I tak tej mocy nie przeniesiesz na asfalt. Bardzo szkoda że Skyline'y nie mają takiej mocy po tuningu jakie powinny mieć (i jaką mają w rzeczywistości - ok 1200km!!!).
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...
Zwiń
X
-
A ja od startu na NOSIE cisne...A Audi SR4 najlepszy czas 8.798...:O Az mi sie rece spocily a pad byl goracy ze sie popazyc mozna bylo...
To co z tymi NSXami?? Jaki model? Ja bym proponowal tego z Type-R... A ma ktos z was juz Gran Turismo Formula '02???????????
Pozdro dla fanów GRAN TURISMO ;;;;;;]]]]]
Komentarz
-
No nieżle. A tak żeby nie było wątpliwości to jeżdżę IMPREZĄ SEDAN WRX ( GD, type-II ) '02. Nie wiem tylko ile ma dokładnie koni. Raz podają, że 531, a to znowu przed ripleyem, że 498 nie mam pojęcia. Ale do rzeczy, wczoraj zmieniłem wydech na RACING ( wcześniej śmigałem na SEMI-RACING ) i co? No więc proszę Państwa chyba mamy rekord, bo nie zauważyłem żeby ktoś zbliżył się chociaż do mojego poprzedniego wyniku, przynajmniej ze zbliżoną mocą auta. I tak wynik na 400m to 0'08.186. Od razu sprawdziłem na 1000-ka, przelatuje w 0'14.456, co do maxa, to mogę jeszczę wyciągnąć 6-ty bieg, także będzie na pewno szybciej, tym bardziej, że jest mocniejszy wydech. Oczywiście wszystkie czasy nadal są wykręcane na manualu i bez systemów. Wyników nie mam jak udowodnić, ale jak ktoś chce mogę podać ustawienia dla sprawdzenia samemu, żeby nie było, że blefuje. Co do tunerów tej AUDICY to chyba macie pozamiatane. Jak to się mówi? JAPANESE POWER tak? Oczywiście bez obrazy.
Komentarz
-
No witam ponownie. Dawno mnie tu nie było, fajnie że jeszcze coś tu się dzieje. No więc kiedy mnie tak nie było, ja siedziałem sobie w zaciszu swojego pokoju i dalej dłubałem i dłubałem...no i dłubałem w tej swojej Imprezie aż w końcu po ''drobnych'' zmianach kosmetycznych udało mi się wykręcić jeszcze lepszy czas, chociaż myślałem, że to już niemożliwe i że wycisnąłem wszystkie soki z tego wózka. Ten czasik to: 8 ' 1 0 2, tak 8'102, niezła akcja co nie? Niesamowity samochód. Mam propozycję, może znajdą się ochotnicy żeby pogrzebać w tej furze, może akurat uda się komuś zejść poniżej tej granicy ośmiu sekund. Aha próbowałem bujnąć go na włączonej trakcji, jednym słowem lipa. Strasznie zmulają go na pierwszych biegach, tak więc proponuję jeżdzić bez, nie jest to takie trudne, wystarczy poćwiczyć. Mi się zdarza spalić gumę raz na 10 razy. To jak? Są chętni?
Komentarz
Komentarz