Wyniki konkursu można przedstawiać tylko w postaci zdjęć po przejechanym odcinku.
Pozdrawiam i zapraszam
Witam. Ciesze sie, że jest jeszcze ktoś kto chce sie scigac na 1/4. Jestem oczywiscie chętny do tego turnieju i zabieram sie za tunig skylinre tylko chciałbym sie zapytac jak znaleśc tego GTR z 01 ja mam tylko z 00' Prosze o kontakt czy ma to znaczenie jakies
Komentarz